arkadaslar benim motorumda sürüş halindeyken ön düzenden bir cılız ses geliyor yeni aldımda. acep bu mkotorların hepsindemi öyle yoksa benimkinde bir sorunmu var birde sağ keçeden yağ sızıyor hemen değiştirmelimiyim.![]()
Kontağı sökemezsin böyle yıldız'lı alyan'lı garip bi ingiliz vidası, seledekini sökmek çok basittir:cat:... Bide anahtarı çektirdikten sonra resim koyabilirmisin bi bakalım güzel olursa bizlerde yedekte bulunduralım...
walla bilemiyorum haftanın ruküşu seçiyorum seni
tulgacan [out] ahmet şimşek [in]
:queen:
arkadasım arka granajı sokmek gerekıyor herhalde baska bıyerını sokmek gerekıyormu aceba
arkadaşlar,
2 gündür,
motorda kontagı çeviriyorum,
marşa basıyorum, hiç ses yok ?
sanki marşa hiç basmamışım gibi ses yok tepki yok,
kapatıp açıyorum kontagı, 2 3 kere daha deniyorum normal çalışıyor?
nedendir acaba?...
Usta, ben öğlenleyin yazdım, BIÇKIDERE'ye gidelim dedim ama kimseden ses çıkmadı. Yarın hava iyi olursa gidelim pazar dan iyi gibi görünüyor.
Bugün güneşte patlama olduğu için 17-18 derecelere çıkmış sıcaklık...:cat:
Evet, benim GT satışta, 600RR alıcam. Tanıdık birine giderse sevinirim, malum 3700 de aldık 12000km ye dayandı. Bilinen motor. Enjeksiyonlu model düşünenler varsa kaçırmasın fiyatımda iyi. 5450TL, pazarlık var, buda linki: Devir saatim çalışmıyor ve deponun sağında hafif bi ezik var. Bende böyle aldım, detaylar ilanda yazıyor, geri kalanı motor başında konuşuruz, gerekli yardım yapılacaktır.:mrgreen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...gt250r-enjeksiyonlu-2008-model-42541813/detay
motorun arkasına geç sonra solunda kalan üzerinde sele kontağı bulunan toplamda 8 adet vida ile sabitlenmiş arka grenajı sök ters çevir kilidi tutan sekman tarzı aparatlar var onları sök kilit boşa çıkacaktır...
Motorun arkasına geç sonra solunda kalan üzerinde sele kontağı bulunan toplamda 8 adet vida ile sabitlenmiş arka grenajı sök ters çevir kilidi tutan sekman tarzı aparatlar var onları sök kilit boşa çıkacaktır...
grenajdakileri diyorsan bende deneme amacli tamistim 1 gun baktim bende pek sevmedim, yer degistirecegim. Kaska gelince kirmizi olani zaten gecte, siyah olan free-m marka cizilmez yuzey ve cama sahip çene acilir kask ve piyasi 150tl civarinda. Brnim verebilecegim maksimum miktarda zaten budur. Daha fazla parasi olan daha kalitelisini alir lakin ben zor..
yine hyosung yine kırmızıaldım en sonunda boncuk gibi motor
eski motorun aynısı fuardan once rahata erdim
eee ne zaman toplanıyoruz
![]()