otobüsler almıyor hocam denedim kaç defa
Bazı firmalar almaz ama orta karar pek reklamı olmamış otobüs firmaları alırlar konuşursan.Bu zamanlar otobüsler çok dolu değildir zaten.
antalya merkeze gelip oradan arkadaşların dediği gibi ismi çok duyulmamış firmaların şöför yada muavinleriyle konuşursan yardımcı olacaklardır mevsim itibari ile kullanman taraftarı değilim olmadı tren falan varsa onunlada götürebilirsin
ben cbf 150 aldım yeni ama antalyadan izmire getirmem gerekiyor.her türlü yolu denedim ama nakledemedim.sizce bu havalarda sürerek getirebilir miyim?
mont kask eldiven pantolon herşeyim tamam.sizce gelir mi arkadaşlar emin olamıyorum?
Havalar soğuk veya yağmurlu sen en az 4-5 saat motor süreceksin sende yorulacaksın otobüsün altına koyup getirebilirsin hem sende aynı otobüsle gidersin.Giyinirsen yağmurluk veya rüzgar geçirmeyen bir mont soğuk etki etmezde sen motorda kasılabilirsin yani uzun yol kasar motor kullanıcısını sık ara verirsen sorun olmaz.
ben cbf 150 aldım yeni ama antalyadan izmire getirmem gerekiyor.her türlü yolu denedim ama nakledemedim.sizce bu havalarda sürerek getirebilir miyim?
mont kask eldiven pantolon herşeyim tamam.sizce gelir mi arkadaşlar emin olamıyorum?
4-5 saat mi? cok hayal perestmissin...arkadas daha yeniyim demis..bence cbf150 ile en az 8-9 saat ve fazlasi var azi yok:bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
Antalyada mutlaka bir ambar vardir...git oraya ve direkt Izmir yonune gelecek ve yeri olan bir kamyon bul..at kasasina adam akilli bagla ve soforun yaninda seyahat et:wiinkk: hem muhabbet edersiniz soforunda hosuna gidecektir eminim:wiinkk: