Yakıt konusu benzin fiyatları gereği en önde geliyor şuan ama 600-650cc motor bakan birine ya o paraya gider düşük modellede R1 al demek nasıl bir mantıkdır.@casillas hocam haklısın, arada dağlar kadar fark var. her iki motoruda kullanmış birisi olarak aradaki 29hp. ve 81hp.lik fark hafife alınmıcak kadar önemli bir detay. ancak benimde aklımda yakıt tasarrufu olarak ilk başta 250R vardı ancak 650R' ı yavaş yavaş daha detaylı incelemeye almam daha sonraları oldu.
100km.de ki yakıt sarfiyatları arasında çok çok büyük uçurumlar yok iki model arasında. buda her iki motorunda çift kafa oluşundan kaynaklanıo. bu açıdan hem bir 600RR , R1 yada 1000rr' a göre GT 650R ' ın yakıtı daha cazip duruyor. ne dersin bilmiyorum, sonuçta 250R' ı 2, bilemedin 3 sezon kullanacaksam 650R'ı 5-6 sezon kullanabilirim diye düşünüyorum. tekrar tekrar büyütmek için motor satıp motor almak zahmetli işler malum sen iyi bilirsin motorunu tAa gidip bursa'lardan almış bir arkadaş olarak![]()
Pc-Kopatda r1e binmiş 170-180 beygir.
Bende geçen sene cbr125 aldım ve ya ben buna cok bınerım yeter bana dıyordum bir sezon anca
Geçen ay satıp GT aldım.İlk alıp geldiğim gun gazı açıp üst devirlerde o ivmelenmesi şaşırttı beni 125cc 250cc arasında bile böyle bir fark olcagını hiç bilmez.
125le 130-140 yapmak ıcın motorun cıgerını sokuyorsun Ama gt’le 1-2-3 yapıon sana güzel hızlar gösteriyo.
Aslında sorun şu ülkemizde racing motor için pek seçenek
GT’den sonra nasıp olursa supermoto alcam Suzukı DRZ400 tek silindir 400cc ama güzel yakıtı var
Yani siz daha iyi bilirsiniz.4 silindir çok ayrı bir dünya ne kadar kucuk cclerde tecrüben olsada o cok farklı.650 r kullanmadım; ama yıllar içinde hayabusadan r1'e, sonra 600 RR'dan gt250'ye kadar indim. bunun sebebi benzin masrafıdır. çünkü ben epey yol yapıyorum. bütçemi zorladığı için 600 RR'ı satıp bunu aldım. sebebi yakıt konusundaki cimriliği ve kalıp olarak eski motorlarımı aratmamasıydı. Gt650R youtbede gördüğüm kadarıyla 240 km'ye kadar rahatlıkla çıkıyor. bu ciddi bir hız. iyi bir sürücü sıradan bir yolda 600 RR'ın dibinde gidecektir. Nitekim benim 600 RR'ımın maksimum hızı 260 küsürdü arkadaşın dediği gibi.. Ama yaş ierledikçe eskisi kadar bu hızlara çıkamıyorsunuz. sanırım artık durulduğum için bu tip hızlardan korkar oldum. Gt250R de 160 km'yi görüyor redline sınırında. üstünü de görür sıkıştırsam; ama bu çok tehlikeli. sadece hyosung için değil diğer motorlar için de kural bu. Redline = kol çıkarma tehlikesi. Ülkemizde pek umursanmadığından arızalar çok oluyor. 650R'nin ivmelenmesi konusunda bir fikrim yok. ama ciddi hız yapıyor. Hyosunglar genel olarak sağlam aletler. honda kadar konforlu ve ergonomik değiler fakat alışılıyor kısa zamanda. Beygir gücü için de şunu diyebilirim. bir brodway 70 beygirdir. gücünü küçümsemedik bu motorun.
Cc Değilde motorun ivmelenmesi tork’unada bakmak lazım örnektede olduğu gibi çift silindirde 650de 240 yapıo 4silindir 600cc motorda 260 yapıo ama nasıl yapıo.
Ben cbr125le 120-130 giderken çok rahatsız oluyordum o motora o hızların fazla olduğunu hıssetırıyo rüzgar sizi heryere savurabiliyordu.
Gt ile 130-140 çok güzel.daha sonra onun içinde güvensizleştiğinin duygusunu veriyor.
Çok uzattık herkezın hakkında hayırlısı neyse o olsun.
:rendeer::rendeer::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 ----------
Arkadaşlar 2007 model bir r1 alma ihtimalinden dolayı motorumu satabilirim. İlgilenen varsa gelip motorumu görebilir. Konuyu takip edenler görmüş kadar olmuştur.
Tel no için http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06-306-gti-en-orjinal-hali-ile-29857182/detay
abi napcan r1 bak herkez satıp kucuk cc alıyo
sonra bütün parayı benzine vericen :mrgreen: