Eldiven konusunda Hudson Deriye bakabilirsin. Ben aşşağıdaki eldiveni aldım. Gayet güzel ve kullanışlı. Deri olmasına rağmen çok soğuklarda çok az ellerin üşüyebilir fakat almanı öneririm.
http://www.hudsonderi.com/?urun-400-1505-ELDiVEN-motosiklet-motorsiklet.html
Mont konusunda motomaxta bazen çok güzel indirimler oluyo.
Kask konusunda bütçeni arttırmalısın. Bende Nolan N62 var. 3 sene önce aldığım için artık küçük gelmeye başladı. Kafam biraz büyüdü herhalde. Şuan agv alıcam gibi gözüküyor.
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere. Bu sabah karne almak için okula gidiyorum. Her zamanki gibi ayaktayım. Önümde hamile 25 yaşlarında bir bayan oturuyor. Bayanda değişik değişik hareketler yapıyor. Kadının bir rahatsızlığı olduğunu düşünürken, kadın bayıldı ve başını ön koltuğa vurdu. Neyse iyimisiniz filan diyorum hiç ses yok, en son boynundan nabzına baktım elime bir titreşim geldi. O sırada da hastahanenin önünden geçiyoruz, şöföre söyledim ve istemeyerek durdu. Bir sorun var kadın 90 kg civarında ve herkes korkmuş hiç kimse yardım etmiyor. Neyse bir kerette kadını kucağıma aldım hastahane girişinde sedyeye kadar götürdüm. Doktorlar filan baktı bende hastahaneden ayrılamadım. Sonuç olarak kadının bir şeyi yokmuş. 7 aylık hamleymiş ve havasızlıktan bayılmış. Sonra bayana olanları anlattım teşekkür etti ve ayrıldık. Ama şuan bir sorun var belim çok kötü ağırıyor oturduğum yerden ayağa kalkamıyorum. Yarında babamla go kartlarla kapışacaktık ama benim bel felç oldu.
vay be gerçekten etkıleyıcı. Kendımı duşundum bır an kaldırmazdım heralde. Çekilin ben body cıyım