kahramanmarasda ne kadar soğuk olabilirki

(askerliği antepde yaptım).. aldığım mont yazlık sayılır ama ankaranın ölümcül soğuğuna rağmen üşüdüğüm söylenemez
kardes sen ankaralısın yaa

ankaranın agustosta sabah 6 da usudugumu ıyı bılırım usumek nedır bılmezsın belkı de pekmez i cok ıcmıssındır ondan

yada yag dokun fılan soguga karsı mucadelenı arttırıyor.:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------
dikişleri zayıf...gecen sene fuarda almıstım..hatta farketmemısım cebıne öle cok yedek fermuar koymuslarki...sasırmıstım..ama sanırım bi bildikleri varmıs:farao:tum fermuarları bozuk suan ve iç astar sökulmüş..bıraz zayıf mıs..şimdi anlıyorum..:farao:
aradıgım yorumlardan bırı de bu ıdı cunku fotoda derı et kalınlıgı yuksek durmakta bu kalınlıga dıkıslerı ne durumda ıdı merak konusu. agırdır sanırm bırde sonucda pekde vucutlu sayılmam

kendımıze cın ıskencesı de yaptırmıs oluruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------
Mrb ustad aynı bnede alıcam kısmet olursa ama bır turlu fırsat bulamadım netten sıparıs vercem ıcın beden konusunda supelerım var normalde m beden tekstıl montum var ama bu mont ıcın nedır bılemıyorum ? Alan arkadasların genelı memnun bı fıyata alınabılecek gusel bır mont bencede...
deri montta bu fiyat ıster ıstemez ınsana cazip gelmekte vucud olcune gelınce sıtenın sanırm kendı ıcerısınde olculerı vardı karsılastırmanda fayda var :cat: