Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sa

Ölümlü dünya. Deneyebildiğin kadar motor çeşidi dene derim ben. Ben motorumu çok seviyorum, satılık ilanı da vermedim hiç. Ama birçok motorun tadına bakmak için ben de 1 sene içinde satabilirim... Bu da benim yorumum :wiinkk:

buda bir düşünce ben denedim bu zamana kadar neler kullandım 2 teker olarak

1 bisiklet markası harley davitson
2 3 vitesli cup
3 mobilet
4 puch
5 ceze
6 jawa
7 bmw
8 honda 125
9 honda 400
10 nsu scooter
11 regal raptor
12 yamaha f6
13 kway matrik
14 turuva
15 gv 650 daha denermiyim bilmiyorum

Arkadaşlar selam. Benim gv650'ye bir hemşire talip oldu. 11.000 tl de diretiyor. Eski sayfalarda yazmıştım yerine bir başka motosiklet yada ikinci motosiklet alırsam tercihim kawa versys'ten yanaydı. Nasıl olur? Sonuçta o da bir melez,o da ikinci eli hızlı olmayan sınıfında,o da bir istisna model...Haa biliyorsunuz ki en tok ve motosikletini çok seven birisi olarak u dönüşü yapma olasılığımda yüksek. :p

yapma hocam kıyma güzelim makinaya :p
görsel olarakta bizim makinaların yanına pek yaklaşabilecek bi alet gibi gözükmüyor. tabi bu benim şahsi görüşüm..

Kendi sınıfında kesinlikle katılıyorum en karizma gv650.Performans ve frenlemede öyle.
Fz6 fazer'ın tarihe gömüldüğü günümüzde fz8 önerenlerde var kawa versys yerine..

Parayı kolay kazanıyor olsam kesin üçlerdim. :p

Son düzenleme:
FZ 8 e diyecek lafım yok ancak zaten race e benzeyen görüntüsünü selesini de değiştirerek daha çok vurgulamışlar. sanırım enduro model düşündüğünü söylemiştin o yüzden bu sana biraz uzak olmazmı acaba ?

Aslında amaç dağa,toprağa sürmek değilse bile yormadan köstebek çukuru gibi yollarda ilerlemek olabilir. Bu açıdan birçoğunun enduro saymakta tereddüt ettiği versys,görüntüsü ile tourıng tadınıda veriyor.Son iki resimde bu tad var. Test etmeden karar vermek zor.

selam arkadaşlar benim adım engin bir gv 650 kullanıcısıyım istanbul içerenköyde oturmaktayım çok uzun zamandır formu takip ediyorum herkeze selamlar

selam arkadaşlar benim adım engin bir gv 650 kullanıcısıyım istanbul içerenköyde oturmaktayım çok uzun zamandır formu takip ediyorum herkeze selamlar

Hoşgeldin kardeşim..seni burda görmek güzel..:cat:

Eksozları taktırmaya gideceğin zaman haber verirsen bende uğrarım yanınıza..:)

Hoşgeldin kardeşim..seni burda görmek güzel..:cat:

Eksozları taktırmaya gideceğin zaman haber verirsen bende uğrarım yanınıza..:)

Teşekkür ederim abicim o senin güzelliğin

haber veririm abi vaktin olurda uğrarsan sevinirim bu hafta muhtemelen taktırırım Menderes memlekette daha gelmedi

Selam. Sanıyorum hem giyaben tanışıyoruz hem de egzoz kardeşi olduk. :)
Evet Levent abi giyaben tanışıyoruz ayrıca teşekkür ederim size egzoz için nasip olursa bu hafta taktıracam gecen hafta muayeneden geçirdim motoru en kısa zamanda yüzyüze tanışmak isterim sizinle tekrar teşekkürler

sa

Selam. Sanıyorum hem giyaben tanışıyoruz hem de egzoz kardeşi olduk. :)

bu motorla en evvel tanışmış bir şahsiyetsin ama bir türlü tanışmak kısmet olmadı cuma akşamları arkadaşlarla toplanıyoruz bu cuma zaman ayırıp gelebilirsen bir çok arkadaşla tanışma şerefine ulasacaksım levent kardeşim

bu motorla en evvel tanışmış bir şahsiyetsin ama bir türlü tanışmak kısmet olmadı cuma akşamları arkadaşlarla toplanıyoruz bu cuma zaman ayırıp gelebilirsen bir çok arkadaşla tanışma şerefine ulasacaksım levent kardeşim

Evet, evet.. Kimmiş şu şapkanın altındaki görelim :p

Ledo şuan bir hafta kadar yurt dışında..cevap yazamayabilir bu süre içinde..:bounce:

Şapkanın altındaki adamı tanımaya değer..:bounce:

Ben şuan ki motorumu almadan önce sitelerde araştırma yaparken onun yazdığı makaleler benim şuanki tercihimde en önemli etkenlerin başında geliyor.. :)

sa

Ledo şuan bir hafta kadar yurt dışında..cevap yazamayabilir bu süre içinde..:bounce:

Şapkanın altındaki adamı tanımaya değer..:bounce:

Ben şuan ki motorumu almadan önce sitelerde araştırma yaparken onun yazdığı makaleler benim şuanki tercihimde en önemli etkenlerin başında geliyor.. :)

merakla bekliyoruz as solistler en son çıkara sahneye....:mrgreen:

arkadaşlar merak ettim kayışını za kuş kondumu ne zamandır kondu ve pudraladıktan sonra ne kadar sürede yeniden ötmeye başlılıyor sebebini bulan varmı neden ses yapıyor

ve eski kulanan lar dan yani en az 30 000 km yi devirm,iş arkadaşlardan kayışı kopan kaç km de koptu vs bilgisi olan varmı ingilizce bilgisi olan vakti olan yabancı siteleride araştırıp yazsın bi zahmet

Kayış konusunda 30.000 km garanti var.Kullanım şartlarına göre 45.000 km de kopmamış kayışta gördüm,bilinçsiz servis ayarı ile gergi boşluğu iyi verilemeyipte 12.000 km de kopanıda gördüm.Akü konusunda risk almadan ortalama 16 ayda bir kuru 12v12A ile (85-90 tl civarı) değiştirdiğimiz gibi kayışıda 30.000 km de bir değiştirmekte yarar var derim. 380 tl civarına temin edilebilen kayış bu anlamda günlük kullanılmayan motosiklet için kısa bir ömür değildir.Yanlız yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla kullanıcılar sadece kayışı değil aynı anda ön ve arka dişli takımlarınıda sıfırlıyorlar. Orjinal lastiklerinde 3 senede bir sertleştiğinden dolayı değişeceğini düşünsek o da ortalama 750 tl masraf çıkaracaktır. Sonuç olarak 650cc motosiklete binmenin gerek bakım masrafı,gerek yakıt tüketimi ve yedek parça durumlarını göz önüne aldığınızda parayı sevdiği bir gerçektir.Segmentinde hyosunsource avantajını düşündüğümüzde yine en hesaplı olan 650cc budur derim. :bounce:

sa

serden güzel bir tesbit genel olarak kuş konma meslesinede cevap yazarsan sevinirim yani ses yapma mevzusuna neden ses yapıyor nasıl sesi kesiliyor genelde pudralanıyor ama birde yabancı sitelerde bu konuda bir yazı ve bazıları kayış bakım sıvısından bahsediyor böyle bir şey varmı harleycilerde böyle bir ürün var gibi dedi biri ama ne kadar gerçek araştırabilirmisin

Fiber kayışa hiçbir kimyasal teması uygun değil.Ötme konusunu pek duymadım ama ıslakkenmi yapıyor acaba! Konu ile ilgili kazanımım hiç yok ama bilgi bulursam paylaşırım. Saygılar.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar