[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 04 Şubat 11 Cuma

1.GV650i
2.pause
3._Engin_
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Kansey
11-BBelt
12-yasdal
13-key-x
14-pre_lude
15-asi maviii
16-overcloud
17-...

ofisten çıkarken listeye kendimi de eklemiştim. son anda gelme şansım oldu :)

Engin'le birlikte erken ayrıldık ama muhabbet her zamanki gibi güzeldi :cat:

organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler :rendeer:

Geç geldim, erken kalkanları hep kaçırdım. :salut: İlerleyen buluşmalarda görüşmek üzre...

cuma ların tadı olmaya basladı.. iyi bir akşamdı her cuma oldugu gibi . eyüp kaytarmaya basladın ama neyyyse :cat: herkese tesekkür fotograflar ayrı olarak acılacaktır pause tarafından

ya arkadaşlar nedense bende cuma akşaları bagımlılık oldu muhabbet her hafta daha güzel oluyor nedendir sizce

katılan herkese teşekkürler,çok güzel bir akşam geçirdik.

Arkadaşlar emeği geçen, tekerini bizlerle görüşme uğruna İstanbul'un her yerinden bize doğru döndüren herkese sonsuz teşekkürler...

Arkadaşlar emeği geçen, tekerini bizlerle görüşme uğruna İstanbul'un her yerinden bize doğru döndüren herkese sonsuz teşekkürler...

ilk başta . teeee avrupa yakasından gelen arkadaslarımıza tşk aftaya buluşma dilegiyle :rendeer:

Biz teşekkür ederiz :rendeer:

Bu arada bir açıklama yapmam gerekiyor. Ben dün buluşmaya gelemeyecektim motorumda sorun olduğu için. Birkaç arkadaşımızla yazıştık ve onlar da zaten gelip gelmemekte kararsız olduğu için, benimle görüştükten sonra gelmeme kararı aldılar :queen: Ama ben geldim :queen:

Onlardan özür diliyorum. Son anda Kaya abiden parça alabilmek için karşıya geçmişken, bu güzel insanlarla güzel bir yemek yiyeyim dedim :rendeer:

Güzel bir akşam, keyifli bir toplantı oldu. Mekan sahibi kovmasa muhabbet sabaha kadar sürecekti. Organizasyona emeği geçenlere teşekkürler. Saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar