[Adana MT] 16.01.2011 Tekir Sucuk Gezisi

Merhabalar Sayın Mt Üyelerii çoğunuz karla kışla yagmurla ugrasırken Biz burda mis gibi havada motorlarımızla yol keyfi yapıp cok guzel vakit gecırdıkkk:p Sımdı 12 motor 13 kısının katıldığı bu güzel gezimizin resimlerini sizlerle paylasıyoruzz İyi seyirler :cat:

Lütfen Gözünüz Ve Gönlünüz Kalmasın :queen:

CIMG0015.jpg

CIMG0016.jpg

CIMG0017.jpg

CIMG0018.jpg

CIMG0019.jpg

CIMG0020.jpg

Sıgara Molası :farao:
CIMG0021.jpg

CIMG0022.jpg

CIMG0024.jpg

CIMG0025.jpg

CIMG0026.jpg

CIMG0027.jpg

CIMG0029.jpg

CIMG0030.jpg

CIMG0034.jpg

CIMG0037.jpg

CIMG0038.jpg

Evden kaçıp geziye gelmenin mutlulugu yuzune yansımıs bu karede abi :queen: Aynı kareyi aksam eve döndüğündede görmeyi umud Ediyoruz :queen:
CIMG0041.jpg

CIMG0043.jpg

CIMG0045.jpg

CIMG0047.jpg

CIMG0049.jpg

Yavaş yaşlı Kurtlar Yavaşşş Kaydırıvereceksiniz Şimdikk Allah Korusun :mrgreen:
CIMG0050.jpg

CIMG0051.jpg

İyiki Yavas dedik dimi Muzaffer amcacım (Fazerr)
CIMG0052.jpg

tekteker2.jpg

tekteker1.jpg

CIMG0055.jpg

CIMG0056.jpg

Ohh Neyse indirdi geriii:bounce:
CIMG0058.jpg

CIMG0060.jpg

Şimdideee ayakları uyuşmuşş pozisyon değişiyor nediyimkiii :queen:
CIMG0065.jpg

CIMG0067.jpg

CIMG0069.jpg

Yemek Yemege Geldik Ama Fiyatları Bizi Pek Tatmin Etmedii Gidiyoruz Burdan :farao:Bize Yermi Yoook:cat:
CIMG0071.jpg

CIMG0072.jpg

CIMG0073.jpg

Bulduk Iste Baska Bıyer :p
Muzaffer Amca (muzaffer1968) Noluyor ne kactı bogazına bogulacaksınnn:silent:
CIMG0078.jpg

CIMG0079.jpg

Babam Ve Ben
CIMG0080.jpg

CIMG0081.jpg

Ohh Yedik yemeklerımızı... Rotamız Tarsus Bir tatlı yıyelım dedık Ama oranın resımlerı cekılmeyı unutulmus (makına Bende degıldı Ondan :p )
Tatlıları yedık ama biz halaaa kurtlanıyoruzz.. Hadı adanada tekrar çay keyfı Yapmaya.. Rotamız Çatalan Köprüsü Karşısı :cat:
CIMG0082.jpg

CIMG0083.jpg

CIMG0084.jpg

CIMG0086.jpg

CIMG0087.jpg

CIMG0088.jpg

Guness Batıyor artık herkesscıkler evıneeee
CIMG0090.jpg

CIMG0091.jpg

CIMG0092.jpg

Geziye katılan , emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bir dahaki gezide görüşmek üzere :cat:

Adana Mt Foto Editör

En sevdiğim mt grubu.. Süpersiniz yine. Çok güzel bir gezi olmuş. Tartışma başlıkları arasında böyle bir gezi başlığı görmek çok hoş oldu gerçekten. Teşekkürler!:cat:

En sevdiğim mt grubu.. Süpersiniz yine. Çok güzel bir gezi olmuş. Tartışma başlıkları arasında böyle bir gezi başlığı görmek çok hoş oldu gerçekten. Teşekkürler!:cat:

Ricaaa Ederiz... Gezi baslıgımız mt sayfalarında hıc eksık olmıcak:mrgreen: :cat:

Vallaha Dostlar sizin bu grup yüzünden Adanaya bile yerleşmeyi düşünüyorum ne güzel bol gezili , motor tutkunu birsürü insan:cherry::cherry: Geziniz her zamanki gibi süper olmuş yüreğinize sağlık ,kazasız belasız sürüşler diler ,Tekerleriniz düz bassın:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok keyifli olduğundan eminimdir ... adanada havalar hiç soğumazmı ya?

:D

idealimdeki grub adana mt sızı kutluyorum allah tekerinize taş getirmesin

eteman hay senin o fotolara yorum yazan parmaklarını ruslar yesin. hatuna çarpıldık tam makul açıklamalar peşindeyken yorumu gordu fotonun altındaki. Geliom bu akşam size ya da otel faturasını yollarım babana....:)

geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız.gülen yüzleriniz hiç solmasın:rendeer::rendeer:yorum yazan değerli site arkadaşlarada teşekkürler.etoooooo ellerine emeklerine sağlık yine güzel kareler çekmişsin.afein sana BABANADA pravoooo:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
ne dersem diyeyim boş, size olan duygularımı biliyorsunuz :)

Buyrun bıkac vıdeo :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

eteman hay senin o fotolara yorum yazan parmaklarını ruslar yesin. hatuna çarpıldık tam makul açıklamalar peşindeyken yorumu gordu fotonun altındaki. Geliom bu akşam size ya da otel faturasını yollarım babana....:)

Benım odaya bır yatak attım abı gel beklıyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyiki varsınız.gülen yüzleriniz hiç solmasın:rendeer::rendeer:yorum yazan değerli site arkadaşlarada teşekkürler.etoooooo ellerine emeklerine sağlık yine güzel kareler çekmişsin.afein sana BABANADA pravoooo:rendeer:

Nedemek muzaffer amcacım senınde tekerıne saglık :cat:

tek kelimeyle süpersiniz,sanki birileri tek teker yapmış acaba izin almışmı:pneyse belki bir gün bende katılırım aranıza,sağlıcakla kalın arızasız kazasız kalın

moteratörüm etemim eline sağlık ciğerim,sen olmasan bunları göremeyecektim bu saatte teşekkür ederim

adana mt diğer mt lerden ayrılıyor gezi konusunda.yine herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş.bir gezide birden fazla mekan değiştirildimi gerçekten o gezi hem görsel olarak güzel oluyor hemde gezenler açısından motosiklete binme olayı çok fazla gerçekleşiyor ve yapılan geziden daha çok zevk alınıor....her nekadar gezilere aktif olarak katılamasamda (kısmetse ilerde) tüm adana mt ve bilhassa muzaffer abime (muzaffer1968) burdan slmlarımı iletiyorum,saygılar....

Oğlum eline sağlık güzel kareler yakalamışsın. Ama birazda babana kıyak çeksen olmazmıydı yani. Paso Muzaffer amcanı çekmişsin.
Bu arada Atasözlerimizin doğruluğu bir kere daha teyid edildi diye düşüyorum.
" Avrat yok, akıl yok" Sözünden bahsediyorum.
Be hey Muzaffer (fazerr) Eşin gelmedi diye yine zincirleri kırıp gemileri yaktın ne o öyle tek teker, yok koltukta bağdaş kurmalar, amuda kalkmalar, ters binmeler. Eğer eşin olsaydı bunları yapabilirmiydin, hiç sanmıyorum. Seni esefle kınıyorum, gençlere kötü örnek oluyorsun. Akşamdan beri Ethemhan evde sandalye üzerinde çalışıyor. Nasıl bağdaş kurup amuda kalkıp ters binebilirim diye. Birde 50 yaşında amca oluyorsun:pr: :cherry:
Evet atasözümüz neydi. " Avrat yok, akıl yok" Şimdi soruyorum Adana mt. Haksızmıyım.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Yeğenim,
Başta oğlumun adını doğru yaz. :bounce:İkincisi oğlumun aklına öyle Rus mus sokma. Sen tecrübelerini başkasına aktar.:wiinkk:
Kapımız dostlara her zaman açık ama sen yinede hatunun gönlünü al, misafirlik 1 - 2 gün olur, sonra yine kapı aramak zorunda kalırsın.:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sırf bunun için Adana'ya taşınmak istiyorum. :)

Oğlum eline sağlık güzel kareler yakalamışsın. Ama birazda babana kıyak çeksen olmazmıydı yani. Paso Muzaffer amcanı çekmişsin.
Bu arada Atasözlerimizin doğruluğu bir kere daha teyid edildi diye düşüyorum.
" Avrat yok, akıl yok" Sözünden bahsediyorum.
Be hey Muzaffer (fazerr) Eşin gelmedi diye yine zincirleri kırıp gemileri yaktın ne o öyle tek teker, yok koltukta bağdaş kurmalar, amuda kalkmalar, ters binmeler. Eğer eşin olsaydı bunları yapabilirmiydin, hiç sanmıyorum. Seni esefle kınıyorum, gençlere kötü örnek oluyorsun. Akşamdan beri Ethemhan evde sandalye üzerinde çalışıyor. Nasıl bağdaş kurup amuda kalkıp ters binebilirim diye. Birde 50 yaşında amca oluyorsun:pr: :cherry:
Evet atasözümüz neydi. " Avrat yok, akıl yok" Şimdi soruyorum Adana mt. Haksızmıyım.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Yeğenim,
Başta oğlumun adını doğru yaz. :bounce:İkincisi oğlumun aklına öyle Rus mus sokma. Sen tecrübelerini başkasına aktar.:wiinkk:
Kapımız dostlara her zaman açık ama sen yinede hatunun gönlünü al, misafirlik 1 - 2 gün olur, sonra yine kapı aramak zorunda kalırsın.:mrgreen:

walla abi dün cebren ve hileyle bir şekilde evde kalmayı becerdik. birde diğer geziler için bir ışık mı gordum ne tam anlamadım vizeyi alacağız gibi hadi bakalım hayırlısı.....

Adana İl Temsilcisi
gurubumdaki arkadaşlarımla gurur duyuyorum.hava çok güzeldi,ortam ve birliktelik se mükemmeldi.herkese teşekkürler,özellikle de resimler için ethemhana.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar