kuşadasından izmire today le:)

Hepinize öncelikle çok teşekkür ediyorum yorumlarınıza cevap veremediğim içinde çok özür diliyorum çılgın gezimizin üstünden 1 yıl geçmesine karşın arada hatırlamak bile beni üşütüyor o gece çok üşümüştüm 1. yılımızda yine geleceğiz ama o cbf150 sahibi arkadaşım dl650 sahibi oldu ben artık onu ikna edemem artık arabayla takip etmeyi deniyeceğim:)...
HERKESE KAZASIZ SAĞLIK ve EĞLENCE DOLU GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM...

hey gidi günler hey:mrgreen:ne güzel şeyler yaptık biz o todayle.bi gün ormanda köy korucusu bile kovaladı arkamızdan o todayin üstünde.neymiş ormanı yakmışız todayede atlayıp kaçıyomuşuz:mrgreen:motorcu doğa dostudur her zaman ama neyse her şey güzeldi todeyle:mrgreen:gezimizin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti ben de siteye uzun zamandır girmiyorum bi bakıyım dedım ama umudum yoktu bızım geziyi görebileceğimden çoktan silinmiştir diyordum. 80 inci sayfalarda aradım ama bi baktım 16 ıncı sayfada buldum.ilginize çok teşekkür ederiz içinizdeki motorcu ruhunu hep canlı tutmanız dileğiyle.hepinize mutlu sürüşler arkadaşlar:rendeer:

Son düzenleme:
:cat:Tolgam adaya tekrar dondum artık biliyorsun today arıyorum merak etme çok daha deli geziler yapacağız...

bakkala gitmek için değil zaten today hayatı yaşamak için tekrar o renkli günlere donmek istiyorum satılık temiz bir todayi olan arkadaş varmı.
Teşşekkürler kazasız nice yıllar..

:queen:

bağdaş kurduğun resme çok güldüm ya affet :queen:

çok şeker bi motor :)

harika ve eğlenceli gezi olmuş tebrikler.:rendeer:

yahu insan bi telefon eder. atlar motoruma eşlik ederdim izmirde. hatta bakarsın sizinle adaya bile gelirdm.. neysem aklınızda olsun bidahakine mutlaka haber edin...

hatırladıkça halimize gülüyorum

:):) neydı o gunler ark. hatırlattyıkça gulmekten yerlere yatıyorum...

kafa yapan bir çok arkadaş eminim " aman soğuktur yağmurdur" diye kapatmıştır motorları garajlara.. işte motorculuk dediğimiz şey sizinkisi..
ayrıca konuyla pek ilgisi yok ama CC motorculuğu yapan bir takım üyeye de gelsin bu şarkı : ) "çık güzelim çık ortaya çık" : P

1990 yılında İzmir' den kuşadasına bisikletle gittim ve döndüm. O zamanlar Türkiye şampiyonalarına katılan forma bir sporcuydum ve 17 yaşındaydım , inanılmaz bir mücadeleydi, hala aklımdadır.

su havalar bi isinsinda siz asil benden bekleyin yakinda 50cc lik 2 zamanli honda ile uzun yol hikayelerini :)

Son düzenleme:
haritadan bakarsak yokuş aşağı gibi ama :mrgreen: yahu 90 km yol en azından :)

helal olsun valla ne diyeyim . today ile ben bakkala gidemem . sen izmire gitmişsin :))

O kadar adada Geziyorum 2nizide Hiç Görmedim Abiler :) [ Kocaman Adada Diyenler Olucaktır Kuşadasında Carsıda GEzmeye Başla Bi Gördügünü 5 Kere Görüyorsun ] Süper GEzi Olmus Cılgınca :)

İzmire Giderken Bayır İnerken Yokuş :) Taksiyle az Götürmüyorum Havalanına Müşteri Ezberledim Yolu :)

Vallaha helal olsun ben cbr125 ile otobanda sıkılmıştım 130-140 gide gide iyi sabır varmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar