Kefe patladı

Biraz önce ethem efendide giderken kaza yaptım detaylı olarak anlatmak isterim. Ethem efendiden kozyatağına doğru yukarı çıkıyodum Sol tarafımda bi kadın kaza yapmıştı kavşakta ve ilerde beyaz bi araba garaja girebilceği bi boşluk varken anlamsızca duruyodu. Hızım yaklaşık 50-60 tı. Benimle arasında yaklaşk 5-7 metre varken adam bi anda hareketlendi. Öncedende selektör yapmıştım halbuki. karşı şeritten benim şeridimde olan garaja doğru ilerliyordu. Sağa doğru kaçarak fren yapmaya başladım. Adam gitgide geliyordu. Farnın ordan çarptığım anda ön fren etkisiyle motorun üstünden uçtum. Çarptığımda yaklaşık 40 ile gidiyordum. Uçtuğumda havada yarım takla atmıştım bile. Yere kaskımın üstüne indirm ve 5 metre boyunca kasım ve omzum üstünde gittim sonra ters dönerek durdum. Elimde tam koruma eldiven kafamda kask Belimde bellik üzerimde mont. ayağımda milletin niye giyiyosun diye güldüğü koca cross botlarım ve dizliklerim vardı. Tek bir eksiğim bile yoktu. Düştüğüm anda kalkmam 1 oldu ve net bi şekilde adamı dövmeye gidiyordum. Arkamı döndüğümde adam arabadan çıkmıştı bile ve bana doğru iyimisin bişeyin varmı diye koşmaya başlamıştı ve sinirim yatıştı. Adamın arabasında önde bikaç çizik benim gidon yamuk manetler yamuk sağ ayna krık kafa grenaj yalanlarda. Ucuz atlattım ve herşeyimi takmama borçluyum bunu. Kask takmayan apaçilere burdan çok selam söylüyorum. üzerimde hiç bir ekipman olmasa şuan kafam patlamış köprücük kemiğim kırılmış kafamın üstünde giderken belimin esnemsinden dolayı omurgamda çıkık olmuş olacaktı. Etrafımda duran 3 motorcuyada büyük ders oldu durduklarında iyiki kaskın vardı ben takmıyorum bv. Gbi cümleler kurdular. Saygılar iyi forumlar.

Çok geçmiş olsun.. Cidden ucuz atlatmışsın. Dikkatsiz otomobil sürücülerinin yaptığı hataları biz ödüyoruz. Ve bu hamlelerini sizin gözünüzün içine baka baka yapmaları insana çok koyuyor. İyiki korumalarınız tammış ve kendinizde bir hasar olmadan atlatmışsınız. Geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun.. Cidden ucuz atlatmışsın. Dikkatsiz otomobil sürücülerinin yaptığı hataları biz ödüyoruz. Ve bu hamlelerini sizin gözünüzün içine baka baka yapmaları insana çok koyuyor. İyiki korumalarınız tammış ve kendinizde bir hasar olmadan atlatmışsınız. Geçmiş olsun..

Çok saol gerçekten bütün ekipmanlar önemli bellik takmasaydım şuanda tahminm belden aşşamda bi skntı olurdu çok esnedi omurgam bellik tuttu

geçmiş olsun. bende geçen sene 100le aynı şekilde bir araca vurmustum. her ne kadar geçici bir hafıza kaybı yaşasamda ,koruyucu ekıpmanlar sayesinde buradayım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Ben hiç hasar almadığım küçük kazalardan garip bir zevk alıyorum. Ya yeni tecrübeler edindiğim için ya da çok psikopatım :queen:

Çok geçmiş olsun. Kardeş ucuz atlatmışsın. Aman korumalara devam . Başkaları bildikleri gibi yapsınlar.

Geçmiş olsun. Ben hiç hasar almadığım kazalardan garip bir zevk alıyorum. Ya yeni tecrübeler edindiğim için ya da çok psikopatım :queen:

bşi sölicem manyak demeyin ama o an gerçekten çok zevkliydi. ÇArptım gözümü açtım sadece asfalt görüyorum ama asfalt hareket ediyodu baya giderken yere bakmak gibiydi. Yaşamayı istemem ama zevkliydi

Geçmiş olsun. Ne kadar giyinirsen giyin ne kadar ışığın olursa olsun yinede görünmez olduyoruz. Unutmamak lazım.
Az önce taksinin biri benim üzerime goğru kalkış yaptı. Düşün artık. Yola giricek ve ben neredeyse durma hızındayım sola dönmek için adam göre göre kalkıyor. Ki yol hakkı benim. Neredeyse yandan vurucaktı. Ne demek lazımki bunlara. Sonra evlerine ceza geldimi ağlamaya başlıyorlar.

Geçmiş olsun. Ben hiç hasar almadığım küçük kazalardan garip bir zevk alıyorum. Ya yeni tecrübeler edindiğim için ya da çok psikopatım :queen:

Ayrı bi adrenalin konusu.. Ben öyle bi kaza yapmadım ama atlattığım tehlikelerden zevk aldığım da olmuştur :mrgreen:

Geçmiş olsun Kefe. Sağlam giyinmen köpeklerden sonra ikinci kez işe yaradı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bşi sölicem manyak demeyin ama o an gerçekten çok zevkliydi. ÇArptım gözümü açtım sadece asfalt görüyorum ama asfalt hareket ediyodu baya giderken yere bakmak gibiydi. Yaşamayı istemem ama zevkliydi

Ayrı bi adrenalin konusu.. Ben öyle bi kaza yapmadım ama atlattığım tehlikelerden zevk aldığım da olmuştur :mrgreen:

İki kez küçük kaza yaptım düşük hızlarda. Birincisinde ben burada düşerim dediğim ıslak ve yokuş aşağı olan virajda aşağıya doğru yuvarlanırken beni 1 metre geriden sürüklenerek takip eden motorumu izliyordum. Kalktığımda üzgünlük değil mutluluk vardı :mrgreen: İkincisinde önümdeki araç ani fren yapınca benim takip mesafemin de ucu ucuna yetecek kadar olmasıyla durmaya yakın arabaya 1-2 metre kala motoru yere bırakmıştım. Motor tam devrilmemiş ayak peginin üzerine yaslanmış yaklaşık 20 derecelik bir açıyla hiç hasar almadan bekliyordu ki tam kaldırmak üzere eğildiğimde tamamen devrilip aynası kırılmıştı. 2 dakikalık bir ayna üzüntüsünün ardından yine o aptal sırıtmayla yoluma devam ediyordum :queen:

çok geçmiş olsun Ethem Efendi başında bir kuaför var...popüler bir mekan onun girişinde olabilir...orada çok arac sirkülasyonu oluyor...

kardes gecmis olsun birebir ayni senaryo benimde basimdan gecti vede milletin ne ole okadar giyiniyosun dedigi seyleri iyiki giymisim dedim adim gibi eminim eger korumalarim olmasaydi gogsumden belime kadar asfalt yanigi catlak yada kirik bir sag diz ayni sekilde bir sag dirsek olabilirdi sonuc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar