honda al aga senin motoruda bana satarsın
bi aksilik olmazsa c.tesi ordayız pazar akşamı döncez aga..
Köprüden uzak tut Ceza'lar Ucuk Fiyatlarda BU Ara yine OGS'den GEçer Bunlar![]()
Çaktırmagüzel taktikler bunlarelektrik bandı he
![]()
Honda'ya ortak olursun :queen:Çok şey değil bir şey istiyorum İstanbulda birgünde yazılan tüm trafik ceza geliri bir günlüğüne benim olsun, ömür boyu yeter heralde tüm hayallerimide gerçekleştiririm![]()
slm arkdşlar bende aranıza yeni katıldım cıbırımla yakında fotolar geliyor =))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin güle güle kullan :rendeer:
Çaktırma
Honda'ya ortak olursun :queen:
slm arkdşlar bende aranıza yeni katıldım cıbırımla yakında fotolar geliyor =))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin güle güle kullan :rendeer:
Öncelikle tşkkr edrm aranızda katılmaktan mutluyum bütün cıbırcılara slmlar![]()
Olmaz yanınızda bir elentirk bantı alın kopruye girmeden çokta belli olmuycak şekilde bir sayıyı kapat yapıştır.
Kopruden cıkınca uygun 1 saga yanaş sok at hepsini ögretcem istanbulda yaşamak nasıldır trafikte hayatta kalma sanatı paranoyak olma sanatını hepsini aşılıycam hehehehe :queen::queen::queen:
Bugun bizim arabanın birine 140lira kırmızı ışıkta geçme cezası gelmiş![]()
Tamda kgs kartını kaybetmiş birine verilcek taktikleri yazmışsın.
Ziraat bankasından en az 50 tl ile çıkartılıyo, shell veya opette ise 10-20 tl'ye filan çıkartılıyomuş doğru mudur?
Ben bankaya 50 bayılmıştım, 1 kez kullandım. En son arabada bırakmıştım sonra arabayla Gaziantepe gidildi ve geldiğinde kart filan yoktu. Evlat acısı gibi oturdu mübarekale:
Shellden 3 liraya alıyon ya öle bankaya yada koprude alırsan 50yi kitliyorlar.
Atla sende gel
Bende bilet bulmaya calısıyorum p.tesi 1tane göndercek birisi.
Birde 10 kitap 1 fuar biletı kampanyası var bende 20tane yollıycam![]()
Motoparçadan aynı adrese olan 3 üyeliğimede bilet göndermişler.:cherry: Sen cumartesi kız arkadaşınla git, pazar günü birlikte mankenlere bakarız:queen::queen:
Oraya bende uye oldumda gelen giden yok![]()