bora abı sızler olmazsanız motosıklet kardeslıgı olmazsa yapılan festıvalın hıc bır anlamı tadı tuzu olmaz festıvallere renk katan kardeslıgıdır bırlıktelıgıdir.
motosıklete gonul vermıs butun arkadasları beklemekteyız.............
Valal gelirsem eğer, te buradan 1100küsür kilometre yol ediyor..Hususi karşılama isterik![]()
Valal gelirsem eğer, te buradan 1100küsür kilometre yol ediyor..Hususi karşılama isterik![]()
bir çılgınlık yapıp bende gitmeyi düşünüyorum aslında![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7BIY_AdBM7c
şenlik proğramı :
1-ciddi motosiklet kullanıcılarının apaçi motorcularını temsilen tokatlaması
2-tekerleğin icadının kutlanmasının kutlanması
3-yılın tekerleğinin seçimi
4-toplu(!) halde tekerlek yapma
5-motosiklet üzerinde geriye dönüş
:cherry::queen:
![]()
1098km. hesabıma göre 50lt yakıt ile gitmek mümkün ama yol şartlarını bilemediğim için buna pek güvenmemek lazım. zaten ankara'ya kadar tem'den gidildiği için büyük ihtimal yakıt tüketimi yolun ilk kısmında yuksek olacaktır
kayseri üzerinden yol daha kısa ama hem tuz gölü'nü görmeyi isterim hemde adana'ya uğramayı
şaka bir yana son günlerde fazla düşünür oldum bu yolculuğu :queen:
Bir aksilik olmaz ise orada olacağım. Muhtemelen bir kaç motor ile beraber geliriz. Organizasyonu yapan kişilerden rica ediyorum kamp alanı güvenliği ve temel ihtiyaç unsurları çok iyi hesaplanarak organize edilsin. Çünkü bu tarz etkinliklerin başarısını ortaya koyan ilk unsurlar bunlardır.
Etkinlikte görüşmek üzere.