Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım

Bende bir dönem balkonda bıldırcın beslemiştim. :)
Akşamları (nedense akşam yumurtluyorlar) başlarında bekler yumurta kıçından düştüğü anda alıp sıcak sıcak içerdim :) çek lezzetli yumurtası vardı. Verdiğime pişmanım ama keşke biraz daha az koksalardı :) yan binadan rahatsızlık olunca mecbur vermek zorunda kaldım :(

en ustten ikinci resimde tavuklar asker gibi dizilmis ..bu arkadas uygun adim yurumeyide ogretmistir bu tavuklara..

sizi çok başarılı buldum... helal olsun. ne güzel hayvanlarla iç içe yaşıyorsunuz... tatlı bir hobi ama bence sizin artık hobinizi ticarete dönüştürmeniz gerekiyor... işletmenin bir sürü gideri var... hadi hayırlısı TATLI ÇİFTLİK LTD Ş.T organik tavuk ve bıldırcın....

sizi çok başarılı buldum... helal olsun. ne güzel hayvanlarla iç içe yaşıyorsunuz... tatlı bir hobi ama bence sizin artık hobinizi ticarete dönüştürmeniz gerekiyor... işletmenin bir sürü gideri var... hadi hayırlısı TATLI ÇİFTLİK LTD Ş.T organik tavuk ve bıldırcın....

Teşekkürler güzel mesajınız için .Yavaş yavaş başlıyoruz ticaretine:)

Daha o uygulamaya gelemedim de horozları istediğim vakit öttürme konusunda çalışıyorum hatta dijital olarak ayarlanabilecek :queen:

hocam kizmayasin sakin hayvan beslemek guzeldir ben isin sakasindayim .ama bir horoz gordum adam videosunu cekmis birak uygun adimi vallahi toren adim yuruyordu..birisi anlatsa hayatta inanmazdim.

Ağa, rumuzunu Ali Baba olarak değiştirmelisin. Yada nebileyim Tarzan da olabilir.::gleam::

Arkadaşlar bu işle ilğili bir web sitesi açıcağız .

Sizden isim önerisi bekliyorum.Güzel önerileriniz değerlendirilecek birinci seçilen isme hediye 1 adet bıldırcın :cherry:

kullanacağınız kelimeler

kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı

daha değişik önerilerede açığız :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
of of of nekadar şanslısın sana nekadar imrendim bir bilsen keşke yakın olsanda gelip biraz orada oyalansam :pr:

keklikler tavuklar horozlar hepsi çok güzel maşallah

Sizden isim önerisi bekliyorum.Güzel önerileriniz değerlendirilecek birinci seçilen isme hediye 1 adet bıldırcın :cherry:

kullanacağınız kelimeler

kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı

Livanelinde, kanatlı hayvancılıkla uğraşan, çiftlik meraklısı eleman aranıyor.

Tercihen livane ve kalyoncu yakasında olması şartı aranmaktadır. :p

Nasıl üretiyorsun. Kuluçka makinan vardır herhalde_?

Konuyu resimleri incelersen cevabı görürsün :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

kullanacağınız kelimeler

kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı

Önerilerinizi bekliyorum :cat:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben öneride bulunmayacagim.
Fakat yapacagın sektöre uygun bir isimle site kurarsan google'de daha çok ön plana çıkarsın.

Örneğin ; Livane, livaneli gibi isimlerle bir site açarsan google'nin ilk sayfasında karşına Zülfü Livaneli çıkar.

Ama ''hayvancılık, üretim çiftligi, büyükbaş hayvancılık, vs vs'' gibi isimlerle bir site kurarsan google'de ilk sayfalarda olmasa bile 2. 3. 4. sayfalarda yer bulabilirsin.

Ben öneride bulunmayacagim.
Fakat yapacagın sektöre uygun bir isimle site kurarsan google'de daha çok ön plana çıkarsın.

Örneğin ; Livane, livaneli gibi isimlerle bir site açarsan google'nin ilk sayfasında karşına Zülfü Livaneli çıkar.

Ama ''hayvancılık, üretim çiftligi, büyükbaş hayvancılık, vs vs'' gibi isimlerle bir site kurarsan google'de ilk sayfalarda olmasa bile 2. 3. 4. sayfalarda yer bulabilirsin.

Evet doğru ama zaten sadece livane yada livaneli değil livanelihayvancılık yada livanelikuluçka gibi olacak .İki kelimeli olacak site adı .Şuanda en baskın olan Kalyoncuciftliği.com

Tebrikler....

Çok güzel bir ortam ve hobinizde buna uygun, imrenerek bakıyorum sadece bir ofis kölesi olarak...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak muhammed demedi deme,
bn bu sene koye gttım 10 gnlugune babamlar orda tatilde idi.
ablam ve babam 4 tane dAVuk almışlar.
nese ilk gunler kumesten dısarı cıkmıyorlar gruplar halınde gezıyorlar..
odleklıkten olecekler.
ablam bunları bır sımarttı davuklar bebek oldu.:pale:
bir gun yatıyorum koylerde evlerın kapıları acık olur bi gozumu actım tavukla aramda 2 mete ya var ya yok korkudan pencereden atlyordum erdeyse.
bizim evde kestrme yol var asagı bahceye mutfaktan gecılıyor, tavuklarda ablamdan ogrenmısler, hooop ordan asagı bahceye.
tek dertlerı daha az yurumek ve kestırme yol!
bir gun babam evde, kapı vuruldu kalktım bakıcam ablam sandım, bi actık tavuuuk gagası ıle vurmus, guk guk guk diyor kumese doğru gidiyor, bi baktım horoz gelmıs bunların kumeste oturuyor. onu sıkayet edıyorlar bana.
yemin ederim yuzvermeye gelmıyor...:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar