- Konu Yazar
motorumla elımden gelsen herhafta bı yerlere gıdıcem ama gıdıcek bırını bulamadıgımdan dolayı tek basıma gezıyorum...
gectıgımız haftada yuvacık barajı uzerınden daglardan ıznık golune gıtmeye calıstım calıstım dıyorum cunku fotolara bakarsanız bunun pekte mumkun olmadıgını goruceksınız
baslangıc km

her yolculugumdan once ugradıgım mekanlardan bim:=)
su le cola çikolata alıyorum mutlaka...

tabıkı jennifermıda düşünmeliyim

kahvaltımsı bir girişim
yuvacık barajı manzarası eşliğinde.

hava gitgide soğumaya başladı zeminde kayganlaştı şaşırtıcı derecede özellikle güneşin görmediği kesimlerde...

tırmanış başladı zemin çok kaygan 1-2 vıteste ayaklarım yerde gidiyorum mecburen

yuvacık doğasıyla insanı büyülüyo gerçekten şehir stresinden uzakta huzur verici bir ortam

yollar iyiden iyiye zorlamaya başladı.ama tabiki geri dönmek yok gidebildiğim yere kadar gidicem

aytepeye yaklastığınızda karşınıza çıkan sıcak bir mekan yemek çay vs. ihtiyaçlarınıza karşılık verebilecek bir yer.ben sadecee bir çay içtim yola devam etmeliydim. merak edenlere çay 1tl.

artık yolun geri kalan kısmı kar içinde.ama tabiki dönmek yok

manzara

bu noktadan sonra yukarı doğru yola devam

görüldüğü üzere artık 4x4 araç dışında motorlu taşıt göemek mümkün değil.yokuştan yola devam

manzara ve jenniferım kocaeli ayaklarımızın ve tekerlerimizin altında

yuvacık barajı ve körfez aynı karede

karlı yollardan devam ediyorum

süper yaaa

bir karede kendimizi çekelim ama dimi

şartlar zorlamaya başladı ama dönmeye hiç niyetim yok tabiki

kontrol noktası

yine kendim keske tripodumu alsaydım diye düşünmeye başladım artık..

artık yolun sonuna yaklaştığımın farkındayım ama içimdeki maceracı ruh geri dönmemi engelliyo..

yok artık dedirten bi tablo yola çıkarken karla karşılaşmayı bile beklemezken 60 cm kar hakikaten şok etmişti beni.

önüm arkam sağım solum sobe

gerçekten bu performansı ben bile beklemiyodum jenniferımdan

sanırım biraz daha ancak gidebilcektim

yollar resmen insanı içine çekiyo geeel geel diyo ama saat ilerliyo ve gücüm tükeniyo(bir çömez olarak)

her ne kadar istemesemde yolun sonu içimi bi hüzün kaplıyo ama bir gün bu yollardan iznik gölüne gidicem inşallah

jeeple gelmek lazım buralara
ama imkanlar işte olsun jenniferımla herşey çok güzel...

geri dönüş yolundan

farklı bir güzergahtan inişimi gerçekleştiriyorum

sanki yukarıda hiç kar yokmuş gibi

dağlardaki karların beslediği azgın sular...

jenniferım

son fotolar

dönüşteki km 77 km yapmışım ama dolu dolu her kmsi ayrı bir heyecan her kmsi ayrı bir macera ve tecrübe oldu benim için.
son bir söz hep tek gezi yapmaktayım havaların güzel olduğu her zaman gücümün ve motorumun elverdiğince gezilere çıkıyorum.artık tek gitmek istemiyorum benim gibi delilerle tanışıp beraber gidebilmek en büyük isteğim.heryere yazdım fakat böyle bir geziye rastlıyamadım sanırım mevsimden dolayıdır.ama gezen gezmek isteyen olursa bana ulaşırsa sevinirim.tekeriniz düz bassın saygılar.eğer bir kusurum olduysa affola....

gectıgımız haftada yuvacık barajı uzerınden daglardan ıznık golune gıtmeye calıstım calıstım dıyorum cunku fotolara bakarsanız bunun pekte mumkun olmadıgını goruceksınız
baslangıc km

her yolculugumdan once ugradıgım mekanlardan bim:=)
su le cola çikolata alıyorum mutlaka...

tabıkı jennifermıda düşünmeliyim

kahvaltımsı bir girişim
yuvacık barajı manzarası eşliğinde.

hava gitgide soğumaya başladı zeminde kayganlaştı şaşırtıcı derecede özellikle güneşin görmediği kesimlerde...

tırmanış başladı zemin çok kaygan 1-2 vıteste ayaklarım yerde gidiyorum mecburen

yuvacık doğasıyla insanı büyülüyo gerçekten şehir stresinden uzakta huzur verici bir ortam

yollar iyiden iyiye zorlamaya başladı.ama tabiki geri dönmek yok gidebildiğim yere kadar gidicem

aytepeye yaklastığınızda karşınıza çıkan sıcak bir mekan yemek çay vs. ihtiyaçlarınıza karşılık verebilecek bir yer.ben sadecee bir çay içtim yola devam etmeliydim. merak edenlere çay 1tl.

artık yolun geri kalan kısmı kar içinde.ama tabiki dönmek yok

manzara

bu noktadan sonra yukarı doğru yola devam

görüldüğü üzere artık 4x4 araç dışında motorlu taşıt göemek mümkün değil.yokuştan yola devam

manzara ve jenniferım kocaeli ayaklarımızın ve tekerlerimizin altında

yuvacık barajı ve körfez aynı karede

karlı yollardan devam ediyorum

süper yaaa

bir karede kendimizi çekelim ama dimi

şartlar zorlamaya başladı ama dönmeye hiç niyetim yok tabiki

kontrol noktası

yine kendim keske tripodumu alsaydım diye düşünmeye başladım artık..

artık yolun sonuna yaklaştığımın farkındayım ama içimdeki maceracı ruh geri dönmemi engelliyo..

yok artık dedirten bi tablo yola çıkarken karla karşılaşmayı bile beklemezken 60 cm kar hakikaten şok etmişti beni.

önüm arkam sağım solum sobe

gerçekten bu performansı ben bile beklemiyodum jenniferımdan

sanırım biraz daha ancak gidebilcektim

yollar resmen insanı içine çekiyo geeel geel diyo ama saat ilerliyo ve gücüm tükeniyo(bir çömez olarak)

her ne kadar istemesemde yolun sonu içimi bi hüzün kaplıyo ama bir gün bu yollardan iznik gölüne gidicem inşallah

jeeple gelmek lazım buralara

geri dönüş yolundan

farklı bir güzergahtan inişimi gerçekleştiriyorum

sanki yukarıda hiç kar yokmuş gibi

dağlardaki karların beslediği azgın sular...

jenniferım

son fotolar

dönüşteki km 77 km yapmışım ama dolu dolu her kmsi ayrı bir heyecan her kmsi ayrı bir macera ve tecrübe oldu benim için.
son bir söz hep tek gezi yapmaktayım havaların güzel olduğu her zaman gücümün ve motorumun elverdiğince gezilere çıkıyorum.artık tek gitmek istemiyorum benim gibi delilerle tanışıp beraber gidebilmek en büyük isteğim.heryere yazdım fakat böyle bir geziye rastlıyamadım sanırım mevsimden dolayıdır.ama gezen gezmek isteyen olursa bana ulaşırsa sevinirim.tekeriniz düz bassın saygılar.eğer bir kusurum olduysa affola....

Moderatör tarafında düzenlendi: