Engin selam, bir süredir siteye girmemiştim. Motorunun son fotoğrafını gördüm daha bir güzel olmuş. O gün benim motorun egzosundan çıkan sesi baya bir beğenmiştin. Senin yeni egzosu henüz dinleyemedim. 12'yi bekliyorum. youtube şirkette 12-13 arası açık. çok merak ettim.
Geçen yaz Motorla Erdeğe gitmiştim. 330 küsür kilometre civarında. giderken motorda benzin çok azdı. ibre iyice aşağıdaydı. 45 Tl lik doldurdum.
yol boyunca 80-90 km hızla çok fazla zorlamadan 4. viteste gittim.Ve hiç benzin almadım. Yola çıkmadan hava filtresini değiştirmiştim. benzin sarfiyatını çok etkiliyor.Erdek'te de kalan benzinle iki-üç gün gezmiştim.
dönerken de 50 tl lik almıştım. Yine aynı şekilde 80-90 km hızla çoğunlukla 4. viteste çok zorlamadan gittiğimde bir daha benzin almama gerek kalmadı. Bakırköy'e eve döndüğümde hala benzinim vardı.
Bu arada Şirinevler'de Hudson deri açılmış. Ortaköy'de vardı. bir Şirinevler'de açılmış. İki hafta önce oraya gittik, ben eldiven arıyordum. Yazlık bir eldiven aldım.fuarda çok indirim beklemeyin, bizdeki şuanki fiyatlar aynı olacak dediler.
zaten %50 indirim yapmışlar. eldiveni aldıktan sonra kaçtane bilet istediğimi sordu. bende h.sonu iki gün için 2 tane istedim.anlaşılan bilet bol orada. haberiniz olsun. Bilet bulamayanlar Hudson'a bir uğrasınlar derim.
:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------
Engin, çektiğin videoyu izledim. güzel olmuş

hayırlı olsun.
bu sene fuarda eğitimler olacaktır yine. mutlaka katılacağım.
Bir de belki gitmek isteyenler olabilir. 6 Mart'ta OMM'nin teori eğitimi olacak.Muhtemelen biliyorsunuzdur. Üsküdar'da olacak. Bilginize.
Selamlar...