yok artık.dağlarda karla mücadele.125cc mondial

motorumla elımden gelsen herhafta bı yerlere gıdıcem ama gıdıcek bırını bulamadıgımdan dolayı tek basıma gezıyorum...
gectıgımız haftada yuvacık barajı uzerınden daglardan ıznık golune gıtmeye calıstım calıstım dıyorum cunku fotolara bakarsanız bunun pekte mumkun olmadıgını goruceksınız:D

baslangıc km

her yolculugumdan once ugradıgım mekanlardan bim:=)
su le cola çikolata alıyorum mutlaka...

tabıkı jennifermıda düşünmeliyim:D

kahvaltımsı bir girişim:D
yuvacık barajı manzarası eşliğinde.

hava gitgide soğumaya başladı zeminde kayganlaştı şaşırtıcı derecede özellikle güneşin görmediği kesimlerde...

tırmanış başladı zemin çok kaygan 1-2 vıteste ayaklarım yerde gidiyorum mecburen

yuvacık doğasıyla insanı büyülüyo gerçekten şehir stresinden uzakta huzur verici bir ortam

yollar iyiden iyiye zorlamaya başladı.ama tabiki geri dönmek yok gidebildiğim yere kadar gidicem:)

aytepeye yaklastığınızda karşınıza çıkan sıcak bir mekan yemek çay vs. ihtiyaçlarınıza karşılık verebilecek bir yer.ben sadecee bir çay içtim yola devam etmeliydim. merak edenlere çay 1tl.

artık yolun geri kalan kısmı kar içinde.ama tabiki dönmek yok:D

manzara

bu noktadan sonra yukarı doğru yola devam

görüldüğü üzere artık 4x4 araç dışında motorlu taşıt göemek mümkün değil.yokuştan yola devam

manzara ve jenniferım kocaeli ayaklarımızın ve tekerlerimizin altında:D

yuvacık barajı ve körfez aynı karede

karlı yollardan devam ediyorum

süper yaaa

bir karede kendimizi çekelim ama dimi:D

şartlar zorlamaya başladı ama dönmeye hiç niyetim yok tabiki:D

kontrol noktası

yine kendim keske tripodumu alsaydım diye düşünmeye başladım artık..

artık yolun sonuna yaklaştığımın farkındayım ama içimdeki maceracı ruh geri dönmemi engelliyo..

yok artık dedirten bi tablo yola çıkarken karla karşılaşmayı bile beklemezken 60 cm kar hakikaten şok etmişti beni.

önüm arkam sağım solum sobe:D

gerçekten bu performansı ben bile beklemiyodum jenniferımdan:D

sanırım biraz daha ancak gidebilcektim

yollar resmen insanı içine çekiyo geeel geel diyo ama saat ilerliyo ve gücüm tükeniyo(bir çömez olarak)

her ne kadar istemesemde yolun sonu içimi bi hüzün kaplıyo ama bir gün bu yollardan iznik gölüne gidicem inşallah

jeeple gelmek lazım buralara:D ama imkanlar işte olsun jenniferımla herşey çok güzel...

geri dönüş yolundan

farklı bir güzergahtan inişimi gerçekleştiriyorum

sanki yukarıda hiç kar yokmuş gibi

dağlardaki karların beslediği azgın sular...

jenniferım

son fotolar

dönüşteki km 77 km yapmışım ama dolu dolu her kmsi ayrı bir heyecan her kmsi ayrı bir macera ve tecrübe oldu benim için.

son bir söz hep tek gezi yapmaktayım havaların güzel olduğu her zaman gücümün ve motorumun elverdiğince gezilere çıkıyorum.artık tek gitmek istemiyorum benim gibi delilerle tanışıp beraber gidebilmek en büyük isteğim.heryere yazdım fakat böyle bir geziye rastlıyamadım sanırım mevsimden dolayıdır.ama gezen gezmek isteyen olursa bana ulaşırsa sevinirim.tekeriniz düz bassın saygılar.eğer bir kusurum olduysa affola....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için tşkler harika gezi olmuş, ama bi dahaki sefere resimleri (800x600 v.s. gibi )küçük yüklemeni öneririm yüklenene kadar bi tarafları çıktı pc' nin:)

haklısın ılk paylasımım o yuzden boyle bı hataya dustum bende sonradan farkettım keske ımkan olsada bıde oyle paylassam ama bı daha cok zor ya:D

