Bir aşk hikayesi......
Tekrar merhaba arkadaşlar biraz ayrı kaldım yazamadım ama hep takipteydim bu arada bakım onarım yaza hazırlık işleriyle geçti günler, bu arada evde de net olmayınca işyerinden takılıyorum fırsat buldukça.
Hikayemizi paylaşmak istedim sizinle daha doğrusu bir aşk hikayesi..
2010 yılının haziran ayının ilk günü bütçemiz sınırlı olduğu için fiyatıda makul denebilecek bir cbf ye talip olmak için silifkenin yolunu tutuyorum beş saatlik bir yolculuktan sonra cbf karşımda duruyor ama o da ne karşımda kurtar beni diyen bakımsız yorgun bitkin gücü tükenmeye yakın bir kısrak duruyor :salut: altına, üstüne, sağına, soluna bakıyorum kir, pas, yağ ne ararsan var ama orjinalliğinden bir şey kaybetmemiş bir vidası dahi sökülmemiş biraz ilgi ile kendine gelebilecek, 29000 km yapmış 2007 model bir cbf 150. Tadında bir pazarlıktan sonra benim için uygun diyebileceğim bir rakama işi bitiriyoruz ve noterin yolunu tutuyoruz satış işleminden sonra artık benim kısrağım karakızım oluveriyor:mrgreen: biraz sabredersen seni hayata döndürecegim deyip soluğu serviste alıyoruz..
yola çıkabilecek şekilde son kontrollerimizi yaptırıyoruz ama yinede acaba otobüsler alırmı diye otogara gidip danışınca karakızımız konforlu bir yolculuk yapıyor
ve Konyada evimizdeyi yol yorgunluğu kir pasak ne ararsan var :queen:
ufak tefek temizlikten sonra biraz kendine gelen kısrağımız ile yazı geçiriyoruz ve havalar soğuyunca söz verdiğimiz bakım kısmına başlıyoruz..
akü kutusu biraz eskimiş gibi
biraz ilgileniyoruz ve boyadan sonra..
daha sonra İsmail kardeşimin gönderdiği gösterge panelimizi yerleştiriyoruz..:mrgreen:
ve cant boyama işleminden sonra kısrağımız mutlu ve huzurlu yaza hazır:queen:
vee final..
ve son olarak diyebileceğim devir saati yokken yağ yakan motor şu anda yağ yakmıyor..
sağlıkla kalın..:rendeer:
bilikasız günler sizin olsun:cherry: