- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda istediğim tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum. Lakin daha önce bir konuda yazdığım gibi yüksek limitli kredi kartım ya da kredi çekme imkanım olmadığı için alamadım..
İlgimi çeken birçok model var;
Kawasaki: VN1600 Mean Streak
Honda: VTX1300-1800
Yamaha: XVS1300-1600
Suzuki: İntruder 1400-1500
vb modeller..
Yüksek meblağda makineler olduğu için malesef o derecede bir kredi kartı herkesin cebinde zebille olan birşey değil..
Benim imkanım ayda 1000 TL nakit ödeyerek taksitle(senet vs..) alabilmedir.
Eğer bu motolara sahip olanlar ve bu şekilde alışveriş imkanı sağlayacak varsa buyursun detaylıca konuşalım.
Ya da bildiğiniz böyle taksitle satış yapan bir firma-mağaza vs.. varsa onuda söylerseniz memnun olurum.
İletişim: [email protected]
Yakın zamanda istediğim tarzda bir motosiklet almayı düşünüyorum. Lakin daha önce bir konuda yazdığım gibi yüksek limitli kredi kartım ya da kredi çekme imkanım olmadığı için alamadım..
İlgimi çeken birçok model var;
Kawasaki: VN1600 Mean Streak
Honda: VTX1300-1800
Yamaha: XVS1300-1600
Suzuki: İntruder 1400-1500
vb modeller..
Yüksek meblağda makineler olduğu için malesef o derecede bir kredi kartı herkesin cebinde zebille olan birşey değil..
Benim imkanım ayda 1000 TL nakit ödeyerek taksitle(senet vs..) alabilmedir.
Eğer bu motolara sahip olanlar ve bu şekilde alışveriş imkanı sağlayacak varsa buyursun detaylıca konuşalım.
Ya da bildiğiniz böyle taksitle satış yapan bir firma-mağaza vs.. varsa onuda söylerseniz memnun olurum.
İletişim: [email protected]