Önle beraber mat siyah yaparsan güzel olacağını düşünüyorum...
Bak bu hıc aklıma gelmemıstı :queen: dösemecıye gıdıyım musaıt bır zman degerlendırıyım :cat:
Önle beraber mat siyah yaparsan güzel olacağını düşünüyorum...
Yok tulgacan abi cıkardım yag felan degıstırcem dıye senın stıkerları fark ettınmı ? arka selenın durumu fena o takıldı kafamaale:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-hyosung-42589905/detay
Arkadaşlar merhaba, sizce ilan linkindeki bu motorun ne kadar masrafı olur? Gösterge çalışmıyor, yenisi mi alınmalı yoksa yaptırılabilir bişey mi ? Hiç çalışmıyor değil sadece işlemiyor. 12.000 km. nin üzerinde değil. Motor yatırılmış, sağ tarafında boya masrafı var. Ama alırsam komple boyatmak istiyorum. Bu şartlar altında sizce fiyat nasıl ? Fikir verebilirseniz çok sevinirim..
Arka teker şase demirine yapıştırmışsın güzel durmuş, bende bi deneyeyim:cat:
hocam güzel resimlerde, sen o motorun önüne ne yaptın yaa anlayamadım, şu motorunun önden ve yakından resmini koysanda bir baksakmerak ettim bu arada bendeki sorundan dolayı videpyu izleyemedim
r:
@tulgacan abi herşey güzel ama...... :mrgreen:
arkadaşlar motorun vizeye girmesi gerekiyor ses çıkaran egzoz vizede sorun yaratır mı ?
walla bilemiyorum haftanın ruküşu seçiyorum senigrenajdakileri diyorsan bende deneme amacli tamistim 1 gun baktim bende pek sevmedim, yer degistirecegim. Kaska gelince kirmizi olani zaten gecte, siyah olan free-m marka cizilmez yuzey ve cama sahip çene acilir kask ve piyasi 150tl civarinda. Brnim verebilecegim maksimum miktarda zaten budur. Daha fazla parasi olan daha kalitelisini alir lakin ben zor..
para hazır motor yok piyasada temiz motor bulmak ne zor... millet ucmus fıyatlarda![]()
walla bilemiyorum haftanın ruküşu seçiyorum seni
tulgacan [out] ahmet şimşek [in]
:queen:
walla bilemiyorum haftanın ruküşu seçiyorum seni
tulgacan [out] ahmet şimşek [in]
:queen:
juri listesinde ismin yo genc![]()
arkadaşlar,gt250r mı yeni aldım da,dandik bir kask almıştım motoru getirene kadar, acaba uygun fiyatlı güvenlikli ve estetik bi kask istiyorum ne önerirsiniz?cok fazla şey istedim sanırım