Kawasaki ZX14, hayabusa yiyo diyolar kahvaltida, bi bak bence. :cherry:
hayabusa o arada sehpaların üzerinde yağ değişimindemiymiş
:cherry::cherry::cherry:
Bence de ancak HAYABUSA sehpa üzerindeyken geçilebilir...
Bu kadar güldükten sonra şimdi de değerli kardeşim için birşeyler yazmak istiyorum;
Ben motosiklet kullanmaya CBR 600F ile başladım. Ehliyetim olmasına rağmen motosiklet kullanımına yönelik hiç bir özel eğitim almamıştım. Haliyle motorumu olması gerektiği gibi de kullandığıma inanmıyordum ve özellikle virajların sağına ve soluna yerleşip de beni izlediğini düşündüğüm "YUSUF"ların da bunda büyük payı olduğuna inanıyordum. Ancak senin gibi benim de en büyük hayalim bir HAYABUSA sahibi olmakdı. Gözümü karartıp bir BUSA aldım ve hemen motosiklet eğitimi almak için de fırsat kolladım. Bu fırsatı Eskişehir'de görev yaptığım süre zarfında yakaladığım anda da kaçırmadım ve OMM Eğitmenlerinden Serhat KILAVUZ ağbimizden 7 arkadaşımızla birlikte (tek seferde 8 kişiye yol eğitimi veriyor ama kapalı alan eğitimi alan pek çok arkadaşım oldu) motosiklet hakimiyet ve sürüş temel eğitimini aldım. İnanırmısın bilemem ama motosiklet KULLANMAYA o andan sonra başladığıma inanıyorum. Bir yıldır da Hayabusa kullanıyorum... Şehir içinde (ki özellikle şu an görev yaptığım Batman ilinde) 40-50 km. sürati geçmedim ama şehir dışında 300 km. de gördüm. Virajlarda artık "YUSUF"ları görmüyorum :cherry:
Diyeceğim o ki güzel kardeşim...
Ne alırsan al, ne kullanırsan kullan... Öncelikle bu işte senden daha tecrübeli ve bilgili olduğuna inandığın insanların tavsiyelerine kulak ver...
Sonra da muhakkak bu konuda profesyonel olan eğitmenlerden gerek teorik, gerek kapalı alan gerekse de yol eğitimini al derim...
Hayatın boyunca dilediğin ve hayalini kurduğun her türlü motosikleti kazasız, belasız, zevkle kullanman dileklerimle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------
Hiç düşünme al diyen kardeşlerim.
Motosikletin üzerinde biryerden biryere gitmek ile , motosikleti kullanmak aynı şeyler değildir.
Her motosiklet alan motorcu olmaz.
Tamamiyle katılıyorum...