Güzel kareler...Paylaşım için teşekkürler:cat: Uygun kıyafet olsaydı sanırım daha bir sıcak ve daha keyifli olurdu:wiinkk:

Çok güzel gezi olmuş ama resimler çok büyük , yüklenmesini beklemek çok zaman alıyor. Birçok kişi resimlerine bakmadan kapatacaktır.

off ya keske bende gelseydım yazın hergun yuvacıktaydım kısın hıc cıkmadım :( guzel gezı

Güzel bir gezi olmuş, paylaştığın için teşekkürler.
Özer'e katılıyorum, uygun ekipmanlar olsaydı daha zevkli de olabilirdi.
Kazasız sürüşler dilerim...

ARKADASLAR ilk paylasmım belırttıgım gıbı ben boyle olucagını hıc tahmın edemedım ama bı kosede acın pencereyı beklesın doldugunda bakarsınız cok hosuma gıden fotolar ve anlar oldugu ıcın paylastım...
1.5 senedır sadece takıpcıydım katılımcı olmak ıstedım zamanla daha faydalı paylasımlar ve daha kucuk fotolarla beraber olmak dılegıyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------

off ya keske bende gelseydım yazın hergun yuvacıktaydım kısın hıc cıkmadım :( guzel gezı

beraberde gıderız ınsallah bı gun cok crazy rıder nıckın gıbı ısen cok gezıler yaparız senınle yeterki yağış olmasın her yola sokarım benim jenniferı:=)

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık. :)

Gezi için ne diyeyim bilemedim. :s O yolları biraz biliyorum; bahsettiğiniz güzergahın ilerisi bayağı offroad. Dere geçişleri vs. var. (En ilerisine ben gitmedim, giden arkadaşlardan biliyorum.) Bu rotaya tek başına, hem de karda girmek büyük cesaret. Bence yanınıza birilerini almadan bu işlere girişmemek daha iyi.

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık. :)

Gezi için ne diyeyim bilemedim. :s O yolları biraz biliyorum; bahsettiğiniz güzergahın ilerisi bayağı offroad. Dere geçişleri vs. var. (En ilerisine ben gitmedim, giden arkadaşlardan biliyorum.) Bu rotaya tek başına, hem de karda girmek büyük cesaret. Bence yanınıza birilerini almadan bu işlere girişmemek daha iyi.

içimdeki maceracı ruha engel olamıyorum ve hava ne zaman guzel olsa ınanın evde oturamıyorum mutlaka bı yerlere gıdıyorum genelde buralarda sizinde bıldıgınız guzergahlar.sizi baya bi takip ettim 41-77 hayranlıgınızdan tanıyorum:))

bende cok ısterım yanımda bırı olsun ama maalesef oyle bırı yok..
toplu gezılerde bu mevsımde yok sanırım...
gerıye baska care kalmıyo...tek basıma cıkıyorum....
bundan sonra hava duzeldıgındekı ılk hedefım kandıra kerpe agva şile guzergahı donuste otobandan ızmıte donucem...(daha once arabayla bu guzergahı gezmıstım cok hosuma gıtmıstı motorla cok daha guzel olucagına emınım))

keske motorum sızınkı kadar profesyonel olsaydıda gezılerınızde eslık edebılseydım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika gezmişsin eline sağlık, bende de Cgl 125 var karda denemedim ama çamuru pek sevmez bu tipler. Çamurluk tıkanıverir teker dönmez.:cherry:

O zor yol ve hava şartlarında böyle bir geziye hemde tek başına çıkmanın gerekçesi ancak şu olabilir:Motosiklet kullanmanın ve sevgisinin dayanılmaz çekiciliği.
Tebrikler...

Harika gezmişsin eline sağlık, bende de Cgl 125 var karda denemedim ama çamuru pek sevmez bu tipler. Çamurluk tıkanıverir teker dönmez.:cherry:

evet camurda sorun yaratabılıyo ama kar erıyo pek bı etkı yapmıyo ama kaymak bıyandan adrenalın bı yandanda 7 nin yarısını attırıyo insana Allahtan çevremde hiç araba yoktu düşsemde yumuşacık karlara uzanıvericektim o yüzden eğlenceliydi...

kampana sorun cok kaydırıyo seninki ön teker diskse daha ii olabılır durma acısından...

kh1

Resimlerine bakarken ve yazılarını okurken oldukçe eğlendim. Güzel gezi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar