yok artık.dağlarda karla mücadele.125cc mondial

çok güzel bi gezi paylaşım içinde teşekkürler kazasız belasız sürüşler.

benım ıcın farketmez beyaz gülümü heryol şartında kullanırım kocaelide tek sevdıgım yer yuvacık bu hafta sonu hava guzel gozukuyor işyerinde mesaı olmazsa bulusalım

benım ıcın farketmez beyaz gülümü heryol şartında kullanırım kocaelide tek sevdıgım yer yuvacık bu hafta sonu hava guzel gozukuyor işyerinde mesaı olmazsa bulusalım

bana uyar bulusup bı rota cızeriz artık kafamıza gore:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------

ben Rizedeyim, siz izmitte. buluşmamız imkansız. ben de sizin gibi birisini arıyorum ama yok. :salut: sizin gezileriniz kadar olmasa da benim de birkaç gezim var bu şekilde karlı yollarda. bakınız.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ckarlarda-gol-arama-macera-dolu-bir-gezi.html
http://www.motosiklet.net/forum/etk...rabzon-salpazari-yaylalari-gezi-fotolari.html

hatırladım sımdı bırıncı gezını okumustum :)) hakkaten yakında olsaymıssın kardes yauw

abi soğukta motora binmeyin saglıgınızdan olursunuz gecen sene bende böyle dedlilikler yapmıstım ama bronsit oldum.. bu sene cektim motorumu garaja haftada bi çalıştırıyorum yeter :D

on numara gezı olmuş aslında yalnız demişsınız fakat en kadim dostunuzla cıkmışsınız gezıye daha ondan güzelı varmı doğayı dınlemek kadım dostunuzun sesını dınlemek kendı sessizlığınızde bundan güzeli varmı :cat:

içimdeki maceracı ruha engel olamıyorum ve hava ne zaman guzel olsa ınanın evde oturamıyorum mutlaka bı yerlere gıdıyorum genelde buralarda sizinde bıldıgınız guzergahlar.sizi baya bi takip ettim 41-77 hayranlıgınızdan tanıyorum:))

bende cok ısterım yanımda bırı olsun ama maalesef oyle bırı yok..
toplu gezılerde bu mevsımde yok sanırım...
gerıye baska care kalmıyo...tek basıma cıkıyorum....
bundan sonra hava duzeldıgındekı ılk hedefım kandıra kerpe agva şile guzergahı donuste otobandan ızmıte donucem...(daha once arabayla bu guzergahı gezmıstım cok hosuma gıtmıstı motorla cok daha guzel olucagına emınım))

keske motorum sızınkı kadar profesyonel olsaydıda gezılerınızde eslık edebılseydım...

Motor tipiyle alakası yok bence, hatta sizinki daha iyi bile olabilir karda. Ben Transalp ile o karlı yola giremezdim büyük ihtimalle, düştü mü kalkmıyor meret :)

Bir gün ayarlarsak birlikte birkaç motor aynı rotaya gidebiliriz aslında.

Bu arada İznik - Yalova arası dağ yolları da çok güzel. Oraları da tavsiye edebilirim görmediyseniz. Ama şu aralar anormal soğuktur.

Motor tipiyle alakası yok bence, hatta sizinki daha iyi bile olabilir karda. Ben Transalp ile o karlı yola giremezdim büyük ihtimalle, düştü mü kalkmıyor meret :)

Bu arada İznik - Yalova arası dağ yolları da çok güzel. Oraları da tavsiye edebilirim görmediyseniz. Ama şu aralar anormal soğuktur.

41 77 sizden sorulur artık sizin mihmandarlığınızda bir gezi olur muhtemelen ve tadından yenmez sanırım:)

evet baya bı agırdır tahmınımce bu benım ılk motorum henuz daha comezım onumde cok fırın ekmek var daha onumuzdekı yaz bı 250 cc alıyım bakalım onun agırlıgı nasılmıs:D gercekten o yonden cok avantaj dussem bıle kalkıyo şükür düşmedim ama eve bile sokuluyo merdivenden 2 kişi kaldır götür:D

Tek kelime ile süper

Gerçekten çok hoşuma gitti her resme tek tek bakıp okudum emiğine sağlık okurken bile heyacanlandım.Bu mondial ler touring ler gerçekten iyi çıkkıyor .geçen bir arkadaş yazmıştı.40binde motoru bile açılmamış.inşallah jennıfır da iyi çıkar :)

Gerçekten çok hoşuma gitti her resme tek tek bakıp okudum emiğine sağlık okurken bile heyacanlandım.Bu mondial ler touring ler gerçekten iyi çıkkıyor .geçen bir arkadaş yazmıştı.40binde motoru bile açılmamış.inşallah jennıfır da iyi çıkar :)

tskrler:D:D
paylasıma boyle tepkıler almak cok guzelmıs:D:D
bundan sonrakı maceralarımı bekleyın:p

haberim olursa ben de katılmak isterim,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar