Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SLM lar cıbırr cemaatı cıbırımıı satıyorumm 16.500 km de MANİSA\AKHİSAR BÖLGESİNDEE 2007 model kırmızı sıyahh ilk sahıbıyımm

Bende arabamı sattım :) forumdan bır arkadaşa. motosıklet ın fıyatına da yukselttım. Simdi 2000 model fılan Honda tek kapı bır araç ya da Stılo ya da SAxo fılan bakıyorum :) ınsan arabaya alısınca özellıkle kış gunu motosıklet zor gelıyo :cherry: akşam bır kaç da foto atayım. Yenı sahıbı arabayı modıfıye edıcek zaten o bol bol foto çeker =)

Selemlar cbrcılar nasılsınız?
Benim 16.000 km bakımı geldi. Bu sefer baştan aşşağı sökücem motoru. 16 bin bakımında klasik yağ değişimi,zincir bakımı vs. dışında neler var?

big_29923670rnv.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

online olan yokk mu??

Motosıkletımı sattım dıyebılırım arkadaşlar. 3750 lıraya bıraktım. normalde bırakmazdım ama tanıdık vasıtası ıle o fıyata verdım :)

Yarın noter ıslemlerını halledeceğiz. Alan hayrını gorur ınşallah. Ben tırsıyorum artık motosıklet kullanmaktan. Son gunlerde gordugum kazalar, arabanın verdıgı kalorıfer keyfı + müzik dinleme rahatlığı benı kendıne çektı :)

Belki 2 yıl sonra fılan racıng makıne ya da o zman kı kalıbıma gore bı naked alabılırım. Fazer fılan çok hoşuma gıdıyo sımdılık uzak durmam gerekıyo :)

Bugun İlk Defa Cbr125 Sürdüm 2005 Model... 44Bin Km'de 130 Görüyor Motor Tek basıma :) kask Kafamdan Fırlıyordu...

Kafama Takilan 1-2 Soru Var...

Redline GEldiginde Motor Acayip Bİr Ses Yapıor Sanki Boşa alıp Gazı Köklermis Gibi Bir Ses Geliyordu Korktum :):):)

Bide Kısa Mesafede Dönüste Gidonu Çevirdigimde Parmaklarım sıkıstı depoyla Gidon arasına :D:D:D Acemilik :)Yukarda kalıyor :)

44BiN KM Olmasına Ragmen 130 Basması Normal'mi Tam 130 Degil 125-130 Arası Gidip Geldim...

Motor'u 2750 SAtıyor Arkadas 44Bin Motora Para Verilirmi ?

Motor Repsol'du Yarın Resim cekerim Sizlere :)

Bugun İlk Defa Cbr125 Sürdüm 2005 Model... 44Bin Km'de 130 Görüyor Motor Tek basıma :) kask Kafamdan Fırlıyordu...

Kafama Takilan 1-2 Soru Var...

Redline GEldiginde Motor Acayip Bİr Ses Yapıor Sanki Boşa alıp Gazı Köklermis Gibi Bir Ses Geliyordu Korktum :):):)

Bide Kısa Mesafede Dönüste Gidonu Çevirdigimde Parmaklarım sıkıstı depoyla Gidon arasına :D:D:D Acemilik :)Yukarda kalıyor :)

44BiN KM Olmasına Ragmen 130 Basması Normal'mi Tam 130 Degil 125-130 Arası Gidip Geldim...

Motor'u 2750 SAtıyor Arkadas 44Bin Motora Para Verilirmi ?

Motor Repsol'du Yarın Resim cekerim Sizlere :)
iyi bakılmış bir cıbır için 44bin hiçbişey.
2500e versin alak :)
Hızı iyidir hakkkı odur :bounce:
cıbırda Racing kanı oldugu için gidonda tur yoktur.mahalle aralarında bikere donmek bir hayaldir :)

Ama Bide gel GT'te bin bune lan gemi gibi donmuyo etmiyo dersin :queen:
Saf kan racing :)

Yarın Bİ Ayrıntılı Resimlerini Çekeyim Bi İnceleyin Motor Sesi Filanda Güzel Video'da Çekerim...

Senden bi Ricam Var :)

Cbr 125 Sana Kırmızı Çok Yakışıyor. Yanına :D Hyo sana Gri Cok Yakısıyor

Gitti Cbr125/Geldi GT250R :O

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar