arkadaşlar sorunum la ilgili bir cevap yazarsanız sevinirim.
sorunun beyinde olduğunu yzmıştım...bi arkadaşımında başına aynı durum gelmişti
arkadaşlar sorunum la ilgili bir cevap yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese selamlar... 6 ay önce alacağıma karşılık keeway supershadow 250 aldım fakat ağız tadıyla kullanamadım içimdeki motor hevesini bi türlü karşılamadı... 3 defa farklı motorsikletçiye götürdüm...bir sürü para kaçırdım... Artık masraf kısmak istiyorum ve acemiliği atlatmak en önemlisi... Motorda hala sorun var şimdide 15 günde bir buji yanıyor sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
slmlar
lastik olarak ne tavsiye edersiniz acaba? bide fiyat olarak ne olur
Selam arkadaşlar. Keeway super shadow 250 almak üzereyim ne dersiniz.
Bu super shadow neden keewayın sitesinde yok. Üretimimi durdu.
Arkadaşlar merhaba,
Lastik konusunda taze bilgi vereyim; Cumartesi günü Ersin Motor Sefaköy'de 115 TL'na (pazarlık etmedim, etmeyi sevmem). IRC lastik (arka) taktırdım. Deseni ve yumuşaklığı hoş gözüküyor. Tabi lastik daha çok yeni olduğu için şu anda zemini tam tutmuyor. Yaklaşık 70 Km yol yaptım lastik alışsın diye ama hala yan minik çapakları üstünde duruyor. Önceki lastik Sawa marka idi ve felaket kayıyordu. Zaten sırf bu yüzden 1cm dış kalınlığı olan lastiği çıkarıp attım. Umarım IRC bahsedildiği kadar iyi çıkar.
Kesiklik ve düzensiz ateşlemyle ilgili olarak da buji, beyin vs baktıktan sonra bir de buji pipolarına da göz atın bence. İçi oksitlenmiş, bakaliti kırılmış olabilir. Ben bujilerle beraber kendim değiştim, sıkıntı kalmadı.
Şimdi gelelim esas konuya:
Arkadaşlar 2 ihtiyacım var:
1- ön cam alıp, kullanmayan veya çıkarıp depoya kaldıran var ise camı görmek kaydıyla, temiz ise satın alabilirim. Tercihim land cruiser veya dragstar'ların camı tipinde olması.Tek sıkıntım benim gidon T-drag yani düz gidon buna uyabilecek bir şey olması gerekiyor.
2- Orjinal sisy bara nasıl bir rack (bagaj taşıma desteği) uygulayabilirim. Hazır alıp kullanılabilecek bir şey hiç gözünüze çarptı mı? veya kullanan var mı?
vaktinizi aldıysam kusuruma bakmayın. Görüşmek üzere..

Arkadaşlar 123 sayfa olmuş kısacası ben 28. sayfaya kadar okudum gitmiyor daha temizini bulursak alalımmı birde yedek parçalarının fiyat uygunluğu ve makinanın kendi kalitesi nasıldır ben motorsikleti bobber tarzında tekrar modifiye etmeyi düşünüyorum. Siz nedersiniz
arka bagaj taşıma desteği bende mevcut sisibar montaj vidalarına monte edilen bi aparatla bağlı paslanmaz lamadan yaptık,resmi aşağıda paylaşıyorum,kısmet olur görüşürsek yakından görebilirsiniz.
Esirci01 arkadaşım,
bilgi için teşekkür ederim. Bende zaten senin yaptığın gibi bir şey olabilir diye düşünüyordum. Tabi yaptırmak yerine hazır birşey olsa daha iyi olurdu ama... Bir de ben arka çantayı devamlı takılı tutmak konusunda kararsızım. Güvenlik, rüzgar vb sebeplerden ötürü. Diğer yandan ise çantayı takmadığım zamanda çanta taşıyıcı demirin çirkin gözükmesi. Bu konuda da fikirlerinizi almak isterim. Ayrıca tabii ki görüşmek, seni ve motorunu yakından tanımak isterim.
Cam konusunda SL 150 yi gündemime aldım. Umarım uygun maliyetli bir tane bulurum.