iridyum bujiye burada 35 tl çekiyorlar.ben ebay dan aldım. 4 tanesini 77 tl ye .almak istersen işte linki 10 günde geliyor.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SPAR...0473037QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories
ama ben sizdeki bu buji işine bir anlam veremedim yav.ale:ben 8-10 bin km de bir degiştiriyorum.usta daha gerek yoktu bunlar daha giderdi diyor herseferinde
ugur kardeşim geçmiş olsun.dizin nasıl oldu.?gecen hafta bende hafifden bir kaza yaptım kendi kendime.bulundugum yer inşaat şantiyeleriyle dolu toki her yeri kapatmış.harfiyat kamyonlarından dökülen topraklar asfalta yapışıyor kalıyor.hafif bir yagmur atıştırınca asfalt ekmege sürülmüş tereyag gibi.önümdeki hatun kavşakta ani fren yapınca bende yapmak zorunda kaldım.zaten cok yavaştım asfaltın kayacagını çok iyi bildigimden.ehh yinede durmadı motor önün kaydıgını hissedince sol ayagımı hemen çıkartıp yere koydum .hay koymaz olaydım ona güvenip yük verince ayagımda yerde kaydı yumuşak bişekilde yerdeyiz.motor bacagımın üstünde kaldı.sdece sol sinyalle yırttım.ama sol tarafım fena yani allahtan tekmil kıyafet gezerim herzaman
Valla bu gün nerdeyse bende düşüyordum önümdeki ağa ani fren yaptı bende alışkanlık edinmişim hep ön frene asılıyorum kollar bi sağa bi sola gitmeye başlayınca çektim elimi ön frenden arkaya frene abandım ve ucuz yırttım.abs ye güveniyoruz ama yerler yaş olunca abs falan dinleiyo kitliyo direk lastikleri bunu öğrenmiş olduk.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 ----------
ilandaki motorun grenaj vidaları paslanmış ayrıca o egzoz o hale nasıl geldi 3bin km de hayret.
bu arada depo muhabbeti almış başını gitmiş =) üzerinize alınamayın sizin motorlara bakmaya gelmedim =) mesela bir örnek vereyim size adamın biriyle anlaştık anlaşma harici bana söylemediği sorunlar şunlardı;
ayna camları kırık,egzozta aşırı kararma var,depo ezik,sol grenaj kafadan kuyruğa boya kazınması,ekzantirikten ses geliyor,kafa grenajı kırık ve kırık olan yere film çekmiş şu filmi kadırayım diyince itiraf etti kırık diye =)
adam sadece göstergem çalışmıyor dedi onun sebebi ise köpeği km teli kablosunu kemirmiş gösterge o günden beri çalışmıyormuş,depoyada yumruk atmış =)
yani adam yeni motor almak istiyor sağı solu boyasız macunsuz kazasız belasız olmayanı al demek suç değildir diye düşünüyorum.
O egzoz o hale nasıl geldiğini tahmin edebiliyorum:salut: motor sıcakken haliyle egzosta sıcak oluyor ve yağmurlu bi havada motoru garaja çektim baktım egzos çamur içinde bezi biraz ıslatıp çamurunu aldım ertesi gün baktım egzos renkten renge girmiş :queen: ama böyle daha güzel oluş :queen: fotosunu çekip koyucam bir ara belki sizde yapmak istersiniz :queen::queen::queen: