yok abı paypala bayagı para kaptırmıs olduk uyelıkten hesabınızdan para cekılıcek daha sonra gerı yatırılacak hıkaye gerı yatmadı bankayı aradım paypalı arayın dıyo sanırım turk musterı servısı yok gıbı.
bıraz arastırdım sanırım kart master olması gerek yurt dısı alıs verısı ıcın sartmıs dogrulugunu arastırmadım motoru yaptırdıgım ıcın ıhtıyacım olmadı ama sıtedekı urunler hosuma gıdıyor .
mastercard mı olmalı alıs verıs ıcın :silent:r:
kardeş ben iskenderundayım daha yeni geldim birkaç yıl bir yere gitmem de eşim hakkari'de onun eş durumundan iskenderuna gelmesi için uğraşıyoruz.herhalde bu durumu yanlış anladın.
paypala gelince; ya sen üye olduğun zamanda bir yanlışlık yaptın sanırım.çünkü benim paypala tanımlı kartım visa ve benden sadece 3 tl kesildi sonra harcama yaparken de o 3 tl yi harcama esnasında geri verdi.yani sen üye olduktan sonra o küçük kesinti yapıldıktan sonra hesap hareketlerine bakıp o kesintinin açıklama kısmındaki 4 haneli bir şifre yazılı oluyor yanlış hatırlamıyorsam o şifreyi paypal sayfasında yazınca üyeliğin aktif hale geliyor.neyse umarım yardımcı olabilmişimdir..
floy, koray abi şu sıralar nette yok evet.gv 250 yi sattıktan sonra dl650 aldı ve gezilerine başladı.ama sanırım bu sıralar dl650 yi de satmayı düşünüyormuş.başka haber alamadım.bu sıralar arasam iyi olacak.arayı açtım galiba..
neyse herkese kazasız belasız sürüşler ve günler..:cat: