- Konu Yazar
Değişik bi fantezi.
Tavuğa tecavüz eden adam geldi aklıma.
Değişik bi fantezi.
Tavuğa tecavüz eden adam geldi aklıma.
ale:
ale:
ale:
![]()
![]()
![]()
Moderatör arkadaşlara rica et o yorumu sildir bence dostum![]()
en ustten ikinci resimde tavuklar asker gibi dizilmis ..bu arkadas uygun adim yurumeyide ogretmistir bu tavuklara..
sizi çok başarılı buldum... helal olsun. ne güzel hayvanlarla iç içe yaşıyorsunuz... tatlı bir hobi ama bence sizin artık hobinizi ticarete dönüştürmeniz gerekiyor... işletmenin bir sürü gideri var... hadi hayırlısı TATLI ÇİFTLİK LTD Ş.T organik tavuk ve bıldırcın....
Daha o uygulamaya gelemedim de horozları istediğim vakit öttürme konusunda çalışıyorum hatta dijital olarak ayarlanabilecek :queen:
Arkadaşlar bu işle ilğili bir web sitesi açıcağız .
Sizden isim önerisi bekliyorum.Güzel önerileriniz değerlendirilecek birinci seçilen isme hediye 1 adet bıldırcın :cherry:
kullanacağınız kelimeler
kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı
daha değişik önerilerede açığız :cat:
Nasıl üretiyorsun. Kuluçka makinan vardır herhalde_?
Arkadaşlar bu işle ilğili bir web sitesi açıcağız .
Sizden isim önerisi bekliyorum.Güzel önerileriniz değerlendirilecek birinci seçilen isme hediye 1 adet bıldırcın :cherry:
kullanacağınız kelimeler
kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı
daha değişik önerilerede açığız :cat:
Ben öneride bulunmayacagim.
Fakat yapacagın sektöre uygun bir isimle site kurarsan google'de daha çok ön plana çıkarsın.
Örneğin ; Livane, livaneli gibi isimlerle bir site açarsan google'nin ilk sayfasında karşına Zülfü Livaneli çıkar.
Ama ''hayvancılık, üretim çiftligi, büyükbaş hayvancılık, vs vs'' gibi isimlerle bir site kurarsan google'de ilk sayfalarda olmasa bile 2. 3. 4. sayfalarda yer bulabilirsin.