Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ybr 125 esd lerde mevcut olan lastik dışında daha kalın bi lastik kullanabilirmiyiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------

resim gözükmüyor google dan baktım çok iyi bi motora benziyor ybr den daha cüsseli gibi
birde resimler arasında honda hunk diye bişey cıktı ybr apachi karısımı gibi ilginc
Hero_Honda_Hunk.jpg

Apachen Hayırlı olsun simdiden :)

bu motoru getirmezler ki nerede kötü malzeme var ittir türkiyeye :D

ybr 125 esd lerde mevcut olan lastik dışında daha kalın bi lastik kullanabilirmiyiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------

bu motoru getirmezler ki nerede kötü malzeme var ittir türkiyeye :D

Güzel soru bende lastik olayını merak ediyordum gelip motora bakanlar nedense lastikleri kalın değilmiydi bunun diyorlar:)
Haklısın ayrıca yamaha türkiyeye kendi geldi avrupa sitesinde her model var türkiye sitesinde bi kaç model :salut:

İnanın beyler yurt dışındaki ybr ler gelse özellikle brezilya olanlar piyasada ne cbf kalır ne tvs.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

[YT]xevLBvGrkjI[/YT]
Ybr yiyor hondayı :p
[YT]Dr_zTqcuR5w[/YT]
Buda 2 ncisi :)
[YT]UCjYSLHUMGw[/YT]
Ybr turbo
[YT]bH_ysbSmDjg[/YT]

[YT]b32DDfpg9dc[/YT]

[YT]m1fPP-tMWwg[/YT]

[YT]Y_JM3SEANlo[/YT]

Buda benim videom

[YT]zXsrnwoOZxM[/YT]

Recai o resimdeki far kaç k biliyo musun ? Birde sahibindende var ama 159 a nasıl olur ki.

dostum istediğin renki alabilirsin 8000 10000 12000 farketmez o sana bağlı ben 10k buz mavisi alıcam :) sahibindende var ama ben elden alıcam sorun olmasın diye.Çok acayip aydınlatıyor bir önceki msj'ıma bakarsan :)

20090421328_nbdq4L09txcT_2tmQR4ZM28Y5%281%29.jpg

zrTDMP7_vMhUbVDqkULH%281%29.jpg

we5y.jpg

qwe21.jpg

ben içi siyah olanı alıcam daha güzel..Hangisini alayım uniqe ?

Son düzenleme:
Kendınde boyarsın farketmez o ama buz mavisi o kadar iyi olmaz ya :) Beyaz olsa daha güzel olmazmı yukardaki 5000 k heralde.

uniqe arkadaşım videolar çok güzel keşke bunlar bizdede olsa o zaman ybr mi cbf mi tvs mi diye yıllarca soru sormazdık direkt bu derdik:mrgreen:

uniqe arkadaşım videolar çok güzel keşke bunlar bizdede olsa o zaman ybr mi cbf mi tvs mi diye yıllarca soru sormazdık direkt bu derdik:mrgreen:

Hangi şehirdesin ? gel ayarlıyım sanada yok mu sanıyosun bizde böyle ybr 140'ı dayayan ? :)

Kendınde boyarsın farketmez o ama buz mavisi o kadar iyi olmaz ya :) Beyaz olsa daha güzel olmazmı yukardaki 5000 k heralde.

8000k olması lazım beyazı beyazda olur farketmez bana ya xenon güzel icat motoru değiştiriyor :)

Recaİ illaki ayarlanır vardırda ben şimdilik tvs apacheyi bekliyorum bi onu görmem lazım daha öncede vardı bende çok memnun kaldım eğer gelmezse veya beğenmezsem 125 esd alacam

dostum istediğin renki alabilirsin 8000 10000 12000 farketmez o sana bağlı ben 10k buz mavisi alıcam :) sahibindende var ama ben elden alıcam sorun olmasın diye.Çok acayip aydınlatıyor bir önceki msj'ıma bakarsan :)

20090421328_nbdq4L09txcT_2tmQR4ZM28Y5%281%29.jpg

zrTDMP7_vMhUbVDqkULH%281%29.jpg

we5y.jpg

qwe21.jpg

ben içi siyah olanı alıcam daha güzel..Hangisini alayım uniqe ?

farlar guzelmıs arkadasım..sıyah olan guzel bence..

Recai elden alıcaksan bende siyahından alıcam 8000 k olucak bana gönderebilirmisin ordan ama şimdi değil ? :)

Recaİ illaki ayarlanır vardırda ben şimdilik tvs apacheyi bekliyorum bi onu görmem lazım daha öncede vardı bende çok memnun kaldım eğer gelmezse veya beğenmezsem 125 esd alacam

Tvs iyi motor diyorlar ben kullanmadım hiç iyice araştır sorun çıkartmıyorsa al beğendiğin motoru al ben şahsen ESD almam 0 olarak 3 ay önce eski kasa ybr aldım şuan olsa gene eski kasa alırım..Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Uniqe kafayı taktırayım sana söz vermiştim detaylı olarak ses olayını sana resimlerle videolarla anlatıcam Millet ybr sesi duysun ybr'nin sesi meşhurdur mahrum kalmayın :p

Recai elden alıcaksan bende siyahından alıcam 8000 k olucak bana gönderebilirmisin ordan ama şimdi değil ? :)

uniqe sen şöyle yap senin farın var zaten komple farı almana gerek yok ben sana mercek ve parçalarını yollatayım sen onu orda motorcuya taktır hem daha ucuza buluruz kafayı almadığın için :) Xenonuda ister ben burdan alayım ister sen ordan al farketmez bana Yada komplede alırım :)

Hacı bu orjinali dursun diyorum yanına komple o içi siyahdan alsam iyi olur.Burda mal herifler çıkma xenon a 150 tl dıyolar.

Hacı bu orjinali dursun diyorum yanına komple o içi siyahdan alsam iyi olur.Burda mal herifler çıkma xenon a 150 tl dıyolar.

Onlar hiç dayak yememiş ozaman.. :) Burda uzun kısa xenon 75 lira Çift olarak 120 lira uzun kısa 2 motor birden kullanabilir.. Sadece kısa veya uzun 50 lira 0 fiyatlar bunlar Xenon takıcaksan mercekli takıcaksın zaten baya fark ediyor aydınlatma olayı burdan sana komple yollarım ozaman sen istediğin zaman o içi siyah çok güzel görüyorum arada 2-3 ybrde baya yakışmış :)

Selamun aleyküm beyler...ben motoru çok sıkıştıran bir kullanım sitiline sahibim...yeni kasa ybr alırsam bu tarz kullanıma makina sizce nasıl tepki verir...yıpranması yağ eksiltmesi vs yani kasa ybr sahiplerinden cevap yazmalarını rica ederim...ne dersiniz...130 kilo boy 1.90 tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Aleykum selam.Vayy abi senide böyle alalım o zaman :) Motor aynı bildiğin motor abi değişiklik yok ama sana küçük olabilir sen serviste bir dene.Hayrola abi niye değiştiriyorsun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar