Türk olmak

Arkadaş:)

Video gerçekten sadece hamaset imiş ben de içinde birşey var sandım. Türk olmak örneğin İsveç' te: saygıdeğer, sözüne güvenilir, ''kalite'' vs olmak demektir! Canlı şahidi olduğumdan söylemekteyim. 12 Eylül darbesinden sonra bu ülkede barınamayan ne kadar aklı başında adam var ise oralara gitmiş ve İsveçliler de hepimizi öyle tanımışlar. Bu sadece bir örnek...

Bu başlıkta işlenen aslında toplumumuzda günlük alışkanlılarımız, bazı tuhaf sayılabilecek yönlerimiz (ki dünyanın her milletinde bizden fazladır...) esprili bir bakış açısı ile yansıtılmaya çalışılmış. Yoksa bir millet-ırk-kavim olarak bir küçümseme alan değil kanımca:) Mesela Fransa da Türk Gibi Sigara İçmek derler:) Yalan mı, bence değil, kendimden biliyorum ve bir aşağılama olarak algılamıyorum:mrgreen:

Her ne ise, ben yine de bu başlığın kendimizile eğlenebilmenin bir aracı olduğunu düşünüyorum, aşağılamanın değil.

Sevgiler:)

Güzel anlatım. Söyleyecek birşey kalmamış.

Hemen ekleyelim. Doğruyu duymaktan hoşlanmamaktır (bakınız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ) :)

arkadaşlar

arkadaşlar ben bu yazıyı yazarken bıraz tebessüm olsun diye yazdım. ben anadan babadan Türküm. Ayrıca Türklüğümle gurur duyuyorum. burada Türklüğü inceltmek küçümsemek gibi bir hedefim yok. okuduklarınızdan sizin ve etrafınızda ki insanların yapmadıkları farklı bir şey var mı. herkesin bildiğini mizah olarak yazdım.
tepki olayına gelince evet bizim millet şu an itibariyle tepkisiz millet. peki bunda suçlu kim? 1960 ve 1980 darbeleriyle bu milleti susturdular. şimdi siz bir gösteriye gideceğim deseniz anneniz babanız eşiniz akrabanız hepsi karşı çıkar.

arkadaşlar ben bu yazıyı yazarken bıraz tebessüm olsun diye yazdım. ben anadan babadan Türküm. Ayrıca Türklüğümle gurur duyuyorum. burada Türklüğü inceltmek küçümsemek gibi bir hedefim yok. okuduklarınızdan sizin ve etrafınızda ki insanların yapmadıkları farklı bir şey var mı. herkesin bildiğini mizah olarak yazdım.
tepki olayına gelince evet bizim millet şu an itibariyle tepkisiz millet. peki bunda suçlu kim? 1960 ve 1980 darbeleriyle bu milleti susturdular. şimdi siz bir gösteriye gideceğim deseniz anneniz babanız eşiniz akrabanız hepsi karşı çıkar.

Sen hiç belinden veya kaba etinden 3 gün seri numarası giteyen bir cop yedinmi:)

raki şok güzell...şiş kebapp şok güzell...yine gelecek ben...:p

(bu espriyi anlasa anlasa Savaş Kayan abimiz anlar )...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
her ne olursa olsun ben türk olmaktan ve bu vatanda yaşamaktan gurur duyuyorum.
dünyada varsa benim milletim gibi bir millet cıksın avrupaya yıkanmayı tuvaleti yaşamayı ögretmişiz.daha ne olsun.

Birde şu vardır klasik olmuş bir diyalog :p
"sen istiyor duj, ozamaan şok para"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her ne olursa olsun ben türk olmaktan ve bu vatanda yaşamaktan gurur duyuyorum.
dünyada varsa benim milletim gibi bir millet cıksın avrupaya yıkanmayı tuvaleti yaşamayı ögretmişiz.daha ne olsun.
Milletimle ben de gurur duyuyorum ama
tuvalet kültürüne katkımız taharet musluğundan ibarettir.

Biz orta asyadayken Romalıların hamamı vardı,
biz daş ile taharetlenirken adamlar umumi helada memleket meseleleri konuşurlarmış ortalık yerde,

http://safaksalli.wordpress.com/turkce-sayfalar/romalilarda-tuvalet-kulturu/

Türk olmak... uzayda ford transit sürmektir (ulan bari tekerleri yanlasaydiniz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar