[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 04 Şubat 11 Cuma

Bu toplantıları cmt,pazar'a yaymak zor oluyor galiba,cuma benim zor ama eninde sonunda katılacağım

Sa

Bu konuda mahalle baskısı yaparız :)

HAVALAR ISININCA cumartesi veya pazar sürüşler için toplanırız ama sorarız çogunluga hangi gün uyuyorsa o gün toplanırız
yerimizi tutugumuzda zaten isteyen çıkar gelir ama bir arada olmak için yine bir gün toplanırız

1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Kansey
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-pre_lude
15-...

önceki toplantılarınıza çok istememe rağmen çeşitli nedenlerden ötürü katılmak kısmet olmadı,inşallah buna katılabilirim,

Genelde buradaki liste hariç en az 5-10 kişi geliyor zaten, bu hafta da listede adı olmayan arkadaşlarımız olacak :)

Aman diyim... Alıştık bir kere kalabalık toplantılara, şımardık... Öyle 15-17 kişi toplanırsa garip kalırız soona ::gozluk::

Bu arada meteorojinin bu günkü verilerine göre çarşamba gününe kadar yağış yokmuş :)

Bende gelmek istiyorum ama bu soğukta tee karşıdan gelince buuuzzz oluyon. :)

yahu olmazki bu kadar.. hep bana yakın yerlerde buluşma düzenliyorsunuz.. olurdu olmazdı derken bi chopper üzerinde bulacam kendimi :p

akşam vakit bulursam yanınıza uğrayabilirim :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Akşam buluşmaya uğramayı düşünüyordum, ama bugün şehir dışına çıkmak zorundayım.
Artık başka sefere, sizlere iyi eğlenceler.

2 gündür işe motosikletle geliyorum. Bu gün biraz daha serin ve rüzgarlı, Kuşam iyi olunca pek etkilemiyor ama. Akşama da motorla gelmeyi istiyorum. Şartlarda çok değişiklik olmazsa 21:00 gibi aranızdayım.

Akşam buluşmaya uğramayı düşünüyordum, ama bugün şehir dışına çıkmak zorundayım.

Bu ne ilk ne de son buluşmamız!

MT adı altında bu kadar buluşma düzenlemişken site yönetiminden bize kimsenin katılmamış olması üzücü tabi...

bir dahaki buluşmamıza kesin bekleriz hava biraz soguk ama yagış olmayınca motorcuya soguk önemli değil

katılım çok olacak inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar