Kadınlar Latif Erkekleri Niye Sevmez?

Uzun lafın kısası, latiflik bir çekici unsur olsaydı Latif Doğan'ın bütün sevgilileri mankenler olurdu ::koop:: Ama adamda süpürge bıyıktan başka birşey yok, o yüzden latiflikle olmuyor bu iş.

"Bütün kadınlar hayat kadınıdır, erkeklerle para için beraber olur" mu demek istiyorsunuz? Ananız, bacınız, kızınız var mı acaba?

Önyargılar ve stereotipler berbat şeyler.

abartılı yazmışın kız görmeye gittiğinde yada ailesi ile tanışınca ilk sorduğu şeyler evi varmı arabası varmı ne iş yapıyor bunların hepsi paraya dayalı hiç birşeyim yok sarı saçlarım mavi gözlerim var çokta yakışıklıyım diyene kız vermezler hemen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Para'ya gitmesede asik oldum deyip evlendikten kisa süre sonra ask mesk bitince Ulen salak kafam ne b*k vardida bu öküze vardim diyerek dizini döver sonra böyle derler ; Beni o kadar zengin istedi bende kala kala bu donsuzun oglu çulsuza kaldim ah kafam aaaagh...

Sonuç anamda , ablamda , bacimda , kizimda hepsi yukardaki olayi yasadi yasiyacaklarda bu kadinin GEN'inde var kaçinilmazdir .

"seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var"

"sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum"

bir nevi to be or not to be

"evlilik aşkı öldürür " söylemini kıble alırsanız kendinize burnunuz boktan çıkmaz ...

aşk hiç ölür mü bre gafil ?

eğer burda gerçek aşktan bahsediyorsanız para için malı mülkü vs için seven kadın, dan hayır gelmez.
eminim sizin çevrenizdede vardır, beğendiği 300$dolarlık bir ayakkabıyı aldırmak için bir adamla bir ay görüşen insanlar tanıyorum.
hiçmi vicdan azabı çekmez,hiçmi vereceği hesaptan çekinmez bilmiyorum.
ben aşka çok fazla değer verilmemesi kanaatindeyim verdikçe karşı taraf sizi cesur değil ezik görmeye başlar, ancak siz çekip gittiğinizde anlar.
kadınların hatası olduğu kadar erkeklerinde var.
yanında kadın olduğu halde bir sürü kadına bakan çok tanıdığnız vardır eminim.
kimse yanlış anlamasın, canı gönülden yazıyorum insanların birbirleri ile tanışmaları, güzel ancak nedense hep kötü biter bütün bu oyunlar.
çoğu insan 5-10 kişi ile görüşür 1 kişi ile evlenir.
bir arkadaşım var, masum kadınlarla asla uğraşmaz ancak pekte namuslu bi erkek değildir.(kendisi söyler, yuzunede sölediğim şeylerdir gıybetini yapıyor demeyin)
anladınız sanırım.:pale:
ve ben ona bunun sonu ne, bu hayatında kötü alışkanlıklar, kişiliğini değiştirecek işler yaptın hep, peki bunca insanın ah'ı senden evlendiğin kız tarafından çıkar dedim.
bana dediği laf''köyden birini alacağım dedi''!!!:cyclopsan:cyclopsan
hem şehirlilere olan güvencini kaybetmiş, herkezi onlar gibi kendi gibi sanıyor hemde eskitirken yeni almaya çalışıyor.:pr:
ne yaparsanız yapın mazlum değil zalimseniz sonunda sizin başınız yanar.
ilahi adalet insanların gözyaşlarının bedelini ölmeden evvel bir kezde dünyada gösterir.
birini üzmeden evvel 2 kez düşünün.:silent::silent:
bu ileride üzüleceğiniz senetin altına imza atıyorsunuz demektir.

Aç ayı oynamaz derler ama erkeklerde ayı değildir...:mrgreen:

İnsan eğer kendini yi yetiştirmişse, mesleğinde iyiyse para onu gelir bulur ancak sırf parayla da saadet olmuyor. Tabi erkek yakışıklı olursa da bir etkendir. Nasıl kızlarda, kadınlarda güzellik etken. Bilhassa genç kızlarımız orta yaş kadınlarda görülen paragözlülükten uzaktırlar. Onlar güvenebileceği, iyi, düşünceli ve tabiki meslek sahibi, gelecekte bir ev geçindirecek insanları tercih ederler ki bu da doğaldır. Hanginiz kız kardeşinizin işsiz, güçsüz bir serserinin kaba heveslerinin kölesi olmasını istersiniz? Dedim ruhsal eksik insanlarda sadakatte olmaz.

:cat: KESİNLİKLE BU YORUMLARINIZA KATILIYORUM. BURADA BU KONU EVLENİLECEK KIZ EĞLENİLECEK KIZ HİKAYESİNE DÖNÜŞMÜŞ. BU OLAYIN TERSİNİ KIZLAR DA UYGULUYOR. EĞLENİLECEK ERKEKLE EĞLENİYOR EVLENİLECEK ADAMLA DA CİDDİ DÜŞÜNÜLÜYOR VE EVLENİLİYOR.

"seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var"

"sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum"

bir nevi to be or not to be

"evlilik aşkı öldürür " söylemini kıble alırsanız kendinize burnunuz boktan çıkmaz ...

aşk hiç ölür mü bre gafil ?

Bekarsın değil mi ? :mrgreen:

:cat: KESİNLİKLE BU YORUMLARINIZA KATILIYORUM. BURADA BU KONU EVLENİLECEK KIZ EĞLENİLECEK KIZ HİKAYESİNE DÖNÜŞMÜŞ. BU OLAYIN TERSİNİ KIZLAR DA UYGULUYOR. EĞLENİLECEK ERKEKLE EĞLENİYOR EVLENİLECEK ADAMLA DA CİDDİ DÜŞÜNÜLÜYOR VE EVLENİLİYOR.

Kızlar yapınca doğru erkekler yapınca yanlış oluyor.Malesef bu yanlışı her iki cins de yapıyor.:queen:alan veren gavur olsun:queen:

Kızlar yapınca doğru erkekler yapınca yanlış oluyor.Malesef bu yanlışı her iki cins de yapıyor.:queen:alan veren gavur olsun:queen:

eğlenilecek erkek-
evlenilecek erkek +
meselesi çok doğruuuu.
ama insan olan kimseyle eğlenmez. üç günlük aşklar hayır getirse şarkıcılara getirirdi:)

Para ilk madde olmak üzere gerisi sonra gelir. :)

Birde ''önemli olan iç güzelliği'' derler ya ayar olurum.

İç güzelliği önemli elbette ama karpuz almıyoruz ki. :silent:

Birazcıkta yüzüne bakılsın değil mi?

İşte size karpuz gibi kadın. :queen:

+eğlenilecek kadın evlenilecek kadın meselesini lütfen atlamayalım.:cherry:

onuda sen yazzz :p
bn beni ırgalayanı yazarım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

şahanın mübarek sözü aklıma geldi
ruh güzelliği önemli ama ruhlar alemindede yaşamıyoruz diyorya:queen::queen::queen:

İşte meselenin özü bu:cat:

onuda sen yazzz :p
bn beni ırgalayanı yazarım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

şahanın mübarek sözü aklıma geldi
ruh güzelliği önemli ama ruhlar alemindede yaşamıyoruz diyorya:queen::queen::queen:

Çok doğru demiş ama. :queen:

Gerçi resimde ki ablada Recep İvedik' e çok uygun görünüyo. :p

Yesil gözlüymüs... :cat::cat:
Ben asik oluyorum sanirim.... :cherry:
Biyiklari benden biraz fazla ama hergün traj olursa oda sorun olmaz... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar