selam arkadaşlar , bende elimdeki imkanlarla bi aparat yaptım kendime

ilk yaptığım aparat koruma demirine monte edebileceğim bi aparat yandan çekim yapabilmek için. Gidon da monte edebileceğim yer yok neredeyse ona daha sonra bi ince ayar çekeceğim

yaptığım aparat ayarlanabilir olmalıydı çünkü hem sağ koruma demirine hemde sol koruma demirine monte edebilmeliydim. Koruma demiri açılı olduğu için her iki tarafta farklı açı hatta ters açı oluşuyor o yüzden o açıyı tutturabilmek için biraz uğraştım , fotoğraflarda görüldüğü gibi , motorun üstünde monteli halini çekemedim henüz vaktim olmadı onuda yüklerim bir ara. Deneme çekimi 45 dakika olduğundan video yüklemedim :queen: yüksek devirlerde titreşim görüntüyü biraz bozuyor ama genelde çok güzel çekim elde edilebiliyor.
Kırmızı çizgi koruma demirinin açısı oluyor.
1 adet T - 1 adet dirsek - 1 adet kör tapa - 1 adet birleşim için 3 cm boru
T ve dirseğin birleşiminde manşon ve nipel bulunmakta , T den dirsek ayrılabilir şekilde bu sayede dediğim açıyı ayarlayabiliyorum.
Açıyı her iki koruma demirine uydurabilmek için 1 adet manşon ve 1 adet nipel kullandım. manşon ve nipel i ısıtarak T ve dirseğin içine çakarak somun civata gibi ayarlanabilmesini sağladım.
Eyong ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum sizden esinlenerek aynı sistemle bende artık kameramı motora bağlayabiliyorum :rendeer::rendeer: