- Konu Yazar
slm arkadaşlar dün yani 06/02/2011 tarihinde Antalyaya doğru gitmeye karar verdim sabah saat 8 de yola çıkmak için hazırlandım niyetim bir iki arkadaşı da görmek ve Antalyayı gezmekti 

km sayacını sıfırladık
[URL=http://img841.imageshack.us/i/1000573w.jpg/]
ilk durağım Avsallar belediyesi burada gökhan abi (GT250rAlanya) var sağolsun çayı hazır etmiş poğaçayı almış beni bekliyormuş

Gökhan abinin yanından ayrıldıktan sonra manavgat şelalesine saptım

Manavgat şelalesinden sonra Serik ilçesine 5 km kala Aspendos a saptım

tek gittiğimden dolayı bazı fotoğrafları kendi kendimi çektim

sıradaki durağımız kurşunlu şelalesi

kurşunludan sonrada düdene geçiyorum

arkadaşlar düdene hiç gelmemiştim ben çok beğendim resimlerdede göreceksiniz özellikle şelalenin altında mağara var oradan akışını görebiliyorsunuz çok güzel biryer gitmeyenlere gitmelerini tavsiye ederim

ondan sonraki durağımız Antalyanın konya altı plajının oraya gittim

arkadaşlar antalyada motorsiklet ve bisikletlerin tünele girmesi yani alt geçide girmesi yasaktır levhasını çektim ve alt geçidide görüyorsunuz

konya altındayken bir telefon geldi arayan erol abi (karaislam) dı aslında onunla buluşacaktık ama rahatsız olduğundan vaz geçmiştik ama havanın güzelliğine dayanamamış ve beni aradı ve buluştuk

onun motoruda bildiğiniz gibi yeni kasa ybr

burasıda düden şelalesinin denize dökülen kısmı orasıda devasa bir şelale olmuş

şelaleden sonra Erol abi ile Kundu taraflarına doğru gittik ve Aksuya doğru yaklaşınca Erol abi geri döndü ve ben yoluma devam ettim Erol abiye teşekkür ederim orada bana eşlik ettiği için

ardından Kadriye ye saptım orada lise arkadaşım ümit vardı bir ziyaret edeyim dedim

bu kadar arkadaşlar toplamda 358 km yol yapmışım yollarda oyalandığımdan Sideye sapamadım oradada güzel yerler vardı aslında hayırlısı olsun inş. beğenirsiniz.

km sayacını sıfırladık
[URL=http://img841.imageshack.us/i/1000573w.jpg/]

ilk durağım Avsallar belediyesi burada gökhan abi (GT250rAlanya) var sağolsun çayı hazır etmiş poğaçayı almış beni bekliyormuş

Gökhan abinin yanından ayrıldıktan sonra manavgat şelalesine saptım

Manavgat şelalesinden sonra Serik ilçesine 5 km kala Aspendos a saptım

tek gittiğimden dolayı bazı fotoğrafları kendi kendimi çektim

sıradaki durağımız kurşunlu şelalesi

kurşunludan sonrada düdene geçiyorum

arkadaşlar düdene hiç gelmemiştim ben çok beğendim resimlerdede göreceksiniz özellikle şelalenin altında mağara var oradan akışını görebiliyorsunuz çok güzel biryer gitmeyenlere gitmelerini tavsiye ederim

ondan sonraki durağımız Antalyanın konya altı plajının oraya gittim

arkadaşlar antalyada motorsiklet ve bisikletlerin tünele girmesi yani alt geçide girmesi yasaktır levhasını çektim ve alt geçidide görüyorsunuz

konya altındayken bir telefon geldi arayan erol abi (karaislam) dı aslında onunla buluşacaktık ama rahatsız olduğundan vaz geçmiştik ama havanın güzelliğine dayanamamış ve beni aradı ve buluştuk

onun motoruda bildiğiniz gibi yeni kasa ybr

burasıda düden şelalesinin denize dökülen kısmı orasıda devasa bir şelale olmuş

şelaleden sonra Erol abi ile Kundu taraflarına doğru gittik ve Aksuya doğru yaklaşınca Erol abi geri döndü ve ben yoluma devam ettim Erol abiye teşekkür ederim orada bana eşlik ettiği için

ardından Kadriye ye saptım orada lise arkadaşım ümit vardı bir ziyaret edeyim dedim

bu kadar arkadaşlar toplamda 358 km yol yapmışım yollarda oyalandığımdan Sideye sapamadım oradada güzel yerler vardı aslında hayırlısı olsun inş. beğenirsiniz.