Orange County Choppers Batıyor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
OCC yani Orange County Choppers isimli custom motosiklet dükkanı batıyor. Bir zamanların en zengin el yapımı chopper dükkanlarından birisi olan Orange County Choppers şimdilerde aldığı kredilerin altından kalkamaz oldu. Oldukça yüksek krediler alan dükkanı zor günler bekliyor.

Türkiyede Discovery Channel ile tanınan program eminizki oldukça beğenilmiş ve herkes tarafından izlenmiştir. 100.000$'lık ödemeyi karşılayamayan Orange County Choppers'ın ana merkezi olan Televizyonlarda devamlı gördüğümüz binasına haciz gelmek üzere.

Umarız yakın zamanda bu borç batağından kurtulurlar yoksa devamında da ödenemeyecek borçlar ve faizleri ile birleşirse Orange County Choppers diye birşey kalmayabilir.

Kaynak: hardwarena@UrbanRacer

Ekli dosyalar

• occbatiyor.jpg
    occbatiyor.jpg
    23.6 KB · Görüntüleme: 25,644
Birbirleriyle kavga edeceklerine çalışsınlar, ekmek aslanın midesinde... :mrgreen:

özellikle apache helikopter temalı motosikleti yaptıkları bölümü ilgiyle izlemiştim. umarım haciz gelmez.

discovery channel ile halen çalışıyorlar mı bilmiyorum ama eğer çalışıyorlarsa 100.000$'lık borcu kapatabilirler diye düşünüyorum..

Discovery Channel'da denk geldiğimde izlerdim.

Sürekli kavga etmek ve tartışmaktan motosiklet yaptıklarını göremedim ben. :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Karsilarina bizim Türklerden biri dükkan açmistir.
Normal.:)

çok küfür diyolardı hep merak etmişimdir ne tarz küfür ediyolar die:mrgreen:

Orange County Choppers a Yardım Elimizi Uzatalım

TC - Ziraat Bankası Hesap No : 0027-8541 4512 6512 0044 :queen:

Gerçekten çok güzel makineler tasarlıyorlar umarım sonları kötü olmaz

MkD

bir ara o kadar hızlı büyümüşlerdi ki atölyeleri ardı ardına yaptılar
en son şirket logosunun olduğu büyük bina yapıldı daha sonra jr kovuldu :mrgreen:
birkaç hafta daha çıktı program discovery de jr tasarım yapıyordu (mangal) filan :mrgreen:
daha sonra bayagıdır çıkmadı program bir kaç hafta önce yeniden başladı bu sefer jr da ayrı yerde motosiklet tasarlıyacaktı

benim ülkemde motorcuların kafası metrobüs tellerinden kopuyoken onların derdine düşemicem allah kurtarsın ama çokta tın değil aslında :D

bu haber yalana benziyor ,adamlar bir motosikleti zaten 100-150 bin dolara satıyor ,discovery tv de yeni showları başladı baba ile oğlu ayrıldı ikiside ayrı ayrı motor üretiyor şimdi adamlar milyondolarlık villalarda yaşayıp hummer jeplerle geziyorlar ,

Onlarda o paralar olduktan sonra zor batmazlar. 100.000 dolar onlar için az bi rakam gibi geliyor bana.

amerika batıyor bunlar batmış çokmu illaki bir sonu olacak hayırlısı zaten stres küfür sonu budur

Katılıyorum, bunların batması mümkün değil. Motorları 1'e mal edip 10'a satıyorlar. Örneğin sattıkları jantlar 4000$.

100.000 $ ne ki bu yarmalar biraz boğazından kıssa 15 güne öderler parayı...
birde o stupid oğlan hep zarar veriyor vuruyor kırıyor evlatlıktan red etsin onu parayı bulurlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar