Cruiser alınacaktır!(ilgililer içeriği okuyunuz)

Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda istediğim tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum. Lakin daha önce bir konuda yazdığım gibi yüksek limitli kredi kartım ya da kredi çekme imkanım olmadığı için alamadım..

İlgimi çeken birçok model var;
Kawasaki: VN1600 Mean Streak
Honda: VTX1300-1800
Yamaha: XVS1300-1600
Suzuki: İntruder 1400-1500

vb modeller..

Yüksek meblağda makineler olduğu için malesef o derecede bir kredi kartı herkesin cebinde zebille olan birşey değil..
Benim imkanım ayda 1000 TL nakit ödeyerek taksitle(senet vs..) alabilmedir.
Eğer bu motolara sahip olanlar ve bu şekilde alışveriş imkanı sağlayacak varsa buyursun detaylıca konuşalım.
Ya da bildiğiniz böyle taksitle satış yapan bir firma-mağaza vs.. varsa onuda söylerseniz memnun olurum.

İletişim: [email protected]

hocam hayırlı olsun şimdiden.hepsi birbirinden güzel.emin ol hiç biri pişman etmez seni

Akıl vermek gibi olmasin ama kredi çekip pazarlığa otursaniz hem odemede hem de bu kadar yuksek bir tutari kredi kartindan cektirecek birini aramak gibi uzaya gitmek kadar zor bir iş yapmada zorlanmazsiniz.c800 dusunurseniz kuzenim satmayi dusunuyor ancak nakit.

Kredi kartından çektirecek birini aramıyorum.
Kredi çekme imkanım yok.
Şartlar belirttiğim gibi.
Onun dışına çıkma imkanımda yok.

Kredi çekme imkanı olmayan biri ile senetle kimsenin kolay kolay alış-veriş yapacağını sanmam.

motosiklet alım satımı yapanlar bu konuda size yardımcı olabilirler. ancak motosikletinize ipotek koyar ve kasko mecburiyetine tabi tutabilir.

bana kalırsa hiç böyle bir maceraya atılmayın. bütçenize uygun bir model alıp kullanın. kullanırkende yine sanki aylık 1000 tl ödüyormuş gibi bir kenara atın. 1 sene sonra hayllerinize kavuşursunuz.

dostum bendede aynı sorun var kendi kullandığım 2004 gs 500 var. çalışıyorum para biriktiriyorum.aylık 1000 olmasa da 600 felan atıyorum sezon içinde kendi motorumu satıcam..sezson sonu piyasa düşünce de başımın çaresine bakıcam..sana da tavsiyem birikimin kadar bir motor al başta. ama piyasası seri elde kalmıycak birşey olsun yeter. merak etme takasta üzerine yüklü nakit verince zarar etmezsin.. kolay gelsin ve şimdiden hayırlı olsun. ben de ne alsam ya m 800 mü alsam acaba:)))

Arkadaş hem aylık 1000 lira düzenli gelirim var diyor hem de aylık 1000 liralık senet yapalım diyor.ilginç geldi bana, fizik kurallarına ters bir durum :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 ----------

Akıl var mantık var.
1000 TL gelirle hangi banka 15-20000 TL kredi veriyor? Varsa banada söylesin o çok bilen kişiler bizde bilelim!

bu kazanılan miktar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

Benim imkanım ayda 1000 TL nakit ödeyerek taksitle(senet vs..) alabilmedir.
Eğer bu motolara sahip olanlar ve bu şekilde alışveriş imkanı sağlayacak varsa buyursun detaylıca konuşalım.

Bu da aylık ödenecek tutar.her ikisi de 1000 tl, arkadaş epey tasarruflu birisi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar