[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Buluşması 21 Ocak 11 Cuma

Herkese selamlar arkadaşlar...

İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve piknikler yapmak isteriz.

Her Hafta Bu Tip Buluşmalar Yapmak İstiyoruz.

Tarih: 21 Ocak 2011 Cuma

Saat: 19:00 - 22:30 Arası

Yer: MALTEPE MOSTON CAFE
www.mostoncafe.com (adrese buradan olaşabilirsiniz)

İlgilenen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Tabiki herkesin motosiklet ile katılımını bekleriz ama kış nedeniyle Hava Mualefetinin ne durumda olacağı belli olmadığı için kötü hava koşullarında motosiklet ile katılım zorunlu değildir...

Muhtemel Katılımcılar :

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Key-x
11-...

cuma günü herzamankinin iki katı katılım bekliyorum kısmetse.
çok arıyan soran arkadaşım oldu her toplantı amacımıza bir adım daha yaklaşmamızı saglıyacak

Aranızda olmayı çok isterim ama maalesef işler elvermiyorki gidip iki tekerime kavuşayım :(

bizde isteriz ama gönüller bir olsun ilerideki toplantılara iştirak edersiniz

Katılıyorum sana abi, bizim görüşmelerimiz bir kerelik değil arkadaşlar, toplantılarımız, sohbetlerimiz hep olacak inşallah...

Kış nedeniyle sadece haftada bir gün görüşüyoruz ama yakında başlar gezilerimiz, organizasyonlarımız...

"MT Cruiser Kulüp" Olmaya az kaldı :)

Arkadaşlar yeni bir başlık açın, malum adminle aranız limoni.22 ocakta yine kilitlenecek sayfa.GRUP YASAKLILAR gibi bi isim bulun.İSTANBUL crusier falan yazın :queen:

Bir terslik çıkmazsa bu sefer katılmak istiyorum. Gittikçe daha uzak mekanlar seçiyorsunuz siz de be birader.

Bu arada şu web sayfasını açamayan bir tek ben miyim?

Evet site açılmıyor şu an.
Sen ne taraftan geleceksin BBelt?

@Pause, inşallah abi. :mrgreen:

İsteyen herkes buyursun listeye adını yazsın arkadaşlar, biz mevcut motorlarınızı size sattırıp cruiser aldırırız nasıl olsa :)

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa
10-Key-x
11-BBelt

Son düzenleme:
@inzell, ben Levent'ten geleceğim. İşin kötüsü Maltepe'yi hiç bilmiyorum ama sorun değil tabii, bir şekilde bulurum mekanı. Yeter ki şu web sayfası bir açılsın, bir harita, tarif, adres filan görebileyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar