selamlar herkese..
ismim Ertan, 27 yaşındayım, Ankara, Batıkentteyim (Ankaralı çok arkadaş olduğu için semti eksik etmeyelim

), uzatmalı hukuk öğrencisiyim ama bir yandan çalışıyorum.
1 haftada da olsa bitirdim okumayı satır satır.. gerçi son 1 senedir arasıra uğradım buraya..
son anda kardeşim dediğim adam kanıma girmese, er6n sahibi olmayı kafama koymuştum ki gv650 hayallerimi tekrar hortlattı..
yeterli motorsiklet tecrübem olmasına rağmen bunların büyük çoğunluğu düşük cc'li chopper'lardı ve incelediğim kadarıyla gv650'nin sadece bir cruiser olmadığı açık..
neyse uzatmayayım,
gv650 talibiyim.. otobur yakalandın haberin olsun!!! sahibinden'deki fotolardan yakaladım :wiinkk:
cevrenizde sağınızda solunuzda eşinizde dostunuzda duyarsanız temiz bir gv 650; mesaj atmaktan, aramaktan çekinmeyin lütfen..
aradığım özellikler;
*kesinlikle masrafsız olmalı (rutin bakımlar dışında tabi ki, ne kadar güvensem de onları kendim yapmalıyım)
*nisan ayında yapacağım 3500 Km'lik balkan gezisini sorunsuz tamamlatabilmeli (yazar burada rodajının iyi ve kronik sıkıntıları olmamasından dem vuruyor

)
*aksesuarlı olması tercih sebebimdir, cünkü bildiğiniz üzere ve dediğim gibi gezi yapacağım için maliyetimin artmasını istemiyorum (windshield, sissy, saddlebracket, tankcase, vs.. her türlü aksesuar kabulumdür)
*gelelim asıl "duygusal" meseleye, açık konuşayım ayırdığım bütçe 8500Tl. (+),(-) mutlaka oynayacaktır, diğer türlü kimse motor alıp satamaz, ben açık oynarım, satıcıdan da aynısını beklerim, bu yüzden samimi davrandım..
eğer hala sıkılmadan buraya kadar okuduysanız, teşekkür edeyim ben
Ertan A****
0541 528 54 58 (7/24 arayıp, mesaj atabilirsiniz)
Not: bu arada çok resmi bir yazı oldu, sabah sabah sidikli kontes oldum

aksine hepinizle tanışıp sohbet etmekten de zevk duyarım...
iyi sabahlar..