Kadınlar her erkeği sever , yeter ki parası olsun.
uzun lafın kısası...
Kadınlar her erkeği sever , yeter ki parası olsun.
"Bütün kadınlar hayat kadınıdır, erkeklerle para için beraber olur" mu demek istiyorsunuz? Ananız, bacınız, kızınız var mı acaba?
Önyargılar ve stereotipler berbat şeyler.
Aç ayı oynamaz derler ama erkeklerde ayı değildir...:mrgreen:
İnsan eğer kendini yi yetiştirmişse, mesleğinde iyiyse para onu gelir bulur ancak sırf parayla da saadet olmuyor. Tabi erkek yakışıklı olursa da bir etkendir. Nasıl kızlarda, kadınlarda güzellik etken. Bilhassa genç kızlarımız orta yaş kadınlarda görülen paragözlülükten uzaktırlar. Onlar güvenebileceği, iyi, düşünceli ve tabiki meslek sahibi, gelecekte bir ev geçindirecek insanları tercih ederler ki bu da doğaldır. Hanginiz kız kardeşinizin işsiz, güçsüz bir serserinin kaba heveslerinin kölesi olmasını istersiniz? Dedim ruhsal eksik insanlarda sadakatte olmaz.
"seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var"
"sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum"
bir nevi to be or not to be
"evlilik aşkı öldürür " söylemini kıble alırsanız kendinize burnunuz boktan çıkmaz ...
aşk hiç ölür mü bre gafil ?
Bekarsın değil mi ? :mrgreen:
:cat: KESİNLİKLE BU YORUMLARINIZA KATILIYORUM. BURADA BU KONU EVLENİLECEK KIZ EĞLENİLECEK KIZ HİKAYESİNE DÖNÜŞMÜŞ. BU OLAYIN TERSİNİ KIZLAR DA UYGULUYOR. EĞLENİLECEK ERKEKLE EĞLENİYOR EVLENİLECEK ADAMLA DA CİDDİ DÜŞÜNÜLÜYOR VE EVLENİLİYOR.
Kızlar yapınca doğru erkekler yapınca yanlış oluyor.Malesef bu yanlışı her iki cins de yapıyor.:queen:alan veren gavur olsun:queen:
eğlenilecek erkek-
evlenilecek erkek +
meselesi çok doğruuuu.
ama insan olan kimseyle eğlenmez. üç günlük aşklar hayır getirse şarkıcılara getirirdi![]()
+eğlenilecek kadın evlenilecek kadın meselesini lütfen atlamayalım.:cherry:
onuda sen yazzz
bn beni ırgalayanı yazarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------
şahanın mübarek sözü aklıma geldi
ruh güzelliği önemli ama ruhlar alemindede yaşamıyoruz diyorya:queen::queen::queen:
Yesil gözlüymüs... :cat::cat:
Ben asik oluyorum sanirim.... :cherry:
Biyiklari benden biraz fazla ama hergün traj olursa oda sorun olmaz...![]()
Gözlerine aldanma abim sen onun. :queen:
3-4 gün sonra onun bıyıkları pala olur resmen. :mrgreen: