MT Üyeleri Arşiv Fotoları..Nostaljiye Buyrun..04/05/06

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2, fotonun benle alakası yoktur..3. şahıslara ivedilikle duyrulur......

Horozluk yapma akşam akşam.... Şurda 2 karizmamız var yerle bir ettin.... :)

Aha yalanciya bak!!!!

Fotografi da inkar ediyor.

Sosyete olmussun sen yahu.
Ne çabuk unuttun eski günleri?
Yan tarafta ayakkabi boyamiyormuydun.
Abi nolur semsiyeyi ben tutayim be, hadi be abii diye salya sumuk yalvaran sen degilmiydin.
Ulem parayi bulup yeni semsiye almissin havandan geçilmiyor.:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
adın çıkacağına canın çıksın demişler zaar doğru...:p

Sen kendi haline bak.
Onun ki fakirlik.
Milli piyango alir geçer.
Sen bu fotografi nasil izah etcen?:p

dsc011321gvmj5.jpg

ülen sen sevdiğim sarı kadife ceketim idi bak hatıralarım depreşti...:)

ben bugünleri gördüğüm için o zamanlardan hak yoluna girdim...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben tövbe ettim artık...:queen: namusumla yazıyorum forumda...:queen:

hadi ben yatar iyi geceler...:rendeer:

Ne asıldın lan elalemin tırına?.......

Ba ba ba... Bide kayık sürermiş..... Yanlız ipini çözüp motoru indiricen.... Motosiklete benzemez.... :p:p:p

Alper Allah seni inandırsın koyduğun fotoları ne zaman hangi ortamda çektirdiğimi bile hatırlamıyorum...kimbilir hangi ruh halindeydim...:p

Hamdi yaz gelsin ben yine şort ve sandaletle motoruma binmek istiyorum...

CANLANDIRALIM burada çok hatıra var NOSTALJİ topiği bu :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim elimde o kadar güncel resim ve kayıtlar varki birini akşam köprüde hem plakası kapalı hemde kafasında kask yok olarak video kaydı aldık adı önemli bende saklı kalsın bir ara atarım ....:queen::queen:

benim elimde o kadar güncel resim ve kayıtlar varki birini akşam köprüde hem plakası kapalı hemde kafasında kask yok olarak video kaydı aldık adı önemli bende saklı kalsın bir ara atarım ....:queen::queen:

bu video ne kadar güzel bir alet dimi... halis abi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

bu video ne kadar güzel bir alet dimi... halis abi :D

http://video.mynet.com/yataak92/organize-Isler-burda-muslum-denen-bi-hiyar-varmis/582030/

Halis agam nettin yav...ne videosu...:silent: lk defa tutuştum desem yeridir...:queen: ulan aleme rezil edecen valla beni...sonra kaza maza yapsam arkamdan derler ki haketmiş ...:queen:

ulen 40 yılda bir kasksız çıkmak zorunda kaldım yola onda da sana yakalandıysam vay halime...:cherry:

kaskım patronun arabada bagajda kaldı anatarı da isteyemedim kasksız döndüm napim...:pale:

plaka ezelden kapalı zaten...:p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis agam nettin yav...ne videosu...:silent: lk defa tutuştum desem yeridir...:queen: ulan aleme rezil edecen valla beni...sonra kaza maza yapsam arkamdan derler ki haketmiş ipne...:queen:

ulen 40 yılda bir kasksız çıkmak zorunda kaldım yola onda da sana yakalandıysam vay halime...:cherry:

kaskım patronun arabada bagajda kaldı anatarı da isteyemedim kasksız döndüm napim...:pale:

plaka ezelden kapalı zaten...:p

he sen onu kulahıma anlat şimdide kaskı kulanmıyorum diye satıyorsun dimi :p

abi iki kaskım var yav...bunu bu sovıkta kullanmıyorum...marushınım var...o da bagajda kalan...

bunun siyah karbon olanı hatırlarsan...

panda01ip1.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen:he hatırladım tam bende alıyordum sen arkadaş tanıdık deyinve ben almaktan vaz gecmiştim şimdi hatırladım....:queen::queen:

:queen:he hatırladım tam bende alıyordum sen arkadaş tanıdık deyinve ben almaktan vaz gecmiştim şimdi hatırladım....:queen::queen:

orada var ya ne trip atmıştın bana...ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen fesatlık peşindesin...:pale: yok istemem hesabı sırtını döndün gittin...:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
manyakmıyım ben senin araya girdigin birşeyi alayım sonra heryerde indirim yaptırdım der durursun sanki ihtiyacım var ben zaten pazarlıgı yapıp bitirmiştim sen araya girmeseydin almıştım sen girince vaz gectim almaktan..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar