2011 yılını ilk festival haberi kahraman maraş tan [3-4-5 Haziran 2010]

Adana İl Temsilcisi
çok güzel kardeş,eksiksiz olacak yani.emeği geçecek herkese motor kardeşliği adına şimdiden teşekkürler.:rendeer:

bora abı sızler olmazsanız motosıklet kardeslıgı olmazsa yapılan festıvalın hıc bır anlamı tadı tuzu olmaz festıvallere renk katan kardeslıgıdır bırlıktelıgıdir.

motosıklete gonul vermıs butun arkadasları beklemekteyız.............

bora abı sızler olmazsanız motosıklet kardeslıgı olmazsa yapılan festıvalın hıc bır anlamı tadı tuzu olmaz festıvallere renk katan kardeslıgıdır bırlıktelıgıdir.

motosıklete gonul vermıs butun arkadasları beklemekteyız.............

bravo bektaş kardeş iyi anlattın :)

acıklanan baska festıvaller yok mudur 2011 ıcın şimdiden plan yapalım senelık ızınler maddıyat fılan.
yol yapalım tekerım paslandı.kış uykusundan uyanalım ocak bıtıyor.....

Valal gelirsem eğer, te buradan 1100küsür kilometre yol ediyor..Hususi karşılama isterik :)

Mersin İl Temsilcisi
Valal gelirsem eğer, te buradan 1100küsür kilometre yol ediyor..Hususi karşılama isterik :)

http://www.youtube.com/watch?v=7BIY_AdBM7c

şenlik proğramı :

1-ciddi motosiklet kullanıcılarının apaçi motorcularını temsilen tokatlaması
2-tekerleğin icadının kutlanmasının kutlanması
3-yılın tekerleğinin seçimi
4-toplu(!) halde tekerlek yapma
5-motosiklet üzerinde geriye dönüş

:p:cherry::queen:

http://www.youtube.com/watch?v=7BIY_AdBM7c

şenlik proğramı :

1-ciddi motosiklet kullanıcılarının apaçi motorcularını temsilen tokatlaması
2-tekerleğin icadının kutlanmasının kutlanması
3-yılın tekerleğinin seçimi
4-toplu(!) halde tekerlek yapma
5-motosiklet üzerinde geriye dönüş

:p:cherry::queen:

sencer ben bundan bişey anlamadım ne demek istedin arkadaşlara beni aydınlatırmısın
:)

yılın tekerleğinin seçiminde orada olmak isterdim.

tekerlekten iyi anlarım yani!!!:queen:
çeliği var,alaşımlısı var,tellisi var,telsizi !! varr....:queen:

keşke yakın ve de bekar olsaydım da gelebilseydim...:(

istkmaras.jpg

1098km. hesabıma göre 50lt yakıt ile gitmek mümkün ama yol şartlarını bilemediğim için buna pek güvenmemek lazım. zaten ankara'ya kadar tem'den gidildiği için büyük ihtimal yakıt tüketimi yolun ilk kısmında yuksek olacaktır :)

kayseri üzerinden yol daha kısa ama hem tuz gölü'nü görmeyi isterim hemde adana'ya uğramayı :p

şaka bir yana son günlerde fazla düşünür oldum bu yolculuğu :queen:

bence dusunme uygulamaya gecmelısın ankara kahramanmaras arası cok km yok bana gore :) cunku ben motorru ankaradan almısdım :) cok kısa geldı yol

Eğer yolculuğu yapacak olursam Ankara ve Aksaray'da birer gece kalmayı planlıyorum.

para durumlarını ayarlayabilirsem kesinlikle yapmak istediğim bir yolculuk :)

istkmaras.jpg

1098km. hesabıma göre 50lt yakıt ile gitmek mümkün ama yol şartlarını bilemediğim için buna pek güvenmemek lazım. zaten ankara'ya kadar tem'den gidildiği için büyük ihtimal yakıt tüketimi yolun ilk kısmında yuksek olacaktır :)

kayseri üzerinden yol daha kısa ama hem tuz gölü'nü görmeyi isterim hemde adana'ya uğramayı :p

şaka bir yana son günlerde fazla düşünür oldum bu yolculuğu :queen:

rotanı gördum uzun yol bu sen kayseri üzerinden gelmelisin yakın olur ve fazla dolambaçlı yol olmaz

Adana İl Temsilcisi
mustafacığım,birtakım şeyler netleştimi ? mesela festival yeri,olanakları,varsa resimleri gibi.

bora abı mustafa abı yerıne ben cevaplım bır kac gune kadar netlesecek yerı mekanı programları acıklıcaz fotoları ıle beraber afıs hazırlanması bıraz surebılır

Bir aksilik olmaz ise orada olacağım. Muhtemelen bir kaç motor ile beraber geliriz. Organizasyonu yapan kişilerden rica ediyorum kamp alanı güvenliği ve temel ihtiyaç unsurları çok iyi hesaplanarak organize edilsin. Çünkü bu tarz etkinliklerin başarısını ortaya koyan ilk unsurlar bunlardır.

Etkinlikte görüşmek üzere.

Bir aksilik olmaz ise orada olacağım. Muhtemelen bir kaç motor ile beraber geliriz. Organizasyonu yapan kişilerden rica ediyorum kamp alanı güvenliği ve temel ihtiyaç unsurları çok iyi hesaplanarak organize edilsin. Çünkü bu tarz etkinliklerin başarısını ortaya koyan ilk unsurlar bunlardır.

Etkinlikte görüşmek üzere.

hasan abicim senı uzun suredir forumda göremiyordum ben merak etme abi ihtiyac olan tum imkanlar sağlandı sadece zamanını bekliyoruz artık festivalin
senıde görmek ten mutlu oluruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar