[Tekirdağ - MT]

Beyler o taraf nasıl? Motorla gelesim var İstanbul Anadolu yakasından Çorlu'ya.

Çorlu kar altında şu an. Şehir içinde bir sıkıntı yok ama şehirler arası yollar için bir şey diyemeyeceğim. Dün fabrika çıkışı eve zor gittik.

Fuar için davetiye bulabilen varmı arkadaşlar :)

Süleyman abi dün ani bir kararla T.dağ turu yaptık 3 motor. Sahil cıvıl cıvıl dı bunları görmen lazımdı abi :)

ARkadaşlar haftasonu cumartesi Günü Askere gitmeden önceki son Gezimi Yapacağım; Lüleburgaz üzerinden Edirne , DÖnüşte ise Uzunköprü hayrabolu şarköy güzergahndan yeni yapılan yoldan tekirdağa geleceğiz.. KAtılmak isteyen olursa Lütfen Bana ulaşın..

Hareket saati cumartesi saat 10.3o .. Çorludan gelecek arkadaşlarla 11 de karıştıranda buluşalım.. Sevgiler.

acil yardım deneyimli arkadaşlardan.
5000km de kazası çiziği yok dayun crayz 150 buldum
1100 lira. kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar motor, servis ve yedek parça hakkında
bilgi verebilirmi acil.
bi sene kullanıp rr almayı düşünüyorum. elden cıkartmam çok mu zor olur.

edirnedeyim. bir motor alıp aranıza katılmak istiyorum. ( acemiyim)

ARkadaşlar haftasonu cumartesi Günü Askere gitmeden önceki son Gezimi Yapacağım; Lüleburgaz üzerinden Edirne , DÖnüşte ise Uzunköprü hayrabolu şarköy güzergahndan yeni yapılan yoldan tekirdağa geleceğiz.. KAtılmak isteyen olursa Lütfen Bana ulaşın..

Hareket saati cumartesi saat 10.3o .. Çorludan gelecek arkadaşlarla 11 de karıştıranda buluşalım.. Sevgiler.

İyi akşamlar bende katılmak isterim geziye. Yalnız ortalama hız ne olur cbr 125 ile ayak uydurabilir miyim sizlere?

İyi akşamlar bende katılmak isterim geziye. Yalnız ortalama hız ne olur cbr 125 ile ayak uydurabilir miyim sizlere?

ORtalama Hızımız 90 Km olacak ARkadaşlar Gözünüz Korkmasın.. Grup Sürüşüne Uyacağız MEteorolojinin belirttiği değerlere göre O gün sıcaklık 14 Derece ve Rüzgarsız Olacak..

Başka gelen yok mu sadece 3 kişi miyiz?
Bu arada yolculukta hiç otobana giricek miyiz? Ben kgs kartımı arabada bırakmıştım, babamda arabayla Gazi Antep'e gitmiş. Biriniz benim yerime okutsa da ben sonra elden versem olur mu?

arkadaşlar şimdi noldu anlamadım o kadar çok şey yazılmış ki buranın kurulma amacı ne başka bi sitemi war onamı üye olalım nasıl yani biri bana açıklayabilrmi yoksa sadece burda muhabbet amaçlımı açıldı bu site???

merhaba

selamlar.biz çorlu ' dan erhan ve eda. beyaz renkli sym fiddle II sahibiyiz. herkese merhaba demek istedik. çorlu' lu veya tekirdağlı hadi oda olmadı trakyalı arkadaşlarla tanışmak isteriz. geçen sene bu ufaklıkla çorlu ' dan ayvalık ' a kadar çok güzel bir sahil şeridi gezisi yaptık. bu yılda evlenip balayını yunanistan gezisi ile taçlandıralım diyoruz. önerisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar