inmiş lastik

motorumu pazar akşamı eve geldikten sonra park etmiştim, bugün binmek için üstüne oturdum bi baktım arka lastik yerde.
lastiği nasıl şişirip tamirciye kadar götürebilirim fikriniz varmı?
önceden havalı tabancamdan kalan co2 tüplerim var, tamir kitlerinde de bunlardan kullanılıyor biliyorum ama tüpü alıp sibopa elimle dayayarak nasıl şişiririm bilemedim. ucunu nasıl delicem? deldiğim gibi boşalır. ayrıca siboba elimle dayasam bile kenarlardan büyük kısmı kaçar diye tahmin ediyorum.
küçük elektrikli kompresörde aklıma geldi ama 5 TL lik tamir için 25 TL lik kompresör almak istemiyorum.
ittirerek de götüremem evim çok bayır bir yerde.

Lastiği söküp sadece lastiği götürmek pratik bir çözüm olabilir gibime geliyor :wiinkk:

bu ve benzeri durumlar için lastik şişirme spreylerinden bulundurmak gerekli....
zamanında iç lastikli ve tel jantlı motosikletimde kullanmıştım ve şaşırtıcı derecede başarılı olmuştu...

bir milyoncudan basit bir el pompası alın..fazlasıyla işinizi görür

45 bar hava basmıştım ben ybr'ye elimle...:cherry:

Lastiği söküp sadece lastiği götürmek pratik bir çözüm olabilir gibime geliyor :wiinkk:

lastiği sökebileceğimi düşünmüyorum, hiç yapmadım şimdiye kadar söksemde aynı şekilde toplayamam kampanayı falan :pale:

bu ve benzeri durumlar için lastik şişirme spreylerinden bulundurmak gerekli....
zamanında iç lastikli ve tel jantlı motosikletimde kullanmıştım ve şaşırtıcı derecede başarılı olmuştu...

lastik şişirme spreylerinin içindeki köpüğün içeriden temizlenemediği için lastiğe zarar verdiğini okumuştum biryerde. benim lastiğim tubeless.

bir milyoncudan basit bir el pompası alın..fazlasıyla işinizi görür
45 bar hava basmıştım ben ybr'ye elimle...:cherry:

el pompası olabilir bilmiyorum ne kadar şişirir

el pompası olabilir bilmiyorum ne kadar şişirir[/QUOTE]

normalde 30-32 bar hava basılır arka lastiğe,zorlanmadan fazlasıyla şişirebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar