bu boyamak kaça patlar? sanırsam siz kendiniz yapıyorsunuz ne gibi malzemeler kullanıyorsunuz?
Grenaj ve Boyacı Hasan Usta var.
Yeni Sanayı 2.kısım en alt sokakta Şakir Şenkalaycının Çaprazındakı tükkan
işçiligi ve malzeme kalitesi süperdir.Fiyatlarıda ona göre güzeldir bi fiyat almakta yarar var![]()
Boyacılar kaça yapar bilmiyorum sanırım çok farklı fiyatlar çıkarıcaklardır.
Ben boyayıcak olsam 750 tl tl den aşşağıya komple boya yapmam. İnanılmaz zahmetli bir iş. Ben çok uğraşıyorum titizlikle yapmaya çalışıyorum o yüzden uzun sürüyor biraz. Normalde 2 günde biticek bir iş.
Malzemeye gelince.
Boya,tiner,macun,yoklama macunu,vernik,sertleştirici,zımparalar,pistole,vsvs malzemelere ihtiyacın olur. Tabiki en önemlisi işlemi yapıcak bir yer ve kompresör gerekli.
Daha da önemlisi ya işi bilmeli yada çok çok becerikli olmak gerekiyor.
Ben şuanda kadar 200 tl yi geçkin malzeme masrafı yaptım. Dahada masraf çıkıcak![]()
Boyatmayı düşünen varsa yardımcı olamaya çalışırım.
Bende merak ediyorum kaça boyuyorlar acaba.
Arkadaşlar şunuda söylemeden geçemicem. Motorunuzu kesinlikle oto boyacılarında boyatmayın. Yada kendiniz tamamen söküp parçaları götürerek boyatın (Oto boyacıları ya söküp takmayı beceremezler) yada sökmeden boyamak isterler. Heleki grenajlı motorlar çok sıkıntılı. Söktüğünüz gibi tıkır tıkır takamıyorsunuz. Ve montaj sırasında boyaya mutlaka zarar verirsiniz, canınız sıkılır boşuna.
Bana İAT sensörü lazım, hava giriş sıcaklık tanımlama sensörü dye geçiyodu sanırım kuralkan dan girdim 20tl civarında fakat ürün üretimde diyor sipariş edemedim.Başka bildiginiz biyer var mı alabilecegim?
Bence ilk haline çok az kalmış :mrgreen:
ya bu depodan uzanan uzun bir kaplo var onun herhangi bir bağlantısı yok dimi?boşta mı olması gerekiyor?bilginiz var mı arkadaşlar?
İlk hainden farklı olucak. KAfa turuncuydu. Şimdi siyah. Kuruk siyahtı şimdi turuncuDaha sticker lar yapılıcak karbon..
Depoda 3 hortum bir (ikili) kablo var. İnce hortum vakum için,orta kalınlıkta olan karbüratöre benzin gönderiyor, en kalınıda havalandırma. Kabloda benzin seviye göstergesi için. (eğer en kalın hortumdan bahsediyorsanız onun bir ucu boşta kalıyor)
abi kalınlığını bilmiyorum ama en uzun olanı aşağı kadar sarkan var bitane ozaman odur herhalde boşta kalanı dimi?
Tahliye hortumunumu diyorsun yoksa senbenzin hortumu kadar bişi :mrgreen:
walla abi ne olduğunu bilmiyorum en uzunu iştebakıma götürmüştüm bugun baktım alttan bi hortum görünüyor ucu boşta dikkatimi çekti.benzin kokusu gelio ondan olsa gerek.normal dimi onun boşta olması ?kafama takıldı
walla abi ne olduğunu bilmiyorum en uzunu iştebakıma götürmüştüm bugun baktım alttan bi hortum görünüyor ucu boşta dikkatimi çekti.benzin kokusu gelio ondan olsa gerek.normal dimi onun boşta olması ?kafama takıldı
arkadaşlar devir kesici varmı bu alette.
bilenler kullananlar daha iyi bilir.
buraya yazayım dedim öbür tarftan ses çıkmadı
arkadaşlar devir kesici varmı bu alette.
bilenler kullananlar daha iyi bilir.
buraya yazayım dedim öbür tarftan ses çıkmadı