Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Bektaş
2 sefer alışveriş yaptım, bir haftayı geçmeden geliyor. Diğer arkadaşlarında siparişlerinden gelmeyenler olmadı. İnallah böyle bir durumda sen kalmazsın.

alıs verısı master kartla mı yapmak zorundayız.
elımdekı kartlarla yapamadım yörük arkadasıma ayrıca tesekkur ederım cok yardımcı oldu ben beceremedım en son yol olarak master kartla olacagı kanısı uyandı bende?dogru mudur? yardımların ıcın sımdıden teseekkurler

Öncelikle herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim. mesajımda motoru alıp geldik derken sürerek gelmedik malum bolu dağı faktörü var :mrgreen: o aşamada panelvan bir araç ihtiyacımızı giderdi.

Kullanıcı adımdaki Cevahir aslında motorun ismi. Eyvah eyvah2 filmini izleyenler isminin nereden geldiğini az çok çözmüştür. Filmde şöyle bir replik var. "Aldık şampiyonu sonunda. CEVAHİR, develerin devesi." ismi işte oradan geliyor.

Motorumu kısaca tanımanız için bir link vereyim fotoları kısa süre sonra yükleyeceğim. Görüşmek üzere...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-cpk-temiz-37334799/detay/

Çok güzel rakama almışsın motosikletini. Daha da düştüler mi yoksa son fiyat mıydı bu ?

Herkese merhaba arkadaşlar 2 şubat günü 2005 model bir gv250 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Motosiklet aşkı kar kış mesafe tanımıyor. :queen: Ankaradan kalkıp karlı dağları aşıp istanbul civarından motoru alıp geldik. fotoları ve ayrıntıları daha sonra ilave edeceğim görüşmek üzere...

hazır mesaj yazmışken birde foto yükleme denemesi yapayım :wiinkk:

Uploaded with ImageShack.us

Hayırlı olsun arkadaşım, forumumuza da hoşgeldin :)
Umarım hem katılımcı hem de paylaşımcı olursun.
Biraz kendinden bahsedersen seviniriz ...
Tekerin düz bassın hep...

Çok güzel rakama almışsın motosikletini. Daha da düştüler mi yoksa son fiyat mıydı bu ?

düştüler düştüler sağolsun eski sahibi bide bakım yapmış dillere destan dört ayağımın üstüne düşmüşüm hissi var bende.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Hayırlı olsun arkadaşım, forumumuza da hoşgeldin :)
Umarım hem katılımcı hem de paylaşımcı olursun.
Biraz kendinden bahsedersen seviniriz ...
Tekerin düz bassın hep...

teşekkür ederim
biraz kendimden bahsedeyim dediğin gibi. yaş 33 evli 1,5 çocuk babasıyım 1 aya kadar 2 olacaklar :queen: mekan ankara.

motoru alış maceramızın fotolarını bugün yüklerim büyük ihtimal görüşmek üzere...:bounce:

motoru alış maceramız

Sabahtan bi tanıdığın panelvan minibüsünü ödünç alıp depoyu doldurup düştük yollara. benzinlikte akaryakıt alana bedava yıkama vardı ama ankaranın ayazında bütün sular donduğundan pompacı amcaya camları sildirip silecek suyunu antifirizli suyla doldurup çıktık yola.:mrgreen:

Bolu dağında karlı karlı şahane manzaralar vardı

Uğraşa uğraşa motorun yanına vardık test pilotumuz motoru inceledi sürdü bende baya bi inceleyip sürdüm. depodaki çukurluk dışında bir kusuru yoktu. :cat:

Bir kaç saat resmi işlemleri felan bekledik ondan sonra geldi sıra motoru minibüse yüklemeye. yüklerken 5 kişiydik ama bayaa ağırmış.:cyclopsan

eski sahibi istemeyerek ayrılıyormuş gibi yardım etti bağlamamıza felan.:salut:

Her tarafından sıkıca bağladık cevahiri, sağolsun kendiside yol boyunca hiç huysuzluk etmedi. geri ankaraya geldiğimizde hava karardığından foto çekmedim. İki kişi indirirken baya zorlandık. neyse yerine koyduk keratayı. geri dönüp baktığımızda 801km. yol katetmiştik ve tatlı bir yorgunluk vardı.:mrgreen:

Herkese merhaba arkadaşlar 2 şubat günü 2005 model bir gv250 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Motosiklet aşkı kar kış mesafe tanımıyor. :queen: Ankaradan kalkıp karlı dağları aşıp istanbul civarından motoru alıp geldik. fotoları ve ayrıntıları daha sonra ilave edeceğim görüşmek üzere...

hazır mesaj yazmışken birde foto yükleme denemesi yapayım :wiinkk:

Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun..ALLAH kazasız belasız ağız tadıyla uzun kilometreler nasip etsin

Cevahir aramıza hoş geldin. Motosikletinle kazasız, belasız, zevk dolu sürüşler dilerim.

Arkadaşlar 1 haftadır Antalya'da toplantılara katılıyordum ve şunu fark ettim ki Antalya tam bir motosiklet cenneti, nerdeyse her mevsim motora binilir orada çok kıskandım gerçekten.

Özledim motorumu yav gözümde tütüyor kerata. Selam ederim hepinize.

Bugün yazdan kalma bir gün vardı Çorlu da fakat ev halkına havuz sözü verdiğim için çıkamadım motorla! Benim yerime arkadaşlarım Çorlu dan Tekirdağ yaptılar, çay içmişler sahilde :)

İyi dileklerde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.:rendeer:

cevahir tekrardan hayırlısı olsun kazasız belasız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------

cevahir tekrardan hayırlısı olsun kazasız belasız

ewet arkadaşlar bugün sonunda izmirde hava çok güzeldi güneşli ve açıktı motorumu aldıgım dan beri il defa bu gün doya doya dolaşabildim ve sürdümdaga bayıra tabi artçımla ah bide şu resim eklemeyi bi cere bilsem resimleride eklicemde yanlız hakikatten çok iyi bir motor almışız yada ben daha yeni farkediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------

002or.jpg
bakalım olucakmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------

http://img146.imageshack.us/i/002or.jpg/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------

ben bu resim işini beceremicem:pr:

Bugün hava gerçekten güzeldi kışın motora hiç binmiyorum normalde fakat bugün kısa bir istanbul içi tur yaptım özlemişim motor sürmeyi.

Floy resim ekleme şöyle oluyor.
önce imageshack'e fotoğrafları yüklüyorsun.sonra direk link vardır onu kopyalıyorsun grafik ekle butonu var ona tıkla (resimdeki)
36309202.jpg

sonra linki buraya yapıştır.

32865503.jpg

tamam de ve bu şekilde görünmesi gerekir

48847278.jpg

olmuşmu diye denemek için önizleme tuşuna tıkla (önizlemek için biraz bir şeyler yazmak gerekiyor yoksa göstermiyor)

Hiç bilmeyen birisine anlatır gibi oldu ama kusuruma bakma ayrıntısıyla anlatayım dedim.

Bugün hava gerçekten güzeldi kışın motora hiç binmiyorum normalde fakat bugün kısa bir istanbul içi tur yaptım özlemişim motor sürmeyi.

Floy resim ekleme şöyle oluyor.
önce imageshack'e fotoğrafları yüklüyorsun.sonra direk link vardır onu kopyalıyorsun grafik ekle butonu var ona tıkla (resimdeki)
36309202.jpg

sonra linki buraya yapıştır.

32865503.jpg

tamam de ve bu şekilde görünmesi gerekir

48847278.jpg

olmuşmu diye denemek için önizleme tuşuna tıkla (önizlemek için biraz bir şeyler yazmak gerekiyor yoksa göstermiyor)

Hiç bilmeyen birisine anlatır gibi oldu ama kusuruma bakma ayrıntısıyla anlatayım dedim.

çok teşekkür ederim ama gerçektende bilmiyorum bu resim işini çok açıklıyıcı olmuş teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

007ex.jpg

resim için bideneme arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

ewet kilitci arkadaşım sayesinde resim işinide hallettik şimdi dünki gezinin resimlerini ekliyelim gerci fazla bişiy yok ama gezinin ortasında fotograf makinası su koyu verdi pilleri bitti

burası köyün girişi bu köy izmir bornovanın üstkısımlarında yaka köyü girişi
002or.jpg

çok sakin ve bolmanzaralı biyer
014ky.jpg

burası köyün çeşmesi dagdan gelen su
007ffg.jpg

013qe.jpg

011zq.jpg

işte burada fotograf makinesi sukoyu verdi bundan sonrası çok daha güzeldi bol manzaralı biyerdi ama ne yazıkki çekemedim kısmet ilk bhara artık

eldiven

Merhabalar

aşağıda resmi görülen eldivenin siyah modelinden bugün bir çift aldım. fiyatı 25tl. tavsiye ederim. Ankarada YIBA çarşısı civarında heryerde var.

ufak ufak eksiklerimizi tamamlayalım bakalım.:bounce:

yaw bu site uyelik istio don rengime kadar sormus:D eksik oluncada uyelik kabul etmio bi sıkıntı cıkarmı sence?

Hocam kuralkan güvenli site fakat belirli bir fiyatın üzerine çıktığınızda hyosungsource'dan alış veriş yapmak daha avantajlı oluyor. Bir de unutmayın oradaki parçalar enjeksiyonlu modeller için bazı parçalar karbüratörlü modellere olmaz.

Arkadaşlar müşkül durumdayım tercihen michelin lastik almak istiyorum fakat hangi boyutu bizim motorlara olur bir fikrim yok ( tam orjinal lastik boyutlarında üretmiyorlar) bilen kullanan var mı. Şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bu site uyelik istio don rengime kadar sormus:D eksik oluncada uyelik kabul etmio bi sıkıntı cıkarmı sence?

İstediği şekilde üyelik bilgilerini doldur. Sorun olmaz. Kanuni'nin sitesi orası. Eğer yan kapak için bakıyorsan hyosungsouce.com'da da aynı para beklediğine değmez ve uymama durumu olmaz kapaklar aynı. Karbüratör, ateşleme, beyin, gaz teli falan farklı.

iyi akşamlar arkadaşlar..
herkese yine oldukça uzun bir aradan sonra merhaba..

ya bu sıralar çok nete giremedim bilgisayar iki defa servise gitti geldi,bir de hanımın eş durumu tayini ile uğraşmaktan yeni görev yerine alışmaktan kafamı çok kaldıramıyorum.

neyse gelelim konumuza:

cevahir aramıza hoşgeldin öncelikle..motorun hayırlı ve uğurlu olsun..

bektaş46 kardeşim rica ederim elimden geldiği kadar yardım ederim.senin olay için paypal a üye olsan çok iyi olur aslında sürekli kart numaralarını girmek güvenlik açısından zafiyet oluşturabilir.yurt dışı alışverişlerinde paypal kullanmak mantıklı..

floy kardeşim fotoğraflar güzel.evka-4 ün üst kısmındaki köy galiba oralar.ben 4 sene bornovada yaşadım izmir'de görev yaparken.motorla gezmiştim oraları.keşke o zamanlar tanışsaydık :) birkaç resim koyayım bari da farum canlansın harbiden baya bir yavaşladı:
homeros vadisi:

senin motor koray abi de iken motorların yanyana resimlerini çekmiştim dur bakayım bulabilirsem göstereyim o zamanlar ben daha yeni almıştım motoru..
bu senin motor..

bu da ikimizin motoru..soldaki benim motor sağdaki koray abinin ( yani senin :))

bu da nostaljik eski gezilerimden resimler:

hakan hocam antalya gerçekten motora binmek için güzel bir memleket ( kendi memleketim diye demiyorum :p) oradayken tadını çıkarın.özledim valla bak şimdi.benim motor da antalya'da kış uykusunda.nisan gibi antalya-iskenderun yapmayı planlıyorum.kısmet bakalım..

canan abi,ayhan abi ve mithat hocam saygılar..:cat:

herkese iyi kazasız belasız bol keyifli sürüşler..:cat:

herkese yine oldukça uzun bir aradan sonra merhaba..

ya bu sıralar çok nete giremedim bilgisayar iki defa servise gitti geldi,bir de hanımın eş durumu tayini ile uğraşmaktan yeni görev yerine alışmaktan kafamı çok kaldıramıyorum.

neyse gelelim konumuza:

bektaş46 kardeşim rica ederim elimden geldiği kadar yardım ederim.senin olay için paypal a üye olsan çok iyi olur aslında sürekli kart numaralarını girmek güvenlik açısından zafiyet oluşturabilir.yurt dışı alışverişlerinde paypal kullanmak mantıklı..

floy kardeşim fotoğraflar güzel.evka-4 ün üst kısmındaki köy galiba oralar.ben 4 sene bornovada yaşadım izmir'de görev yaparken.motorla gezmiştim oraları.keşke o zamanlar tanışsaydık :) birkaç resim koyayım bari da farum canlansın harbiden baya bir yavaşladı:
homeros vadisi:

senin motor koray abi de iken motorların yanyana resimlerini çekmiştim dur bakayım bulabilirsem göstereyim o zamanlar ben daha yeni almıştım motoru..
bu senin motor..

bu da ikimizin motoru..soldaki benim motor sağdaki koray abinin ( yani senin :))

bu da nostaljik eski gezilerimden resimler:

hakan hocam antalya gerçekten motora binmek için güzel bir memleket ( kendi memleketim diye demiyorum :p) oradayken tadını çıkarın.özledim valla bak şimdi.benim motor da antalya'da kış uykusunda.nisan gibi antalya-iskenderun yapmayı planlıyorum.kısmet bakalım..

canan abi,ayhan abi ve mithat hocam saygılar..:cat:

merhaba yörük kardeş evet korayla nekadar samimi oldugunuzu formu baştan sona kadar okurken görmüştüm ewet benim motor öncedende iyimiş şimdiki durumuda evet benim çektiyim resimler evka 4 üst tarafındaki köy ve homeros vadisi oraları ama fotograf makinası sukoyu verdi yarıyolda fazla çekemedim neyse bende zaten evka 4 alt kısmında oturuyorum osmangazide bilirsin belki dedigin gibi keşke sen burdayken tanışsaydık ama olsun yolun izmire düşerse muhakkak ugra tanışalım yörük kardeş ya unutmadan koray kardeş yokmu yani artık forma girmiyo herhalde bi bilgin varmı?

Sağolun çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Dün kendi çabalarımla Cevahire (Bizim motora) far kaşı yaptık ama henüz motora takamadık. Takarken fotoları çeker burayada aktarırım. Bakalım nasıl olacak.

Görüşmek üzere...

herkese yine oldukça uzun bir aradan sonra merhaba..bektaş46 kardeşim rica ederim elimden geldiği kadar yardım ederim.senin olay için paypal a üye olsan çok iyi olur aslında sürekli kart numaralarını girmek güvenlik açısından zafiyet oluşturabilir.yurt dışı alışverişlerinde paypal kullanmak mantıklı..

abı tayınden bahsetmıssın.ıskendurunda bılıyordum senı ?

yok abı paypala bayagı para kaptırmıs olduk uyelıkten hesabınızdan para cekılıcek daha sonra gerı yatırılacak hıkaye gerı yatmadı bankayı aradım paypalı arayın dıyo sanırım turk musterı servısı yok gıbı.
bıraz arastırdım sanırım kart master olması gerek yurt dısı alıs verısı ıcın sartmıs dogrulugunu arastırmadım motoru yaptırdıgım ıcın ıhtıyacım olmadı ama sıtedekı urunler hosuma gıdıyor .

mastercard mı olmalı alıs verıs ıcın :silent::pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar