Motoplus 2011, fuara hangi gün gideceksiniz? Organizasyon Alanı

Fuara gitme durumunuz?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
bizim arkadaş bana ve kendine vıp bilet bulmuş nerden bulduysa.. ama maalesef ben çalışıyor olacağım o saatte.. açılışa giremicez :(
cuma günü tam gün orada olacağım bir aksilik olmaz ise..hafta sonu da, iş çıkışımda aksilik olmazsa, tekrardan orada olmaya çalışacağım..

Muhtemelen Pazar günü fuarda olacağım. Elimde bi dünya bilet var, söz verdiklerimden artarsa yardımcı olmaya çalışırım...

pazar sabahı ordayım kısmetse

bana bir tane davetiye gönderin kimde fazla var

Engin abi ben perşembe kısmet olursa kesin gideceğim. Eğitim seminerlerinin yapıldığı salonlar çok ferah oluyor o gün(Hocaları bıktırıncaya kadar soru soruyorum :cherry: ). Alışveriş belki yaparım. Ama siz pazar gideceğim demişsiniz. Engin abisiz fuar olur mu, olmaz:p. O zaman pazar günü muhabbet için gelmeye çalışacağım. :rendeer:

Bu arada Engin abi pazar saat kaçta gitmeyi planlıyorsun???

Saygılar...

Rasist herif ne olcak!!!!:pr:
Hanim balyozumu getir....:bounce:

Racisim ile ben dünyadaki son ikiliyizdir herhalde, bilirsin..Ama sen ayrı :) Şaka bir yana, görüşmeye görüşmeye böyle oluyor, sevgi yön değiştiriyor demek ki :mrgreen:

Engin abi ben perşembe kısmet olursa kesin gideceğim. Eğitim seminerlerinin yapıldığı salonlar çok ferah oluyor o gün(Hocaları bıktırıncaya kadar soru soruyorum :cherry: ). Alışveriş belki yaparım. Ama siz pazar gideceğim demişsiniz. Engin abisiz fuar olur mu, olmaz:p. O zaman pazar günü muhabbet için gelmeye çalışacağım. :rendeer:

Bu arada Engin abi pazar saat kaçta gitmeyi planlıyorsun???

Saygılar...

PAzar günü sabahtan akşama kadar oradayım herhalde Reşit'çim..Bir ihtimal Cumartesi de gidebilirim gerçi ama düşük ihtimal..Pazar kesin oradayım ama..
Valla görüşsek ne iyi olur orada..

Biletim yok elinde fazla olan varsa seve seve alırım :D hatta onla giderim birde çay ısmarlarım :)

Bende gelicektim fakat 2 kaza atlatan venom kaskım 1 hafta önce iyice durumu kötüleşti ve eve dönmek zorundaydım. Ne güzel fuardan iyi bi kask alıcaktım ama yaşadığım yerden almak zorunda kaldım. Gitti paralar :salut: Elinde fazla bileti olan arkadaşlar varsa şoparlık yapıp açık açık istiyorum :queen::queen:

süper buluşma organizatörü sayın jesse ; Kahveni içmeye geliriz :)

hangi firma standındasınız ?

son günmü daha iyi indirimler olur şöyle rahat rahat pazarlık yapabilceğimiz gün hangi gündür?
pazar günü akşamdan gitsem toplanmaya başlarlar sanırım.pazar akşam 6dan sonra çokmu geç olur?

son günmü daha iyi indirimler olur şöyle rahat rahat pazarlık yapabilceğimiz gün hangi gündür?
pazar günü akşamdan gitsem toplanmaya başlarlar sanırım.pazar akşam 6dan sonra çokmu geç olur?

Kesinlikle son gün daha iyi indirimler olur..Bir şeyler alınacaksa pazar günü gitmekte fayda var..
Ama 6 dan sonra geç olur gibime geliyor..En güzeli öğleden sonra gibi orada olmak..

bilet bulmayı becerebilirsem önce 1 gün gidip genel bi fiyat incelemesi yapıcam.. sonrasında ise son gün yani pazar günü kesin alışverişe cıkıcagım.. gelsin indirimler...

off yaa ben açıkcası tırsıyorum fazlasıyla İstanbul'a hiç gitmedim Kütahya'dan trenle gelicem inşallah sanırım metrobüs mü ney ona binicem kaybolurum diye korkuyorum çokta istiyorum bide bende ne davetiye vaaarr ne de bilet oralara kadar gelipte bide bilet bulamazsam o zaman yanarım ben ama bilet bulurmuşum heralde öyle dediler bilmiyorum napayım sizce geliym mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar