he karşıda oturuyosun ama o kadarda uzak değil.Bu senkron ayarını yaptırmaya gelince görüşelim o zaman.
Uygun bir zamana denk getirip.
Tamadır, haberleşiriz..
he karşıda oturuyosun ama o kadarda uzak değil.Bu senkron ayarını yaptırmaya gelince görüşelim o zaman.
burdayız be yaw
orta ayaklıgım geldı bugun. yarın azcık spıral azcık ılham derken takacaz ıns...
ne kadar hoş duruyor arkadan motorun abi ya.
hani endurodan vazgeçebilsem, comet düşünücemde![]()
Valla işlemleri fotolar ve burada paylaşırsan memnun oluruz![]()
Tamamdır :cat:bana da haber et he![]()
Hadı bakalımNe alemdesiniz ahali? Egsoz değişiminden sonra yakıtta artış olduğunu düşünmüyorum. Bugün 150 km civarı mini bir turlama yaptık arkadaşla, yarın fulleyip neticeyi yazarım..
Bir tane de foto atayım bari hareket gelsin başlığa
![]()
Tamamdır :cat:
Bulut senin ninja orta kullanımda 100kmde ne kadar yakıyor![]()
100km/4.5lt 120km ile 40km arası değişen hızlarda ve şehir trafiğindeki dur kalklarda bu kadar yakıyor.
tüketimde genel olarak farkettiğim şey 100km'nin üzerinde çift tarife yakmaya başlıyor.
Bayramda yaptıgım 1634 km lik gezide bende 200 tl'lik benzin harcamıştım. o zamanın hesabına göre 100km/3.6-3.7 lt gibi bir deger çıkmıştı.
ya ninjada enjeksiyonlu değil mi,
bu Gt250 kullanıcıları nasıl bi benzin kullanıyo 3.2Litrelerden 3.5litrelerden bahsediyor.
arkadaşlar günaydın.
iznik gezisinden sonra bugün işi şansa bırakmamak için benzin aldım. benzinlikte gösterge tam 320km göstermesine rağmen benzin ışığı hala yanmamıştı.
12.7litre benzin ile 320km.
100km/3.96lt tüketim.
sakin bir kullanımda 125cc kadar benzin tüketimi mümkün olabiliyormuş, bunu anlamış oldum![]()
Peki ortalama hızınız neydi tahminen:silent: Bence çok ekonomik yakıyo 250cc ve 29 hp lik makinaya göre:cat:
üst limitlerde kullanıyorsan normaldir. geçenlerde beni sıkıştıran bi fluence ile kapıştık en son bire 160'a geldiğinde gaz kestim 2 gün sonra benzin aldığımda 280km'de benzin lambası yanmıştı. üst limitlerde kullanıyorsan bu tüketim normaldir.
max 8bin devirde vites atmaya çalış, birde yavaş akan trafikte düşük viteste motoru 2de bağırtmak yerine (benim sürekli yaptığım şey fren yapmaktansa motoru bağırtıyorum) 3'e atıp yavaş ilerlemek daha az tüketim sağlayabilir.
cbr125'te bu tür farklar tüketime fazla yansımıyordu ama 250cc çift silindirde tüketimi etkiliyor.