Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu motor kaç görüyo... 0-100ü kaç saniye bunun... jantlar çelik mi alüminyum mu... sele deri mi panzot mu... oynasak 300 görür mü... hayabusaya yaklaşır mı bok püsür bi sürü soru gelir :) cbr 125e bile neler soruyolar :)

bu motor kaç görüyo... 0-100ü kaç saniye bunun... jantlar çelik mi alüminyum mu... sele deri mi panzot mu... oynasak 300 görür mü... hayabusaya yaklaşır mı bok püsür bi sürü soru gelir :) cbr 125e bile neler soruyolar :)

Bide şu var ya buna güzel bi egzoz taksan super olur.Bnde üstündeki orjınal egzozu olmasına ragmen bak bu egzoz 2 milyar ozel yurtdısından getırdık anca bu hadı ya dandıkmiş o zaman diyo.
Ne demeli :queen::queen:

:D Siteden Soguma Sebebi Gibi Bİşey Ne La Öyle Sorumu Olur neyse O :D

Bugun Arabamın [ Fiat Doblo 2007 ] 152 TL Ödedim Evlat Acısı Gibi Koydu :)

:D Siteden Soguma Sebebi Gibi Bİşey Ne La Öyle Sorumu Olur neyse O :D

Bugun Arabamın [ Fiat Doblo 2007 ] 152 TL Ödedim Evlat Acısı Gibi Koydu :)
Gt topicine pek takılmıyorum o yüzden siteden soguyorsun :)

bakıyım tam 30dk önce netten ödedim bizim arabaların vergilerini.
1140Lira haşırt diye girdiiii :queen:

merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum gozume ve gonlume hıtap eden cbr125 almaya karar verdım once koruma ekıpmanlarımı yavas yavas tamamlıyorum montumu aldım sıra kaskta bakalım.aranızda cbr125ını satan varsa haber verırse cok sevınırım ıkıncı el temız az km lı bır cbr arıyorum.hayırlı forumlar

ben sadece motorunkini ödedim 32,50 :) geri kalan herşey işin "babam sağolsun" 1600küsürcük :queen: ama ordan oraya ordan oraya baya gezdim

ben daha üzerime almadım motoru yaw şimdi aklıma geliyo :) kaça patlar noteridir, sigortasıdır, vergisi püsürü?

Vergi mi onu bana sorun :p 9000-10000 cıvarı arabaların vergılerı 32,50 motosıkletımın vergısı :) 170 odeyıp evlat acısı dıyen arkadaşımın doblosu hususi olsaymış kesın ağlarmış :cherry::p Şaka bır yana vergıler çok fena koyuyor ınsana.

valla yav motora bakım yapsan o parayla 0 gibi olur :) benzine harcasan dünyayı turlarsın yaw :) allah devletimize zarar zeval vermesin :)

Vergi mi onu bana sorun :p 9000-10000 cıvarı arabaların vergılerı 32,50 motosıkletımın vergısı :) 170 odeyıp evlat acısı dıyen arkadaşımın doblosu hususi olsaymış kesın ağlarmış :cherry::p Şaka bır yana vergıler çok fena koyuyor ınsana.

oheee 10bine millet araba alıyo :queen:
İzmirde güneş var he :)dun işe motorla geldim 3 kmlık yolda dondum karnıma agrılar girdi :queen:
bgnde otobüs akar,Kar yağıyordu şimdi durmuş.

Araç Taksi oldugu için Sanırım Ucuz Fiat Albea Var Hususi Onunki 450TL'mi Öyle Bişey Onu Ödemedim Onuda Ödicez Bakalim Babamdan istedim O vericek :D arabanmı var derdin var :D

Doblo Allahtan 2007 Taksi Olarak Calisiyor :) O Yüzden Doblo Ucuza Geldi Ama Albea Ucuza Gelmedi :S

Hadi Ya İstanbulda Yaşamak Gerçekten Sıkıntı :):):) Motor'un Bi Güzel Yanida Vergisi Ucuz Ama Kısın Sürmek Çok Kötü Oluyor 2 Gündür Arkadasımın Motoru bende Geçen Bahsettigin 44BİN km Olan. Virajlara Pek Giremiyorum 2 kişi kalkarken zorluyorum makineyi :) vites kaçta oldugunu çözemiyorum... :S :D DÜn Gidon fazla Dönmeyince az kalsın duran araca vuruyordum hızım 50-60'di rahatlıkla yavaslayıp yatırdım motoru ancak öyle dönebildim bide hep diyorsunuz ya motora kapanarak daha fazla hız yap ben denedim benim durus sekli biraz acaip oluyor onunla ilgili bi resim veya video varsa yollarmısınız SAYGILAR...

Not : Kask Mont Eldiven Tavsiyelerinizi Beklemekteyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar