Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aslında su var 40 bın km de bakımları yapılmış bır motosıklete hıç bırşey olmaz ama ben ve tum turk mılletı parayı 40 bınde cbr a vermez. 1 daha koyar 8 bınde alır. Bence sende 500 tl daha ver 15bınde al. Ben 3750 ye 2008 12 bın km de olan cbr ı sattım. Gerısı sana kalmış

haklısın valla gecıs motoru olcugundan sonucta satıcam satarkende sıkıntı yapar.hocam birde motosıklet fuarına bırsey kalmadı acaba ordan alma ımkanımız varmı sıfır ındırım kamoanya vs oluyormu acaba?

OGS Konusunda Problem Yaşayabilirsin Genelde Plakaya Ceza GEliyor Die Biliyorum Beklemek ve Görmek Lazım Çok Arastırmalısın Bunu Yoksa Daha Fazla Ceza Yiyebilirsin Faiz'den... 3 Mart'tan Sonra Motor Arayısına Başlıyorum :)

2 kere bide yavrum benım :)

Şimdi normal geçiş ücretinin 10 katını ödüyorsun onu bide x2 yap aboww gitti paralar :)

zaten birinde plaka kıvrıktı :) diğerindede hyosunggt gt250r lı arkadaşın arkasından girdim dip dibe :) cash ne kadar söylesenize beyler

hızlı geçınce okuz mı bilemiyorum ama o kameralar direk fotoyu çekiyo.vergi sorgulama sitesinden plakaya ceza var mı diye bakabilirsin.

İstediğin hızda geç tünel içi ve ogs geçişlerindeki kameralar çok profesyonelldir onun için her hareket karesini yakalar onun için yakalanmama gibi hiç bir şansı yok (260 - 270 km ile geçip yakalanan süperspor araçlar var) :)

benim de başıma geldi arabayla, sorgulamaya kalktım o kadar zor ki "hay a... q.. gelince görürüz"e döndü olay...

o zaman bizde q.a. Gelince görürüz ne kadar olduğunu. Bu arada sercan bu ayın 26 - 27 sinde istanbuldayım buluşalım uyarsa...

ben İstanbulda olsam, yada fuara gidecek olsam hayatta hafta sonu gitmem aga deli misiniz siz

fuar cuma c.tesi pazar ama :)
O kadar korkulcak kalabalık yok hele bu sene bilet kıtlıgı varken gece seneden daha az katılım olur.

cuma iş güç okul :)

Fuar'da yeni motor almayı düşünüyorum ama Karar veremedim Honda Today mı yoksa Suzuki Hayabusa mı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar