arkadaslar bana kımse yardımcı olmadı...
Tizyano kardeş, sorununuz ve problemleriniz neydi hatırlamıyorum lakin bazen arkadaşlar özelliklede bu motora sahip olmayan arkadaşlar öyle şeyler yazıyorlarki buraya, ahiret sorusuna dönüşünce kimse okumak bile istemiyor ve cevapta gelmiyor onlara.
Mesela ben motor alırken motorun o başlık altındaki kullanıcılarına "ya bende bu motordan alıcamda, alimmi almimmi" diye kimse kusura bakmasın ama "saçma" bir soru sormak yerine, forumun genel başlığı altına, motor almak istiyorum ne tavsiye edersiniz veya şu motoru almak istiyorum tavsiye edermisiniz diye başlık açardım. Herkes böyle yapacak diye birşey yok tabide, böylesi herhalde daha faydalı olsa gerek.
Sen yazdın diye demiyorum ne yazdığını gerçekten bakmadım hatırlamıyorum ama var böyle yazanlar. Sonra çıkıpta kimse ya bana kimse yardımcı olmadı demesin.
Sen sorununu tekrar yaz belki bu motora sahipsin tanm hatırlayamıyorum ama motorsikletlerinde yazmadığı için olmadığı kanısına vardım. yaz sorununu bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çalışalım.
Sonuçta burda HYOSUNG - S&T ustası olmuş denilebilecek kullanıcılar var emin olalımki. Hatta ekstrasıda var.:cat:
Lütfen yazdıklarım için darılmayınız...:cat: