başbakan yerli üretimi konusunda çok ısrarlı hayırlısı olur inşallah
Bu yazi aklima geldi simdi nedense....
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16830119&yazarid=249&tarih=2011-01-23
başbakan yerli üretimi konusunda çok ısrarlı hayırlısı olur inşallah
kimi yola cıkar ufka bakar.kimiside düştügü cukura toprak atacak birini arar
verin kuregi :mrgreen:
ben mecidiyeköyde gitmiştim yerlerine sağ olsunlar çok ilgilendiler gerçekten güler yüzlü insanlar. kavasaki VN 1500 vardı ozaman egzoz vs bikaç modifiye nasıl yaparsınız gidonu fln uzatmak istiyorum demiştim adamda bana bu motora deymez demiştişok olmuştum =)
işte bu düpedüz saygısızlıktır...
Müşteri gelmiş senden birşeyler istiyor, bu motora değmez diyorsun, ne demek bu ya?
Bize geliyor müşteri bu bilgisayarı adam edebilirmiyiz diyorlar, bakıyoruz, adam etmek için 300 lira lazım, ama adam 400 liraya eskisinin adam edilmişinden daha iyi makine alıyor.
Bizde kibarca, "buna para harcamayın yazık olur, yenisini alırsanız hem daha iyi hem daha uzun ömürlü olur." müşteriyi düşünüyoruz yani olabildiğince.
Peki ben 15 milyarlık motoru götürüyorum, senden bana bunu bunu bunu yapmanı istiyorum, bu motora değmez diyorsun. E senin en ucuz motorun 35K ?
Düpedüz terbiyesizlik... Hani diyoruz ya, 2 tekeri olan her motor motordur bizim için diye, bunlar için değil belli...
aslında durum okadar vahim değil adamlar benle okadar ilgilendiler ki şimdi burdan negatif bir kelime duyarlarsa tarafımdan üzülürüm açıkçası =) dediği şuydu, bu motora deymez sen sat bunu git bi sportster al
bunun iyi niyetli alakası yok.ugrasamam demenın biraz daha kibar bir şekli sadece
egzoz & gidon için gidiyorsun sana vn1500 sat sportster al diyor ha?
at'tan inip seni zorla eşeğe bindirecek neden? tahminen elinde sportster'ın bolt on parcası gırla
bunun iyi niyetli alakası yok.ugrasamam demenın biraz daha kibar bir şekli sadece
egzoz & gidon için gidiyorsun sana vn1500 sat sportster al diyor ha?
at'tan inip seni zorla eşeğe bindirecek neden? tahminen elinde sportster'ın bolt on parcası gırla
hiç bilmiyorum ama biraz düşününce söyledikleri mantıklı geldi çünkü vn1500 e maşa gidon vs masraf yapsam satarkende zarar edeceğimi düşündüm ki satmakta çok zor oldu zaten orj halini dahi.