(çok uzun olmuş okumak istemeyenlere saygılar)
Sıkı ve ciddi bir eğitim ve sonra 600 cc derim.
Şu eğitim sürecini bi takip et istersen:
http://www.villalevent.com/motor_egitimi.tsp
(ticari bir bağım yok iyi referans olacak arkadaşlarım var sadece)
Zaten arkadaşların belirttiği cbr 125 ve zxr250, gibi motosikletler 600cc bir SS tepkilerini kesinlikle vermiyorlar oturuş pozisyonları da cabası. Bu ufak cc motosiklet alıp satarken kaybedecegin parayı eğitime harca ve 600 cc ile kendine güvenen ve trafikte güvenli şekilde hareket etmeye başla.
Ben şu anda senin yapmak istediğin gibi 125 veya 250 ile başlayıp cc yükseltme düşüncesi ile cbr 125'e yöneldim. Ama koruma ekipmanlarına ve başka ihtiyaçlarıma harcadıgım para yüzünden birikeni erittim :wiinkk:
Kafamı kurcalayan sorular oluyor hala dogrumu yaptım diye, sana istersen düşük cc'nin (cbr 125-zxr250) biraz artıları ve eksilerinden bahsedeyim kendin karar ver.
+'lar:
(eğitimsiz veya az eğitimli birinin yaptığı hataları icin konusursak)
-Hata tolare edebilir.
(Elinden debriyajı hızlı kaçırman, gaza ani yüklenmen gibi 600 cc de ölümcül olabilecek hatalar 125cc nin zayıf tork gücü sayesinde sana hatanı tolare etmen için süre verir. Zira frenleme de aynı şekilde çok yüksek hızlara ulaşamayacağın için takip mesafesini düzenli tutarak büyük bir ustalık gerektirmez.)
-Az yakar. 2010 Cbr 125 icin kilometrede, 10 kuruş 13 kurus arası bir yakıt sözkonusu iken 4 silindirli bir SS de yaktığın benzinin hesabını çok yapmazsın.
-Oturuş pozisyonu rahattır. 600 lük bir SS e göre eğilmeden dik oturabilir uzun süreli yolculuklarda bel ağrısı çekmezsin.
-Bakımları daha ucuzdur, 1 litre yağ ile değişim yaparsın, 4 yerine 1 buji lastikler vs.
-Eğer hız düşkünü ise seni ölümden korur.
(Bunu kendim için söylüyorum eminimki altımda 5-10 saniyede 200 km hıza ulaşabilecek bir motosiklet olsa idi trafikteki tahriklere ve risklere daha çok açık olacaktım, çok sevdiğim gece sürüşlerinde önüme çıktığını son anda gördüğüm tehlikelerden yavaş olmam (motosikleti limitlerinde kullandığım halde 600 e göre yavaş sayılırım) sayesinde kurtulabilme şansı verdi. Kendine bu konuda güveniyor ben basmam diyorsan zaten yüksek cc almana gerek yok
-İnce ve kıvrak olduğu için yoğun saatlerde şehir içi trafikte kendini yormadan akarsın.
-Azdan az çoktan çok gider. Kaza ve çalınma durumlarında. Ve kazalar sonrasında alabileceğin darbelerde.
-Moto Gp de duyduğun, hayallerini süsleyen ses senin motosikletinden çıkmaz mahallede kızlara ellerindeki poşetleri düşürtemezsin.
-2 kişi de binsen son sızı farketmiyor ufak tefek bir kız arkadaşın varsa rahatça yol yapabilirsiniz. 125 cc olması bu konuda beni korkutuyor gitmez sanıyordum.
gelelim eksilerine.
İnsanın hangi yaşa ve hangi mevkiye gelirse gelsin elindeki ile yetinemeyip her zaman daha fazlasını daha iyisini isteyen egosuna yetmez oluyor belli bir zamandan sonra.
Hemen hemen her hafta farklı motosikletlere bakıyorum bu aralar hatta bir ara daha sıfır aldığım ve 3.800 km de olduğu zamanlarda ilana koyup satmak istedim onumuzdeki sezona 250 cc ye geçmek için.
Ben motosiklet hayalime kendimi geliştirmeye çalışarak başladım ve sürüş esnasında mantıklı hareket etmeye çalışıyorum genelde.
Ama arada birşeyler oluyor bütün mantığımı yitirip deliriyorum agresif sürüşe başlıyorum ve atlattığım tüm tehlikeli olaylar hep böyle zamanlarda oluyor.
Dediğim gibi düşük cc bu hataları tolare etmekte 600 cc ye göre daha insaflı.
ÖZETİ
Çok konuştum düşün taşın kararını ver kendine güveniyorsan ve sıkı bir eğitim alırsan bikaç ay sonra aklını kurcalayıp duracak olan motosikletine direkt olarak kavuşmanda çok büyük bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
Ama tekrar söylemeden edemiyeceğim, sıkı bir eğitim ile.:cat: