vites boşta olacak debriyajı cekmene gerek yok jiklede normal konumda olacak hiç gaza basmadan calışıyor başka türlü calışmıyor
offf bende hiç ses gelmiyor tepikliyorum tepikliyorum yok.motorun hırıldaması lazım.
vites boşta olacak debriyajı cekmene gerek yok jiklede normal konumda olacak hiç gaza basmadan calışıyor başka türlü calışmıyor
şuanda çalışmıyormu yani ? servise götür anlat başka yolu yok
Arkadaşlar şu an yazdıklarınızı binlerce insan okuyor ve bu yüzdendirki yanlış bilgilendirme yapmayalım
YAMAHA YBR 125 ESD motosiklet inde kronik sorun sadece (tabi herkes için sorun olmayabilir) ufak bir titreşim vardır tabi bu kronik sorunda sayılmayabilir.
Şu an yazdığınız bu sorunların hiç biri bende yaşanmadı ben ayak marşını sadece 1 defa kullanmak zounda kaldım oda motor çok fazla soğuk rüzgar yedi buda sabah vakti oldu Kilimotre 4350 de iken
Bakın ben çok iyi bir Yamaha servisine sahip olduğum halde yinede tam güvenmem ve muhatabım Yamaha motor Genel müdürlüğü olur sizde eğer belirli sorunları yaşıyorsanız Yamaha motor ile görüşün inanın görüceksiniz gereken ilgiyi gösteriyorlar.
Yamaha Motor San. ve Tic Ltd. Sti.
Fatih Mah. Yakacik Cad.No:23 Samandira Istanbul.
Tel: 0 216 561 86 10
Fax: 0 216 561 86 14
[email protected]
saol uğurcum.yarın inşallah çözerim bu sorunu.bundan sonra birde yamuk siperlik far sorunu var.keşke apacheyi bekleseydim.enjeksiyonsuz motorlar böyle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 ----------
az önce akşam aşam baya bi denedim.artık N LAMBASI da yanmıyor.ve tırrrttt sesi bile gitti.start yapınca pıt diyor çok zayıf bir ses.yine ayak marşından ses yok.cbf de ayak marşı yokmuş.al oluyorda ne oluyor.ayak marşının ses vermemesi çok ilginç.neyse arkadaşta bulamadım.2 kişi sordum evde değillermiş.beni itsinler diye.evden 300 metre ötede küçük bir yokuş vardı.oraya gittim.ittim ittim atladım yan seleye vites 2 deyken ilkte motor nerdeyse çalışıyordu.2.de motor çalıştı.ama 2.viteste olduğundan ve yeterli hızda olmayınca yani yavaştım.stop ettim.tabi benimde pilim bitti.3.denemeye dermanım kalmadı.
şu an N lambası da gitti.startta ses de yok.ama görüldüki biri beni iterse çalışacak.ama ayak marşına basınca niye hiç motor sesi gelmez anlamadım.
birde vurdurmada.vites 2de.hızlanınca debriyajı bırakıp gaza asılıyorum.doğru mu bu?çalışınca vites 2de olduğundan ve hızım yavaş olduğundan hemen stop ediyor.bunu nasıl önlücem?
motor bazen marşta calısmadıgı zaman zırılt gelıyor ve ateşleme yapmıyor sizce sorun ne olabilir,
uğur dediğin kontakt olayı bende yok senin.sanırım benim sorunum tamamen aküm boşaldı.şu sorunları çözüp motorumun keyfini süreceğim günleri merakla bekliyorum.
sen bujiyi bi kontrol et belki birisi cıkartmıştır![]()
kardeş motoruyun aküsü bitmiş boşuna zorlama ybr esd yi.... al götür servise neden uğraşıyorsun... tarzanca işlerle uğraşma senin altında ki motor motorların kralı....