Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya düzenli çalışıyorsa sana sorun yaratmıyorsa kullanabilirsin ama benimki 1400devirde hafif gaz verdiğimde boğulma gibi bişey olup istop ediyo.
Ve gaz teline ihtiyacım var :)

Beri yandan arka amortisörün patlak olduğunu düşünüyorum ki usta da aynı yorumda bulundu..
Amortisörün patlaklığını gözle anlamak çok zor ancak en üst kademede olmasına rağmen feci şekilde yaylanmakta arkası..Viraj kabiliyetini olumsuz anlamda etkileyen faktör bu olmalı diye düşünüyorum..
Patlaklığını kesinleştirirsem sipariş vermek gerekecek..

Cometlerin arka amortisorleri oldukca esnek patlak olma ihtimali cok az Baska birkaç comete inerek test edebilirsin. Benim comette oyleydı virajlarda fazla yatmamanı tavsiye ederim. Ama daga bayır ormana girebilir kaldırımlardan zıplayarak gidebilirsin. İridyum bujılerde performans farkı oluyor ayrıca ekonomık az da olsa yakıtta dusuyor.

çok yakın bir arkadaşıma temiz güzel bir gt 250 arıyoruz 4000-5000TL arası bütçemiz var. bildiğiniz satılık motoru olan varsa pm atabilir, teşekkürler.

selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...gecen perşembe gününden itibaren sıfır km 2010 model siyah st kanuni 250 comet sahibiyim...şu aana kadar 50 km yol yapma imkanım oldu maalesef...fotolarından çok daha fazla çekici oldugunu söyleyebilirim...

selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...gecen perşembe gününden itibaren sıfır km 2010 model siyah st kanuni 250 comet sahibiyim...şu aana kadar 50 km yol yapma imkanım oldu maalesef...fotolarından çok daha fazla çekici oldugunu söyleyebilirim...

Güle güle kullanın kazasız belasız..
Ben de fotolarından çooook daha fazla çekiciliği olduğuna katılıyorum :)

Arkadaşlar Güngörenden kalkıp akşam trafiğinin ortasına girip kağıthaneye st kanuni ye gittim ve sonunda gt 250 comet ı iyice inceledim ve rahatladım,küçük kalırmı sorusunu aklımdan ebediyen sildim alıyorum kesınlıkle ama hyosung gt 250 yi ve malesef bir kaç ay beklicem

Comet diyip geçmeyin Her yola gider O Yukle Yukleyebildigin kadar.

2 Yıl önce 2 Kişilik Erdeğe gidiş öncesi

DSC02559.jpg

DSC02558.jpg

tşkler osbourne arkadaşım..darısı 250 cometi olamayanların başına..osbourne seni burdaa takip ediyorum.benim ve benim gibi 250 comet hakkında acemi olan arkadaşlara bir çok konuda faydalı oluyorsun...ve bütün 250 comet hakkında bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara senin vasıtanla tşk ederim...

Comet diyip geçmeyin Her yola gider O Yukle Yukleyebildigin kadar.

2 Yıl önce 2 Kişilik Erdeğe gidiş öncesi

DSC02558.jpg

Benim motorun yazın bürüneceği hali göstermişsin tam olarak :)

Arkadaşlar yan çanta takmayı deneyeniniz oldumu yan çanta takılıyormu ve güzel dururmu acaba

Benim kesinlikle planlarım dahilinde yan çanta işi..Lakin hem arka çanta hem de yan çanta takabilmek için ciddi bir demir işçiliği gerekiyor..Geniş bir zamanımda uğraşacağım artık..

tşkler osbourne arkadaşım..darısı 250 cometi olamayanların başına..osbourne seni burdaa takip ediyorum.benim ve benim gibi 250 comet hakkında acemi olan arkadaşlara bir çok konuda faydalı oluyorsun...ve bütün 250 comet hakkında bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara senin vasıtanla tşk ederim...

Rica ederim..Motosiklette bilemediğim bir şey olunca ne kadar moral bozulduğunu kendimden çok iyi bildiğim için, öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum hep :)
Dediğin gibi acemisiyim bende motorun ama yavaş yavaş öğreniyoruz hep birlikte :)

balıkesir havran motor dostları başkanı abiciigm motor koruma demirinin ayrıntılı fotolarını eklersen özelliklede nereye baglandıklarının konusunda fotolarını eklersen çok sevinirim.şimdiden tşkler....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------

osbourne senden ve diger 250 comet hakkında bilgisi olan arkadaşlardan çok faydalanacagıma kendi adıma eminim..sen acemiligi çokdan aşmışsın...sen acemiysen ben neyim şimdii düşünmek bile istemiyorum...

arkadaşlar sıfır comet mi gv250 mi:) tarzları çok farklı ama yeni bir heyecan aramaya başladım, motorumu takasla değerlendirebilirim, boy 1.67m kilo 80 kg şu an:) chopper'cı mı olsam naked alıp her yola korkmadan vursam mı:) dağa bayıra çıktığımız yok ama kırsal bölgelere gezilerde illaki giriyoruz...

arkadaşlar sıfır comet mi gv250 mi:) tarzları çok farklı ama yeni bir heyecan aramaya başladım, motorumu takasla değerlendirebilirim, boy 1.67m kilo 80 kg şu an:) chopper'cı mı olsam naked alıp her yola korkmadan vursam mı:) dağa bayıra çıktığımız yok ama kırsal bölgelere gezilerde illaki giriyoruz...

Hehehehe zor seçim valla. 20.000 km GV 250 33.000 km GT 250 Comet kullanmış biri olarak hala hangisini çok sevdiğimi bilmiyorum. İkisininde yeri ayrı tadı ayrı.

Ahanda benim yakışıklı
DSC05038.jpg

Herkese merhabalar arkadaşlar:king:

187 cm'e 120 kiloyum..Nasıl göründüğümüz aşağıda :)
167808_476106151786_547376786_6288402_6308324_n.jpg

Motorun dağılmasından kast nedir anlamadım ama neticede pandora'nın kutusu değil bu motor..Açıldıktan sonra iyi bir usta gayet toplayabilir..Sente ayarına vs. sine dikkat ederek..V motorlarda sente tuturmak zor diye biliyorum hepsi bu..

Bunun haricinde motordaki dengesizliği büyük ölçüde çözüme kavuşturdum arkadaşlar..
Mesele motorun alçaltılmış olmasıymış..Dün ön çatalı normal haline getirdikten sonra epey düzeldi sıkıntılarım..
Beri yandan arka amortisörün patlak olduğunu düşünüyorum ki usta da aynı yorumda bulundu..
Amortisörün patlaklığını gözle anlamak çok zor ancak en üst kademede olmasına rağmen feci şekilde yaylanmakta arkası..Viraj kabiliyetini olumsuz anlamda etkileyen faktör bu olmalı diye düşünüyorum..
Patlaklığını kesinleştirirsem sipariş vermek gerekecek..

Beri yandan lastik arayışlarım neticelenmek üzere..
Michelin Pilot Power lastikler için fiyat aldım..
120/70 ZR 17 (58W) Ön Lastik - Michelin Pilot Power 290,00 TL
160/60 ZR 17 (69W) Arka Lastik - Michelin Pilot Power 360,00 TL

Bunlar liste fyatları tabii..Ben ikisini 600 TL'ye montaj ve balans ayarları dahil taktırabilirim şuan da ama sorum bu değil..Sorum arka lastiği 160/60 yapsam sorun olur mu? Zira aynı ölçüde yani 170/70/17 olan arka lastik Michelin'in Pilot Road 2CT modelinde var ve fiyatı 410 TL..

Arada 50 TL var, çok bir fark olmasa da tabanı genişleterek kazanacağım yatış kabiliyeti çok etkiler mi acaba ivmelenmeyi vs.'yi..Bir de en önemlisi taktıran var mı aranızda 160 lık arka lastik? Uyuyormu?

Ben 3 hafta önce filan taktırdım Pilot Road 2CT ve çok memnunum tavsiye ederim. Arkayı 160/60 yaptım virajlarda çok daha güvenli oldu. 600 TL'ye taktırdım bu arada.

vıtes dusurmede benım de hatam vardır muhakkak ama yepyenı mıchelın lastıklerden daha fazla tutus beklıyorum acıkcası. 1-2 ornek vermek gerkırse;
-iş yerıne park ederken mınıcık bı kaldırım gıbı bısı var. on lastıgı cıkartım arka lastıgı her cıkarısımda patı yapıyo.
-hafıf egımlı acılır kapanır bı kapıda duruyorum. (kapı kimlikle acılıyo) yerde asfalt. ne kadar az gazla da kalksam arka kaya kaya kalkıyorum.

bu forumda da okudum. arkanın hafıflıgı de buyuk etken sanırım.

Bencede bu kaydırma olayı tamamen arkanın hafifliği ve gazı biraz fazla vermenizle alakalı. Önceki Shinko lastiklerimde (ömürleri bitmişti gerçi) 6.000 devire geldiğinde pati çekebiliyodu düz yolda, şimdi ise 9-10.000 devirlere kadar denediğim oldu nadiren pati çekti.

rölanti devirleriniz kaç acaba?

1500 sanırım hiç dikkatli bakmadım ama 1400-1500 arasında olduğunu biliyorum.

Cometlerin arka amortisorleri oldukca esnek patlak olma ihtimali cok az Baska birkaç comete inerek test edebilirsin. Benim comette oyleydı virajlarda fazla yatmamanı tavsiye ederim. Ama daga bayır ormana girebilir kaldırımlardan zıplayarak gidebilirsin. İridyum bujılerde performans farkı oluyor ayrıca ekonomık az da olsa yakıtta dusuyor.

İridyum buji gerçekten işe yarıyor arkadaşlar, yakıtta da fark ettiriyor:cat:

Hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız kullanırsın umarım:rendeer:

ben onceden kesin yazılmıstır, konusulmustur nasılsa dıye sey etmıstım:)
motosay diye bi yer. bu resimdeki cantalara 150 ıstıyorlar. fuarda standları olacakmıs. (bu arada 150 pahalı ya toplu alalım ındırım yaptıralım:))

slmlr
knr

selam arkadaşlar cometler için iridyum bujiler marka olarak hangisi daha iyi ve fiyatını ögrenebilirmiyim???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar